View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:32 pm Post subject: emailový klient ze seznam.cz |
|
|
stáhl sem si klienta ze seznam.cz, je to jejich vlastní javová aplikace, náhrál sem ji do telefonu, normálné funguje, jenom když chci stahnout nebo poslat postu, tak to chodi nejakou chybovou hlasku, podotykam, ze ucet mam nastaveny spravne a aplikace by mela byt urcena i pro muj telefon, coz je S65. Máte ho nekdo v telefonu? Funguje vam to?
Druhy dotaz se tyka javovych emailovych klientu, kdyz budu posilat email, de to nejak udelat, abych mohl vkladat adresy z adresare stejne jako v tom vestavenem? Jestli ne, tak je to docela skoda.... |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
promiň, že ti neporadím.... Ale proč nepoužíváš klienta přímo v mobilu? Mám taky S65 a funguje na 100%. Jediná vada vlastně je ve zobrazování diakritiky, ale ty písmenka si prostě musíš domyslet  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 2:39 pm Post subject: |
|
|
Taky mi to házelo chybu, ale pak sem přes komp ty maily promazal a zbylo mi jich tam jen pár a už se to v pohodě spojilo... _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
aha, ze by to bylo tím? zkusim a uvidime...
K tomu vestavenemu klientu, de mi prave o tu cestinu, slysel sem ,ze sou klienti, kterym problem nedela, tak sem chtel zkusit ten ze seznamu... |
|
Back to top |
|
 |
MOFO rozumbrada

1393.84 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 7:27 pm Post subject: |
|
|
tak sem to zkousel s tim promazanim a nepomohlo to, tak nevim, co s tim... |
|
Back to top |
|
 |
hofa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 3:16 pm Post subject: seznam blue mail |
|
|
Mám stejný problém s emailovým klientem od seznamu na mé M65. Zkoušel jsem i jiné klienty (Simple Mail...) a výsledek je stejný - aplikace se tváří, že funguje ale při připojování přes GPRS to skončí na hlášce připojování k síti a dál už nic. Máte někdo radu?????  |
|
Back to top |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 13, 2005 11:33 am Post subject: |
|
|
na c65 (fw50) pouzivam seznamacky klient a mailman (pro posilani prilohy - fotky), oba funguji, zadne zvlastni nastaveni jsem nedelal, apn internet, http profil s tim nastavenim (apn internet) a behat to beha. seznamacky klient stahne postu, nejvice jsem mel 10 zprav naraz.
pokud se vam jedna o diakritiku, muzete postu vybirat pres opera mini, sice to neni tak pohodlne, ale aspon nejake reseni. zakazte si hlavne onrazky, at to zbytecne netaha data k nicemu.
original soft od siemensu jaksi nemusim (asi takovy podvedomy odpor), proto reseni odjinud.
milan |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|