View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 9:54 pm Post subject: Špatná zkušenost s patchema |
|
|
Ahoj. Mám M65, v.A-500, fw50cz. Chtěl jsem si dát na telefon patch s extra info. Prostudoval jsem na tomto foru kdeco a třikrát měřil než jsem něco odklikl. Tento extra patch pro fw50 se mi po podařilo po překonání testpointu pomocí Vklay nainstalovat a po snaze M65 znovu pustit M65 byla mrtvá. Nepomohlo ani vyndání baterie. Pomocí VKlay jsem patch odinstaloval a M65 pořád mrtvá. Ještě, že VKlay 3.3 dělá backup fullflash. Bohužel po znovuinstalaci fullflashe M65 pořád mrtvá. Nikde se tady nepíše, jestli má být SIM v mobilu a jestli není na závadu DCA-510 včetně dobíjení. I po přeinstalaci fullflashe i s bootcore se M65 neprobrala. Nějakým zázrakem sem na ni koukl asi za 15 minut a M65 po mě chtěla KONEČNĚ PIN a naběhla. Nevím co to mám za kus M65-ky, ale věřím, že se asi moc přeonačit nedá. Máte někdo podobnou zkušenost? Nejvíc mě u mé M65 trápí vytuhnutí po hledání ve skupinách adresáře. Na to lék asi pořád není.  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
Simka moze v pohode ostat v telefone, nabijanie tiez nie je na zavadu.
Po patchovani telefonu trva kym sa zapne, tym by som vysvetlil tych 15min.
Sekanie v skupinach je chyba vo firmware. Napravit to moze novy FW. Ale ani fw58 to tusim neriesi.
Jednine na to umrtvenie ti nic neviem napisat. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:43 pm Post subject: Že bych teda plašil? |
|
|
Po napatchování jsem M65 zkoušel pouštět (jak jsem psal i vyndaval baterii), ale vždy najel tak nějak napůl úvodní obrázek a pak jsem myslel, že je ťuhýk. Tak jsem to vrátil vše zpět. To jsem nějak všude přehlídl, že M65 potřebuje na první puštění po patchování až 15 minut. Vědět to, tak počkám. Teď už mám trochu strach to znovu zkoušet. Děkuji ti za postřeh. Možná do toho zase někdy pudu.  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 10:57 pm Post subject: Re: Že bych teda plašil? |
|
|
Jezevec007 wrote: | Po napatchování jsem M65 zkoušel pouštět (jak jsem psal i vyndaval baterii), ale vždy najel tak nějak napůl úvodní obrázek a pak jsem myslel, že je ťuhýk. Tak jsem to vrátil vše zpět. To jsem nějak všude přehlídl, že M65 potřebuje na první puštění po patchování až 15 minut. Vědět to, tak počkám. Teď už mám trochu strach to znovu zkoušet. Děkuji ti za postřeh. Možná do toho zase někdy pudu.  |
Blbost telefon po patchovaní nabíhá trochu později, ale jsou to rozdíly v skundách ne v minutách. (Normálně se mobil s obrázkem při zapnutí jako animace zapne do deseti vteřin, včetně přihlášení do sítě při vypnutém pinu a aerochecku a tam kde je síť, po rozsáhlejším patchování je to do dvaceti vteřin) Já bych viděl Tvůj problém rozhodně někde jinde. Třeba v té úvodní animaci, ve verzi variant anebo mě taky napadá jestli občas vymazáváš seznamy volání-všechny! (teď jsem měl v ruce C65 to byla doba, no ale ty seznamy volání to snad byly MB a najednou ta rychlost). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:07 pm Post subject: Seznamy a úvodní animace? |
|
|
V seznamech jsem měl 2+28+76 záznamů. To smazat můžu, ale nějak jsem nepochopil co s tou úvodní animací verze Variant. Navrch nevím co je to Variant. Jo na konci v tom patchy je pod textem "go On Mainscreen * 1207-1212 § AsteriX" pravděpodobně nějakej autorův obrázek. To se dá vypustit-smazat? Jo, seznamy smazány do 1,5 s. |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:14 pm Post subject: Re: Seznamy a úvodní animace? |
|
|
Jezevec007 wrote: | V seznamech jsem měl 2+28+76 záznamů. To smazat můžu, ale nějak jsem nepochopil co s tou úvodní animací verze Variant. Navrch nevím co je to Variant.  |
No dej tam jakýkoliv obrázek- statický (ulož ho do složky animace) načti ho jako animaci při zapnutí. Je to blbost, ale třeba to pomůže. Občas témata v mobilu zazlobí až k vypnutí. No a jak jsi na tom se zaplněním flex paměti telefonu? _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:17 pm Post subject: Volného místa dost |
|
|
Volná paměť 5.61 MB. Z těmy tématy jsem taky netušil. Úvodní obrázek mám Brand_switchON.gif ze Siemens témat. Je to jak alchymie. Ne, ne, servisní menu jsem ještě nezkoušel. Tohle byl první pokus s patchem.
Last edited by Jezevec007 on Fri Nov 04, 2005 11:28 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:24 pm Post subject: Re: Volného místa dost |
|
|
Jezevec007 wrote: | Volná paměť 5.61 MB. Z těmy tématy jsem taky netušil. Úvodní obrázek mám Brand_switchON.gif ze Siemens témat. Je to jak alchymie.  |
No tak pak mě již nenapadá nic, kromě přehrání fw nejlépe WinSwup verzí. Pak zkusit znovu patche. S takovým problémem jako Ty popisuješ jsem se ještě nesetkal. (Samozřejmě pokud jsi neřešil něco v servisním menu, ale to asi ne) _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
Jezevec007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:34 pm Post subject: Děkuju všem |
|
|
Děkuju všem, ale začínám věřit, že jsou prostě dny, kdy to nejde.  |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:16 am Post subject: Re: Že bych teda plašil? |
|
|
jirkab wrote: | Jezevec007 wrote: | Po napatchování jsem M65 zkoušel pouštět (jak jsem psal i vyndaval baterii), ale vždy najel tak nějak napůl úvodní obrázek a pak jsem myslel, že je ťuhýk. Tak jsem to vrátil vše zpět. To jsem nějak všude přehlídl, že M65 potřebuje na první puštění po patchování až 15 minut. Vědět to, tak počkám. Teď už mám trochu strach to znovu zkoušet. Děkuji ti za postřeh. Možná do toho zase někdy pudu.  |
Blbost telefon po patchovaní nabíhá trochu později, ale jsou to rozdíly v skundách ne v minutách. (Normálně se mobil s obrázkem při zapnutí jako animace zapne do deseti vteřin, včetně přihlášení do sítě při vypnutém pinu a aerochecku a tam kde je síť, po rozsáhlejším patchování je to do dvaceti vteřin) Já bych viděl Tvůj problém rozhodně někde jinde. Třeba v té úvodní animaci, ve verzi variant anebo mě taky napadá jestli občas vymazáváš seznamy volání-všechny! (teď jsem měl v ruce C65 to byla doba, no ale ty seznamy volání to snad byly MB a najednou ta rychlost). |
Samozrejme som nemal na mysli 15min startovanie. Ide o par desiatok sekund, len je mozne, ale pisal, ze telefon odlozil nabok. On zrejme nabehol ovela ovela skor. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|