clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Nemůžu Patchovat

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Nemůžu Patchovat

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:17 pm    Post subject: Nemůžu Patchovat Reply with quote

Pomocte mi prosím snažím se přes V_Klaay Patchnout mobila M75 ale to nejde píše se mi ňáky Connectin ... Shortly press Power button or try to discoonect phone again, whem it is off. Poraďte prosím nevím jak Patchnout . Brick wall [/img]
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

No musíš mít vyplý mobil a když ti to tady tohle napíše tak musíš krátce podržet červený sluchátko wink
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:30 pm    Post subject: Super a ještě ... Reply with quote

Potřebuju najít novou verzi V_Klay tam není ta můj mobil tam není M75 Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

Vygeneruj loader, nakopiruj ho do vklay/data/loaders. M75 tam aj tak nebude, ale nastav si tam ten svoj loader.
View user's profile Send private message
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:40 pm    Post subject: Jéj Reply with quote

Jak vygenerovat loader? Question
Back to top
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:44 pm    Post subject: Loader :shock: Reply with quote

Lasky wrote:
Vygeneruj loader, nakopiruj ho do vklay/data/loaders. M75 tam aj tak nebude, ale nastav si tam ten svoj loader.

A loader (složka) tam není Crying or Very sad
Back to top
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 5:48 pm    Post subject: Re: Nemůžu Patchovat Reply with quote

Jak urobit ten Loader ? Question Crying or Very sad
Back to top
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 6:03 pm    Post subject: Re: Nemůžu Patchovat Reply with quote

cermfi wrote:
Jak urobit ten Loader ? Question Crying or Very sad

A co nejdřív hledat a pak zakládat topic a ptát se?? 8) Měl by sis nejdřív o patchování něco přečíst a ne do toho rovnou vletět!!!Když si o tom totiž něco přečteš,tak později nebudeš potřebovat pomoct s oživením mrtvého telefonu wink
Návod a vše potřebné okolo patchování je tady FAQ

Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Wed Nov 16, 2005 6:06 pm    Post subject: Re: Loader :shock: Reply with quote

cermfi wrote:
Lasky wrote:

A loader (složka) tam není Crying or Very sad
Ahoj.Tak hele,jak tu píší kamárádi si napřed najdi článek: Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu:dobře si ho přečti než začneš něco dělat,raději 5 KRÁT!!!pak si stáhni ty potřebný programy.Hlavně dej bacha ať ti při tom nedojde baterka v mobilu.Dělej to nejraději na notebooku,kvůli náhodnému výpadku proudu.Ta položka LOADERS ve V-Klay 3.3 musí být.Až budeš ze vším hotov tak vyber M 65 PASSWORD BOOTa dej spojit a na maličkou chvilku stiskni červené tlačítko.V-Klay by se ti s founem měla spojit.Hlavně si ten článek stáhni v tom největším rozlišení,je to tam na těch obrázcích dost blbě vidět,o nápisech ani nemluvě,ty jsou snad ve svahilštině.Držím ti palce.Míra
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 11:42 am    Post subject: Re: Nemůžu Patchovat Reply with quote

No super ale jjá nemůžu patchovat píše se Chaoskey2.bin nelze s telefonu načíst a já mám M75 a tam prostě není. Tak jak vygenerovat ten loader? Question Crying or Very sad
Back to top
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 11:54 am    Post subject: Re: Nemůžu Patchovat Reply with quote

cermfi wrote:
No super ale jjá nemůžu patchovat píše se Chaoskey2.bin nelze s telefonu načíst a já mám M75 a tam prostě není. Tak jak vygenerovat ten loader? Question Crying or Very sad

Arrow http://siemensmania.cz/content.php?id=524

pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 12:01 pm    Post subject: Re: Nemůžu Patchovat Reply with quote

cermfi wrote:

To se dozvíš v tom článku Exclamation
A už jsi asi přišel na to, že V-klay umí česky Question Exclamation
Applause d'oh! Not talking
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cermfi
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:00 pm    Post subject: no! Reply with quote

Hele já si tam nastavil češtinu ihned!!! Anxious
Back to top
pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:18 pm    Post subject: Re: no! Reply with quote

cermfi wrote:
Hele já si tam nastavil češtinu ihned!!! Anxious

Tak co ta hláška? (Connectin ... Shortly press Power button or try to discoonect phone again, whem it is off.) Já ji tam mám česky... d'oh! Think
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum