View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 7:12 pm Post subject: Franknstein |
|
|
Ahoj lidičky. Má někdo tuto hru????
Je celkem dobrá ale hodně logická. a proto píšu. Potřeboval bych pomoc, protože sem se zaseknul....
Máteli někdo tuto hru napište sem, a já vám napíšu vo co go.
Obrázek sprovozněn , jenda.69 _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
tak to niesi sam... ani ja neviem prejst jednu miestnost hodil by som sem aj screenshot, keby som mal doma kabel... inac je to super hra 8) |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
igi wrote: | tak to niesi sam... ani ja neviem prejst jednu miestnost hodil by som sem aj screenshot, keby som mal doma kabel... inac je to super hra 8) |
A kam ses dostal, popiš mi trochu tu místnost a kolik jsi už našel klíčů???
já sem už se dostal ven ze zámku dostal sem se dalekou přes ty krysy, našel sem klíč, ale vůůůůůůůbec nevím kam s ním, už sem prolezl vše a nevím k čemu mi je _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
neviem, uz to bolo davnejsie a nepamatam si to presne, ale urcite to bolo v hrade... v pondelok sem mozem hodit ten screen. 8) |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 06, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | neviem, uz to bolo davnejsie a nepamatam si to presne, ale urcite to bolo v hrade... v pondelok sem mozem hodit ten screen. 8) |
oki, tak se kouknu  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
quaker_majo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
presiel som to cele-snad je ta hra blba len v tom ked nosite frankenstainove organy jeden za druhym na zaciatok-niektore pasaze musite potom prejst aj 10krat  |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
quaker_majo wrote: | presiel som to cele-snad je ta hra blba len v tom ked nosite frankenstainove organy jeden za druhym na zaciatok-niektore pasaze musite potom prejst aj 10krat  |
No možná podle tebe. ale spíš mluv za sebe protože mně se ta hra líbí.
Tak mi PLS poraď. Já sem se dostal z hradu. byl sem v takové zahrádce s 2hroby a 2myši tam byly. tak sem se vydal nalevo a přešel sem další dvě místnosti a pak sem našel klíč ale bohužel nevím kam s ním. zkoušel sem asi všechno.... _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
pholman začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
Jo, to je skvělá hra, taky jsem se seknul -někde u hřbitova, jak tam jsou 2 břehy a po tom druhým chodí myš. Nalevo je sloup a na něm je něco co mám sebrat.. |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 5:11 pm Post subject: |
|
|
pholman wrote: | Jo, to je skvělá hra, taky jsem se seknul -někde u hřbitova, jak tam jsou 2 břehy a po tom druhým chodí myš. Nalevo je sloup a na něm je něco co mám sebrat.. |
a necjodí náhodou ta myš občas přes červené tlačítko které vypne dřevěnou lávku??????? _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 5:57 pm Post subject: |
|
|
tak, uz sa mi podarilo prejst to co som neved (ani to nebolelo ) a teraz som uz v podzemy 8) |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
igi wrote: | tak, uz sa mi podarilo prejst to co som neved (ani to nebolelo ) a teraz som uz v podzemy 8) |
a jak chodíš na hřbitově, tak sem tam našel klíč v takové místnosti (zahradě) kde musíš dát na sebe 3desky jedna je dřevěná druhá ledová a třetí dřevěná. tak tam sem našel ten klíč ale nevím co s ním. protože sem tam našel místnost do které nemůžu vstoupit. protože předemnou sou 3kamené desky takže je nemohu ani posunout a ani přeskočit a vedle sou dvě jenže před nima je místo s ostny. takže taky nic.... _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 7:22 pm Post subject: |
|
|
a ten kluc ktory je na takom vysokom stlpe si uz zobral? ( rohu tej miestnosti beha potkan a stupa po gombiku) mam teraz v tom trochu chaos zajtra uz budem mat kablik, tak uz budem moct dat aj nejake screeny |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
igi wrote: | a ten kluc ktory je na takom vysokom stlpe si uz zobral? ( rohu tej miestnosti beha potkan a stupa po gombiku) mam teraz v tom trochu chaos zajtra uz budem mat kablik, tak uz budem moct dat aj nejake screeny |
v místnosti kde byl klíč a kde byla myš která šlapala po tom spínači (který zapříčinil zmizení lávky a jakmile slezla tak se zase objevili) tak ten klíč sem už měl a použil na nějakou branku. pak sem našel další a už nevím co s ním. A vedle ty místností s tou myší a stím červeným spínačem (jak sem už předchvílí psal) tak vedle je místnost kam se nedostanu z důvodů zablokování z jedné strany bodákama a ze předu vysokými kameny _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
jakuppp začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
Jak tady prosiim???  |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
jakuppp wrote: | http://img282.imageshack.us/img282/56/frankie9wz.png[/URL]
Jak tady prosiim???  |
to nejsi moc daleko.
to se musíš vrátit o místnost zpět. tam budeš mít ještě jedno místo kam bys mohl jít tak jdi tam. cestou sebereš takovou brašnu. Akorát když budeš mít tu brašnu nemůžeš skákat. ale jakmile ji budeš mít tak si uspořádej jednu desku tak aby jsi měl možnost odchodu. (tzn že si jednu nadáš k té stěně a pak budeš výš a přeskočíš ji) a tu druhou desku si dej hned vedle čudlíku. tam stoupneš na desku a na čudlík a pak použiješ brašnu  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|