clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Paměťová karta pro M75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Paměťová karta pro M75
Goto page 1, 2, 3  Next

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Wolverine.master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 10:43 pm    Post subject: Paměťová karta pro M75 Reply with quote

Mám M75 a koupil jsem si RS-MC 512MB od KINGMAX. Mobil mě ji však nenačte. Máte s tím někdo zkušenost? SW version=05
Hledal jsem na Siemensu seznam kompatibilních karet, ale nic jsem nenašel. Nahrál jsem na ni i adresářovou strukturu, jak se píše v návodě.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nwagner
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 19, 2005 11:54 pm    Post subject: ... Reply with quote

vo svojej m75 mam 512 MB Kingstone a pohoda mi to slape pod FW 12 ale slo to aj pod FW 05
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lewa
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 12:46 pm    Post subject: Re: Paměťová karta pro M75 Reply with quote

Wolverine.master wrote:
Mám M75 a koupil jsem si RS-MC 512MB od KINGMAX. Mobil mě ji však nenačte. Máte s tím někdo zkušenost? SW version=05
Hledal jsem na Siemensu seznam kompatibilních karet, ale nic jsem nenašel. Nahrál jsem na ni i adresářovou strukturu, jak se píše v návodě.

Není to náhodou karta s DL (Dual Voltage) ? Ta ti pak nemůže jít...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Wolverine.master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Nov 20, 2005 8:16 pm    Post subject: Re: Paměťová karta pro M75 Reply with quote

Lewa wrote:
Wolverine.master wrote:

Není to náhodou karta s DL (Dual Voltage) ? Ta ti pak nemůže jít...

Parametry karty:
http://www.kingmaxdigi.com/product/RS.htm
Back to top
mcroslav12
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Nov 21, 2005 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

skus novši firmware!!!!! ale daj si original!!!! podla tych udajov to nieje dual voltage takže by to malo isť!!!! no ale ak si dal dobre informacie o tej karte!!! Shocked Shocked

hhs 550 domaca vyroba
Back to top
Wolverine.master
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 1:11 pm    Post subject: šok!!!! Siemens nepřelouskne RS-MMC od KINGMAX Reply with quote

Je tomu tak. Siemens M75, CX75 nepřelouskne paměti RS-MMC od společnosti KINGMAX. JE tomu tak. Bohužel
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 1:27 pm    Post subject: Re: šok!!!! Siemens nepřelouskne RS-MMC od KINGMAX Reply with quote

Wolverine.master wrote:
Je tomu tak. Siemens M75, CX75 nepřelouskne paměti RS-MMC od společnosti KINGMAX. JE tomu tak. Bohužel

Pozrel som si ten link na tú kartu a mala by byť chodiť.
Ak NIE, tak reklamovať a kúpiť inú, spoľahlivú, pochybujem, že je to problém mobilu, i keď čert nikdy nespí Twisted Evil
Ja som kúpil O...ex a po týždni som ju vrátil a zatiaľ som bez karty a žijem v pohode Laughing
Ak ju ale kúpim, tak spoľahlivú značku a potom aj stereo slúchatka a najmä čítačku/zapisovačku kariet, lebo s tou rýchlosťou čo je štandard v mobile, tak to je stredovek, nebudem predsa prenášať dáta celú noc Shame on you
Back to top
View user's profile Send private message
Tommino.com
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 5:03 pm    Post subject: bude mi fungovat v M75 1 GB karta??? Reply with quote

newí někdo esli mi bude v M75 fungovat 1 GB karta????? Question chci si jí koupit ale newim esli mi ji telefon nacte, pls poradte. Question taky by me zajimalo jakou znacku ty karty RS-MMC??? Question díky
tommino.com
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 5:16 pm    Post subject: Re: bude mi fungovat v M75 1 GB karta??? Reply with quote

Tommino.com wrote:
newí někdo esli mi bude v M75 fungovat 1 GB karta????? Question chci si jí koupit ale newim esli mi ji telefon nacte, pls poradte. Question taky by me zajimalo jakou znacku ty karty RS-MMC??? Question díky
tommino.com

1. RS-MMC (pozor aby nebola DV = Dual Voltage) 1 GB pracuje aj na M75.
2. značka: to je už ťažšie - je o tom aj porovnanie inde ne fóre.
3. Ak kartu, tak už aj čítačku. Think
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Vážení,chtěl bych se zeptat,zda už se vám někomu stalo,když jste smazali třeba nějaké soubory na RS MMC 512 MB,že vám potom CX 75 po zapnutí hodí hlášku,,Karta chybná,nebo není naformátovaná"?Přitom jsem ji formátoval hned jak jsem ji tam poprve zastrčil a měl jsem tam potom asi 12 MP 3 skladeb a nějaké fotky.I po těchto hláškách bylo vše v naprostém pořádku,player vše v pohodě přehrával,a fotky šly normálně prohlížet i na kartu šlo normálně přidávat soubory.Je to německá karta:TAKE MS.Zformátoval jsem ji tedy znovu a jako blb jsem tam nakopíroval těch 60 MB zpět.Teď je CX 75 zase spokojený.Jinak jsem také zjistil,že mi můj mobil nenabízí žádné preferované sítě,tak jak tomu bylo u M 55.Chyba simky to asi není,zdá se mi,že to mobil prostě ze simky nenačte.Máte někdo také takovou skušenost?Díky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

To s tou kartou se tu řešilo. Prý to je kvůli diakritice, ale mě to dělalo i bez diakritiky... možná, když kartu blbě vysuneš nebo něco takovýho.. Teď se mi to už nějak moc neděje...

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Back to top
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

Miroslav Chodovský wrote:
... RS MMC 512 MB,že vám potom CX 75 po zapnutí hodí hlášku,,Karta chybná,nebo není naformátovaná"?Přitom jsem ji formátoval hned jak jsem ji tam poprve zastrčil a měl jsem tam potom asi 12 MP 3 skladeb a nějaké fotky...

To sa už tu na fóre rozoberalo vo viacerých témach.
Záver zo všetkého:
1. Vraj to súvisí so značkou karty. Niektorí tvrdia, že im to ide OK stále.
2. Iní tvrdia, nepoužívať diakritiku v názvoch súborov...
3. Podozrenie na fw?
Ja osobne sa prikláňam tiež k bodu 1. Tiež mi to robilo na karte O...ex, presne ako popisuješ, hlášku som si nevšímal, inak bolo OK, ale keď mi to hlásilo už aj vtedy, keď som s kartou ani nerobil, TAK som vrátil kartu, teraz som bez nej a čakám na slušnejšiu značku.
Oveľa VIAC o MMC na fóre, aj o referenciách na značky. Hand
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

Jendo je tedy fakt,že kdy ji zformátuji,tak se tam vytvoří jen dvě složky a to VIDEOS a PICTURES.Já jsem si ta ručně přidal ještě SOUNDS,abych prostřednictvím MPM POOL automaticky překopíroval MP3.Jde to perfektně.Mužeš si klidně odskočit od notebooku a za půl hodiny se tam nakopíruje 30MB.Ale máš pravdu když jsem nazval složku MP3 skladby tak to kopírovat přes MPM nešlo.
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

... za půl hodiny se tam nakopíruje 30MB....

Tak to je slušná rýchlosť, je to cez DCA-540 alebo BT?
Mne sa to podarí, ale by mi to trvalo min. 2x pomalšie s káblom DCA-510 alebo BT (tam je to o čosi rýchlejšie). Shocked
ALE aj tak, sú to slabé rýchlosti, že sme v 21. storočí.
Ak si TEDA raz kúpim kvalitnú kartu k CX75, TAK len s čítačkou kariet, lebo tie rýchlosti, to je stredovek. Brick wall
Back to top
Miroslav Chodovský
(člen klubu SM)
pisatel

695.90 SMM
PostPosted: Sat Nov 26, 2005 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

stano.mania wrote:
... za půl hodiny se tam nakopíruje 30MB....

Tak to je slušná rýchlosť, je to cez DCA-540 alebo BT?
Mne sa to podarí, ale by mi to trvalo min. 2x pomalšie s káblom DCA-510 alebo BT (tam je to o čosi rýchlejšie). Shocked
ALE aj tak, sú to slabé rýchlosti, že sme v 21. storočí.
Ak si TEDA raz kúpim kvalitnú kartu k CX75, TAK len s čítačkou kariet, lebo tie rýchlosti, to je stredovek. Brick wall
Používám DCA 510 a mám na USB portu nastavenou nejvyšší možnou rychlost.Za 1 minutu se do karty překopíruje něco přes 1 MB
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum