View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 4:53 pm Post subject: Operační paměť |
|
|
Jak se tady řešil ten můj problém s mp3 http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=16027 tak mi to už dělá zase!!!
Chci se zeptat kolik má mít operačka? Ta moje má hned po startu mobilu 7 mb. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
Kolem tech 7MB,
zkus jinou MMC _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 6:49 pm Post subject: Re: Operační paměť |
|
|
Tak 7MB je brutalne malo, ja mam po startu 8,5MB.... To vypada tak na format! Ale jesli obnovujes z karty tak to bude porad to samy. _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 8:18 pm Post subject: Re: Operační paměť |
|
|
jaramara wrote: | Tak 7MB je brutalne malo, ja mam po startu 8,5MB.... | Asi tak. Tedy pokud se ti něco nezpouští automaticky po startu...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 10:11 am Post subject: |
|
|
Jj, ja mam taky po zapnuti telefonu kolem 8MB, takze se ti tam nastoprocent samo neco spousiti - treba sProfiles, Autostart.. atd. ZKus se podivat na bezici procesy a potom si nastavit ty programy, at se samy nespousteji
Btw. Treba takove najeti do menu te pripravi cca o 0,1 MB a takove prehravani mp3 prijde na kolem 1+MB zalezi asi na bitrate.. _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 5:21 pm Post subject: |
|
|
No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Taky sem zpozoroval, ze se mi jaksi po delsi dobe nak zere pamet sama od sebe. Pac, asi po 1/2 h mi to ubralo 0.2 mb (to sem jenom spustil profi explorer a zkontroloval stav D) a po cca 1.5 h dalsich 0.3 mb. A pak uz se to nenavisi.
Sem se dival do manazera a tam ty voe kumim , ze tam je 5 programu navic! Jmenuji se Common Connector, Common About v 1.05, Common Licenser.... fur zacina Common . Nevim od ceho to tam je.
S tema mp3 je to furt stejny, ted to dela tak u kazdy2 nebo 3 pisnicky.
Myslite ze pomuze prehrat fw nebo to udelat jinak?
Dik vsem. _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost. |
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
Hmm tak ja mam po startu telefonu 8000kb v RAMce a to bych mohl mit este vic ale mam tam nahranej Callrecorder. Jinak ty Common blbosti tam mam taky nainstalovany takze tim to asi nebude. |
|
Back to top |
|
 |
ZeeRaX všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Taky sem zpozoroval, ze se mi jaksi po delsi dobe nak zere pamet sama od sebe. Pac, asi po 1/2 h mi to ubralo 0.2 mb (to sem jenom spustil profi explorer a zkontroloval stav D) a po cca 1.5 h dalsich 0.3 mb. A pak uz se to nenavisi.
Sem se dival do manazera a tam ty voe kumim , ze tam je 5 programu navic! Jmenuji se Common Connector, Common About v 1.05, Common Licenser.... fur zacina Common . Nevim od ceho to tam je.
Dik vsem. |
A ze netusis co to je Ty common licensery jsou app od T IR remote No a treba ten autolock nic nezere ?
A nemeni se to az tak nahodne Aspon jsem si toho nevsiml, vzdycky, jak neco spusits, najdes do menu natahnes obrazek, tak to neco v pameti zabere _________________ Sagem RC 825-->Sony CMD-J5-->M55 FW 91 +novej kryt(od vyroby seka)-->SX1 FW: SMO_VII-->15CZ_patched->N70MOD
 |
|
Back to top |
|
 |
Mio čestný člen

Joined: 22 Nov 2004 Posts: 1690 Location: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Posted: Sun Oct 30, 2005 7:56 pm Post subject: |
|
|
KŘOVÁK wrote: | No, prave ze mi nic nenabiha po startu (mam autolock, spMark,ProfiMail, Total ir remote, PhotoSpy,CPUmon,msvDriveE,) Dela mi to az ted, predtim sem mel urcite vic jak 7 mb.
Dik vsem. |
Ty si totiz vubec neuvedomujes ze se ti automaticky spoustej nainstalovane aplikace z MMC, proto ti rikam zkus jinou MMC, nebo format MMC. Ja sem si ted taky uvedomil ze tech 7,5 MB co mam je uz oriznute o tyhle aplikace. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Back to top |
|
 |
KŘOVÁK rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
ok dík všem.  _________________ "I myšlení občas škodí zdraví."
(\__/)
(O.o )
(> < ) THIS IS BUNNY!
|
Back to top |
|
 |
Silencer badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 31, 2005 5:28 pm Post subject: |
|
|
Ty Common sracky se tam instalujou snad se vsim co je od Psilocu protoze ja to tam mam taky a IrRemote sem tam nemel. Ale za to mam v mobilu od Psilocu miniGPS takze to nejspis bude tim. Btw nevite jestli se nekde da k tomu miniGPS sehnat nejakej seznam BTSek. Kdyztak dik za info. |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|