View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
gmn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 2:06 pm Post subject: Carbon Patch na M65? |
|
|
Cau Ahoj. Jen 1 dotaz. Existuje patch Carbon Spezial nebo nektery podobny i na M65ku? Nemyslim jen theme ale i patch se vsim vsudy (ikonky + zmena pozic atd.). Vsude jsem ho nasel jen na S65 thx |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 2:17 pm Post subject: Re: Carbon Patch na M65? |
|
|
gmn wrote: | Cau Ahoj. Jen 1 dotaz. Existuje patch Carbon Spezial nebo nektery podobny i na M65ku? Nemyslim jen theme ale i patch se vsim vsudy (ikonky + zmena pozic atd.). Vsude jsem ho nasel jen na S65 thx |
http://www.siemensmania.cz/patche.php?phone=M65&c=g&f=50 tady je i změna pozic _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
gmn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Nov 22, 2005 2:58 pm Post subject: Re: Carbon Patch na M65? |
|
|
ok ale ja myslel nejakej balik aby to ve finale vypadalo jako na tom obrazku .... ty radoby patche co tam jsou jsou ve skutecnosti temata! ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|