View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Foggy kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 7:31 pm Post subject: USB kabel USB DCA-540 |
|
|
AHoj mam problém scháním ovladač pro M65, mam datový USB kabel a k tomu Siemens Mobil Mnager pod w2000 mi to chodí ale pod XPM ne! Nemáte někdo nějaký ovladač ke stažení, už jsem hledal všude možně.
[email protected] |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 7:34 pm Post subject: |
|
|
a ty co jsou v MPM jsi skoušel?? _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:42 pm Post subject: Re: USB kabel USB DCA-540 |
|
|
Foggy wrote: | AHoj mam problém scháním ovladač pro M65, mam datový USB kabel a k tomu Siemens Mobil Mnager pod w2000 mi to chodí ale pod XPM ne! Nemáte někdo nějaký ovladač ke stažení, už jsem hledal všude možně.
[email protected] |
S XP Ti pomůže jedině nainstalovat MPM a stačí pouze část nazývající se "prohlížeč souboru v telefonu" (pokud samozřejmě nechceš instalovat i jiné části - naprosto k ničemu a pomalé-nedoporučuji), zatím jsem neobjevil jinou možnost jak na XP rozchodit DCA-540 pro řadu 65-75. Je třeba však postupovat tak, že pokud jsi již někdy zkoušel instalovat ovladače k DCA-540 bez MPM, musíš MPM nainstalovat -restart!!!!, zkusit připojit mobil zřejmě nepůjde, odinstalovat MPM-restart!!!!!, znovu nainstalovat MPM-restart!!!!!!, připojit telefon a dát nevyhledávat na netu, dát automaticky, potvrdit nepodepsaný ovladač a..a..je to tam. Vyzkoušeno vlastní krví(no to jsem přehnal několika hodinami dřiny u PC). Jo a on to vlastně není ovladač kabelu, ale ovladač telefonu, protože v kabelu nic není(prakticky). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|