View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:23 pm Post subject: Problem s Ikonou |
|
|
Na mojej cx 70 po nahrati jednej sady ikon a nasledne po nahrati druhej sady zostala po tej prvej sade jedna ikonka na ktoru ked tuknem tak nic nerobi. problem je v tom ze aj po nahrati druhej sady ikoniek ta ikona tam zostane . neviete mi poradit ako to zmenit. skusal som aj nahratie povodnej sady ikoniek ale to nepomohlo |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 9:35 pm Post subject: Re: Problem s Ikonou |
|
|
lolec wrote: | Na mojej cx 70 po nahrati jednej sady ikon a nasledne po nahrati druhej sady zostala po tej prvej sade jedna ikonka na ktoru ked tuknem tak nic nerobi. problem je v tom ze aj po nahrati druhej sady ikoniek ta ikona tam zostane . neviete mi poradit ako to zmenit. skusal som aj nahratie povodnej sady ikoniek ale to nepomohlo |
Odstranit reklamu operatora http://www.siemensmania.cz/content.php?id=222 _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 15, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
ee. z toho co napisal mi vypliva, ze pred touto sadou nahral este jednu sadu a ta mu isla v poho, takze config nema customizovany. skor by mohol byt problem v main.fs . si si isty, ze si ho dobre prepisal tym druhym? _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 7:55 am Post subject: |
|
|
[quote="Palio"]ee. z toho co napisal mi vypliva, ze pred touto sadou nahral este jednu sadu a ta mu isla v poho, takze config nema customizovany. skor by mohol byt problem v main.fs . si si isty, ze si ho dobre prepisal tym druhym?[/quote]
som si isty ze som ho prepisal tym druhym bo sa ma pytal ci chcem prepisat main.fs a ja som dal yes to all |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
Já když jsem si poprve nahral novy ikony (možná je to u M65 jinak,tak mi kdyžtak opravte) tak mi tam zůstávala vždy taková růžová ikona, kterou jsem nemohl odkliknout a nic nedělala. Tak jsem se zeptal tady na SM a někdo mi poslal jakési defaultní menu a tam už mi to všecko fachalo. Možná bych ho ještě nekde vyškrabal, ale nejsem si jistý. |
|
Back to top |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
Pischkot wrote: | Já když jsem si poprve nahral novy ikony (možná je to u M65 jinak,tak mi kdyžtak opravte) tak mi tam zůstávala vždy taková růžová ikona, kterou jsem nemohl odkliknout a nic nedělala. Tak jsem se zeptal tady na SM a někdo mi poslal jakési defaultní menu a tam už mi to všecko fachalo. Možná bych ho ještě nekde vyškrabal, ale nejsem si jistý. |
mal som taky isty problem a poroadili mi ze to je reklamou operatora ci co... a mal som prehrat povodne menu z x65... :-& _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 16, 2005 3:26 pm Post subject: |
|
|
2 lolec: tak teda skus prehrat cely config (ale ten, co je v navode na prerobenie cx65 na cx70, lebo inak ti zmizne ptt a phonepilot). |
|
Back to top |
|
 |
kolomanposvanc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:51 pm Post subject: |
|
|
prosim vas mozete mi pomoct ako sa nahraju do telefonu ikony? |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Nov 17, 2005 10:55 pm Post subject: |
|
|
kolomanposvanc wrote: | prosim vas mozete mi pomoct ako sa nahraju do telefonu ikony? |
Uz sa to tu pise asi po milion prvy krat. Potrebujes otvorit skryte disky pomocou programu ODDTool alebo cez plugin VSOFS Total Commander, alebo cez VNavigator. Tam budes mas disk Config/japp/FlexMenu a tu su ikony. Potom si precitaj navod na Siemensmanii na obsluhu programu MenuChooser alebo rovno clanok o zmene ikon a urob to priamo podla toho clanku, alebo si najhraj niekolko sad ikon a men ich pomocou Java aplikacie MenuChooser. Tot vsio.  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 12:07 pm Post subject: |
|
|
kolomanposvanc wrote: | prosim vas mozete mi pomoct ako sa nahraju do telefonu ikony? |
Panebožéééééééé to ty lidi snad neumí číst??? _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
lolec kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 2:38 pm Post subject: |
|
|
mno jo ush sa mi to podarilo vyriesit a dkujem vseckym ludom kt. mi venovali trochu casu :) a srry za n00b otazky :oops: |
|
Back to top |
|
 |
Pischkot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 3:44 pm Post subject: |
|
|
lolec wrote: | mno jo ush sa mi to podarilo vyriesit a dkujem vseckym ludom kt. mi venovali trochu casu a srry za n00b otazky  |
NP, musíme si pomáhat  _________________ Nokia 5110 (problémy s displayem) -> C35i (vypranej od maminky) -> M35i (chudák je někde v šupleti) -> M65 + svítítko |
|
Back to top |
|
 |
|