View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
romulus VIP

10861.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
CL75 je zase OEM telefon se vším, co k tomu patří - nemožnost práce s adresářem a filesystémem přes SiMoCo, horší odezvy telefonu a drobné "nedodělky" ve fw (neexistující některé drobné funkce)..  |
|
Back to top |
|
 |
yetty badatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 125 Location: Tož ve štatlu, né....
261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 11:10 pm Post subject: |
|
|
No slysel sem o tom ze to az takovy idealni siemens nebude...Ale je to pro pritelkyni, tak by ji to asi vubec nevadilo...hlavne ze je hezkej
A nevi nekdo na siemensmanii kdy bude k dostani? Nejak se mi nezda, ze ho ma jen jeden internetovej obchod...
Diky moc.
PS: jinak SE dnes putuje opet na reklamaci se stejnou zavadou....uz nikdy. _________________ www.javaworld.cz
CX65 -> CX75 + 256 MB RS-MMC Pretec + Headset HHS-700 |
|
Back to top |
|
 |
yetty badatel

Joined: 11 Nov 2004 Posts: 125 Location: Tož ve štatlu, né....
261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 08, 2005 11:18 pm Post subject: |
|
|
Tak cl75 nabizi skladem uz vice int. obchodu, ale ja bych si ho radeji kupil v Brne...Nevite kdy bude???  _________________ www.javaworld.cz
CX65 -> CX75 + 256 MB RS-MMC Pretec + Headset HHS-700 |
|
Back to top |
|
 |
budik01 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
No na obchodech uz ho vetsinou maji..zalezi podle dodavatele.Mam ho doma a jako je pekny divkam se libi a to je tak vsechno.. _________________ ...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............. |
|
Back to top |
|
 |
Juri_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 11, 2005 11:49 am Post subject: |
|
|
budik01 wrote: | No na obchodech uz ho vetsinou maji..zalezi podle dodavatele.Mam ho doma a jako je pekny divkam se libi a to je tak vsechno.. |
Mohu se zeptat zda funguje česká T9 normálně - mě se nechytají žádné slova. A pokud ano, jakouo verzi máte. Děkuji |
|
Back to top |
|
 |
Juri_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 8:20 am Post subject: |
|
|
Juri_ wrote: | budik01 wrote: | No na obchodech uz ho vetsinou maji..zalezi podle dodavatele.Mam ho doma a jako je pekny divkam se libi a to je tak vsechno.. |
Mohu se zeptat zda funguje česká T9 normálně - mě se nechytají žádné slova. A pokud ano, jakouo verzi máte. Děkuji |
Tak jsem pokročil. Když přepnu jazyk v menu o jedno výše(myslím chorvatština) tak se většina českých slov chytne, ale ne všechny jak jsem byl zvyklí u starého C55. (i když tam už nevím kolik slov jsem si přidal). |
|
Back to top |
|
 |
Juri_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Dec 13, 2005 10:40 am Post subject: |
|
|
Juri_ wrote: | Juri_ wrote: | budik01 wrote: | No na obchodech uz ho vetsinou maji..zalezi podle dodavatele.Mam ho doma a jako je pekny divkam se libi a to je tak vsechno.. |
Tak jsem pokročil. Když přepnu jazyk v menu o jedno výše(myslím chorvatština) tak se většina českých slov chytne, ale ne všechny jak jsem byl zvyklí u starého C55. (i když tam už nevím kolik slov jsem si přidal). |
Tak jsem si zavolal na Siemens a co se týka T9, tak prý mají nějakou novější verzi. Co prodávájí oni je prý v pořádku, ale ty první, že prý za toh nemohou A dělají to buď v Praze nebo v Brně firma Agora. Tak jsem zvědav.
Jinak s MPM jsem se dokázal spojit, ale zůstane tam pouze synchronizace adresáře a jinak nic .
Pak se ozvu. |
|
Back to top |
|
 |
frogggg badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 5:03 pm Post subject: |
|
|
Teda lidi,
musím si veřejně postěžovat!
Tenhle telefon jsem vybral přítelkyni,protože jsem od furt hroznej blázen do Siemensů a tohle bylo jediný,co se ji libilo.
Ale po dvou měsících bych ten telefon hodil po psoj...
Je to něco děsnýho:
1)Přes infra nejdou příjmat hry(nebo jinak-příjmat jdou(pokud jsou menší než 150Kb),ale mobil se tváří že nezná soubory *.jar a *.jad)
2)Všechno je to děsně zpomalený
3)Je zamčenej filesystem a to jak pro přístup z mobilu tak i z compu.
4)Prej to má mp3 vyzvánění,ale nemá ho to...
5)Infra nefaká s většinou S-E
6)Novej FW asi nebude a jestli bude,tak si ho tam v domácích
7)Fotky z něj mi nejdou otevřít na SX1
podmínkách nikdo nedá...
A určitě je toho ještě hafo...
Jediný co můžu pochválit je foťák a video,to vypadá pěkně.
Docela se divim,že na to dal siemens svoji ceduli...
Jestli někdo víte,jak některé problém s tímhle founem vyřešit,tak kdyžtak napiště,tak se mějte! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|