View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 10, 2005 5:09 pm Post subject: |
|
|
ajko wrote: | Smrk.. Vy mi tu urazate moju Cx65
Dla man je to najlepsi mobil od siemensu lebo bol prelomovy...
Aj tak je najlepsi, alebo teda lepsi ako SonyEricsson T630 |
Nikto ti ho neuráža. Aj ja ho mám a tiež som s ním absolútne spokojný. Ono je to CX70 bez PTT a phonepilota. (ptt sa už tušim podarilo rozbehať) _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
dava začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 3:24 pm Post subject: |
|
|
Ještě nedávno jsem psal, že bych nepřešel. Po delší době používání CX70 bych mluvil jinak.
Kdybych měl poradit teď, řekl bych - určitě přejdi. Konkrétně mi nejvíce vadí vrzající zadní kryt, má velkou vůli. Hýbe se skoro o milimetr, což je třeba při psaní hodně znát a vydává to při tom nehezké hlasité zvuky. A druhý, co mi vadí je nerozšiřitelná paměť. To jsem během poměrně krátké doby pěkně změnil názor. Ale tak jsem to i psal, že bych neměnil proto, že mám CX70 novou. Teď už to neplatí.
Můj příští telefon nebude skřípat!!! a bude mít pořádnou paměť. I přesto jsem ale stále spokojený a CX70 mi tak 2 roky ještě vydrží.
simp |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Oct 29, 2005 10:15 am Post subject: |
|
|
mno tak to ja ti doporucuju S65 misto CX65... podle me je CX65 trochu nedodelana v oblasti tlacitek... ale samozrejme ze trida S je nejlepsi  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
A ma cenu prechazet kvuli pameti protoze ja mam (siemesns cx65) na vsech discis plnou pamet nebo je lepsi si pockat na siemens sxg75? _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Wed Nov 02, 2005 4:10 pm Post subject: |
|
|
Tmik wrote: | A ma cenu prechazet kvuli pameti protoze ja mam (siemesns cx65) na vsech discis plnou pamet nebo je lepsi si pockat na siemens sxg75? |
Tak kdyz na nej budes mit,tak bych rozhodne pockal  _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 4:15 pm Post subject: |
|
|
Ja bych si chvili pockal az o trosku slevni. _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
J.M.C mecenáš

33.00 SMM
Příspěvky na SM: 600,- |
Posted: Wed Nov 02, 2005 5:23 pm Post subject: Re: Prechod z CX65 na S65 ??? |
|
|
Fenix-182 wrote: | Zdarec lidi,
mam moznost prejit z CX65 na S65 jenom s tim kdyz si doplatim to o co je drazsi to Sko. Myslite ze to za to stoji ? Kdyztak se prosim Vas vyjadrete par radkama v cem je Sko podstatne lepsi nebo vychytanejsi. Udajne podstatne lepsi kvalita fotaku je me znama a patri to mezi duvody proc ho chci.
Hlavni veci co me stvou na CX65 jsou:
1) Nekvalitni zvuky z repracku
2) Ne moc dobrej joystick, kdyz fotim tak nekdy musim zmacknout i 5krat nez se me podari udelat fotku ... dost to dokaze pokazit "momentku"
3) Funkcni tlacitka (leve a prave) sou moc "nalepeny" na zvedani a pokladani hovoru coz se se zda u S65ky neni ... je to lip usporadany.
4) Obcas me telefon nestiha, jako u kompu kdyz je pretizenej ale tady treba jen volam, ukoncim to a obrazek volani je tam jeste 5 vterin na to nez to zmizne.
Na druhou stranu mam trochu spatnej pocit z toho ze S65 nema udajne moznou vymenu krytu takze kdyz ho nejak poskrabu tak to je moc spatny.
Diky moc za nazory. |
nejlepší by bylo : Kup si CX75  _________________ Nikdy není škoda si udělat víc reklamy  |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:13 pm Post subject: |
|
|
Ten se mi nelibi ja si pockam na sxg75 uz jsem se rozhod. _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
Tmik wrote: | Ten se mi nelibi ja si pockam na sxg75 uz jsem se rozhod. |
to se dosti nacekas... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
Tmik rozumbrada

