View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 10:07 am Post subject: Re: Odblokování Siemens A70 |
|
|
Jarda Dratek wrote: | Palio wrote: | shopmobil wrote: | Tak už víme jak odblokovat Siemens A70. Je to opravdu piplačka. Pokud má někdo zájem, napište. |
Hoď sem návod.
Možno sa to ešte bude niekomu hodiť. |
Tak napiš jak to jde, zatím se to nikomu nepodařilo. Nebo se jen vytahuješ? |
Já už jsem testpoint objevil, dnes udělám článeček, protože ono to fakt není nic jednoduchého. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
roman kocina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 9:08 am Post subject: Re: Odblok A70 |
|
|
Krokodýl wrote: | mišutka wrote: | nevíta někdo zda-li se dá odblokovat A70 jen přes kabel, nebo kódy ? Stínící plech je na desce připájen a mě se to nechce řešit přes testpointy. Klidně za poplatek .... |
Tak to bohužel nepůjde. |
Ahoj, čas pokročil. Není něco nového kolem odbloků A70? Je stále jedinou cestou řezání testpointu? Ja jsem sice na internetu nic nového nenašel, ale to ještě neznamená, že není... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Nov 23, 2005 7:13 pm Post subject: Re: Odblok A70 |
|
|
roman kocina wrote: | Ahoj, čas pokročil. Není něco nového kolem odbloků A70? Je stále jedinou cestou řezání testpointu? Ja jsem sice na internetu nic nového nenašel, ale to ještě neznamená, že není... |
Situace je stále stejná, pokud tedy nepočítám Martech box II + Testpoint Adapter v celkové cenně dost přes 10000,- . _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
autohobby kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:41 pm Post subject: Re: Odblok A70 |
|
|
Krokodýl wrote: | roman kocina wrote: | Ahoj, čas pokročil. Není něco nového kolem odbloků A70? Je stále jedinou cestou řezání testpointu? Ja jsem sice na internetu nic nového nenašel, ale to ještě neznamená, že není... |
Situace je stále stejná, pokud tedy nepočítám Martech box II + Testpoint Adapter v celkové cenně dost přes 10000,- . |
Poradíte mi někdo ,kde se dá sehnat Martech box+Testpoint za rozumnou cenu.Potřebuji odblok A70 a jiných bez testpointu.díky |
|
Back to top |
|
 |
autohobby kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 12, 2006 9:43 pm Post subject: Re: Odblok A70 |
|
|
autohobby wrote: | Krokodýl wrote: | roman kocina wrote: | Ahoj, čas pokročil. Není něco nového kolem odbloků A70? Je stále jedinou cestou řezání testpointu? Ja jsem sice na internetu nic nového nenašel, ale to ještě neznamená, že není... |
Situace je stále stejná, pokud tedy nepočítám Martech box II + Testpoint Adapter v celkové cenně dost přes 10000,- . |
Poradíte mi někdo ,kde se dá sehnat Martech box+Testpoint za rozumnou cenu.Potřebuji odblok A70 a jiných bez testpointu.díky | [email protected] |
|
Back to top |
|
 |
unlockgsm kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 8:59 pm Post subject: martech |
|
|
martech zozenies na www.stumobil.cz |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|