1289.92 SMM
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:41 pm Post subject: |
|
|
Kdo si pocka ten se docka! _________________ siemensu není nikdy dost |
|
Back to top |
|
 |
smm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
Fenix-182 wrote: | To sem Vam zda ten fotak fakt horsi nez na CX65 ? |
Porovnať foťák na S65 a CX65? V slabšom osvetlení sú výsledky s CX-kom naozaj o mnoho lepšie. Jemnejšie rozlíšenie S-ka sa prejavý pri dobrom osvetlení a to podstatne. Ale kto chce fotit nepoužíva fon. A na príležitostné foto stačí S i CX. Ak si chceš vybrať medzi týmito dvoma, rozhoduj sa v tom, či využiješ prídavnú pamäť a bluetoth - urcite ano. No a mechanické vyhotovenie je urcite o triedu vyžšie u S-ka. |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 7:46 pm Post subject: |
|
|
A ak s tým budeš chcie´t fotiť aj pri menšom osvetlení, tak si staći kúpiť blesk, poprípade zbúchať diodu. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
jaho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 7:03 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | serzino wrote: | simp wrote: | Horší bych neřekl, ale dokud nejsou fotografie ostré, tak je skoro jedno, jestli je rozlišení VGA nebo celý megapixel. Jinak si myslím, že kromě rozlišení jsou na velmi podobné úrovni. | S-ko robi za dobreho osvetlenia vyborne fotky,za horsieho su fotky bez farieb a strasne zrnite.Da sa to vyriesit zakupenim blesku.Sestra ma CX,zena M65 tak to viem dobre porovnat.Ked je slabsie osvetlenie tak na mojom S-ku je napr.cervena skor do seda a na CX aj M65 je normalne cervena.S-ko vyuzije ,len za dobrych svetelnych podmienok inac nie.Jedine ,ze si kupis ten blesk.  |
pravda ale ma mnoho lepsich funkci nez jen fotak... treba u stopek jdou mezicasy (ted nevim jestli to de i u ostatnich)... pak kalkulacka ma mocniny a odmocniny... pametova karta, bluetooth... proste hafo veci co u normalniho founu nenajdes... |
Mocniny a odmocniny sú aj na cx65(rozšírený mód)  |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

|
Posted: Sat Nov 05, 2005 8:17 pm Post subject: |
|
|
jaho wrote: |
Mocniny a odmocniny sú aj na cx65(rozšírený mód)  |
dyt sem psal:
davexxxx wrote: | (ted nevim jestli to de i u ostatnich) |
_________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
tom-as rozumbrada

Joined: 19 Mar 2005 Posts: 332 Location: FIT VUT Brno CZ, občas Piešťany SK, ještě míň Tábor CZ
0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:09 pm Post subject: |
|
|
Tatka mi nabizi vymenu jeho S65 za moji CX65, ale vaham a asi neprejdu.
Je sice pravda, ze na CX65 ma kryt slusnou vuly, joystick je tuzssi (na S65 je krasne citlivej), BT je pekna vec (ted ho nevyuziju ale do budoucna mozna) a pametovej slot s 32MB navic by se hodil, ale naproti tomu dost pouzivam fotak (sem linej si pamatovat nebo prepisovat veci z monitoru - doby odjezdu busu, co si chci koupit, nejaky texty atd...). No a s tou S65 se to neda absolutne cist (text je mazlej). Pri spatnom svetle foti absolutne naho*no, pri dobrom lip, ale furt spatne (v tech forkach je strasnej sum a vernost barev je k smichu). Proste ma vic px, ale kvalitativne horsi. Nevim ale, neni to tim FW24 ???
A jak tu vidim ty fotky na 2. strance, nechapu, je to foceny s S65? Kvalita tech s tema tatkovejme je neporovnatelna, asi skusim FW50...
Takze dokud to nebude fotit aspon stejne ostre jako CX65, tak mi za to tech 32MB nestoji.
P.S. CX65 je i kapku hezci a mensi (a ma vetsi tlacitka).
ginzo: do C65 si rejt nenecham!!! kdybych CX65 nevyhral, tak sem na C65 furt a naramne spokojenej. z cely x65 rady je nejhezci a nejmensi a oproti S65 mu chybi akorat karta, BT, ma horsi fotak a pasivni display (menu telefonu x65 je temer totozne). _________________ ( Siemens C35i -> S35i ) + Sony CM-DX1000 + Nokia 5110 + Siemens C35i + Siemens A55@C55@888kB +
( Siemens C65 fw43CZ -> CX65 z limitované edice Ronaldo ) = 6 mobiles 8)
 |
|
Back to top |
|
 |
|