clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Synchronizace s PC

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Synchronizace s PC
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:42 am    Post subject: Synchronizace s PC Reply with quote

Doufám,že už to tu někde nejni!jen se chci zeptat,mám cx75ku asi3-4 tejdny a...pomocí bluetooth si z pc v pohodě přetáhnu mp3 bo obrázek ale s programem(ať tim či onym)co byl přidán na mini cd se mi nechce spojit.Je to normální nebo k tomu potřebuju kabel?já jen že sem teď na siemens.cz čet že se ten telefon s pc dá v pohodě synchronizovat pomocí BT,IrDA nebo kabelu Embarassed thanx
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:53 am    Post subject: Reply with quote

Kabel k tomu nepotřebuješ i když je ke spojení nejlepší. Mělo by to chodit i přes BT. Možná to bude chtít nastavit. Jestli jsi nainstaloval z CD program Mobile phone manager (MPM) kompletně tak by to neměl být problém.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Ok,až přijdu z práce hned to zkusim,ale nevim nevim.Nu sem zvědav
Back to top
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 6:52 pm    Post subject: Reply with quote

hm,tak jsem to odinstaloval a znova nainstaloval...bez úspěchu.Když se snažim o spojení v pc mi to napíše:"error in sinchronization.PIM(personal Information Manager)Interface failed."nevim jestli je to normální ale když ten MPM zapnu,tak jak se startuje tak místo obrázku Cx75 se mi tam objeví jakýsi sk65.Nebude tohle ten problém,nedali mi přeba cd se špatnym softem?dík za odpověď
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:07 pm    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
hm,tak jsem to odinstaloval a znova nainstaloval...bez úspěchu.Když se snažim o spojení v pc mi to napíše:"error in sinchronization.PIM(personal Information Manager)Interface failed."nevim jestli je to normální ale když ten MPM zapnu,tak jak se startuje tak místo obrázku Cx75 se mi tam objeví jakýsi sk65.Nebude tohle ten problém,nedali mi přeba cd se špatnym softem?dík za odpověď

Tak to se bát nemusíš. Všem se nejdříve otevírá s SK65. Potom co připojíš svůj mobil, MPM ho zdetekuje, pojmenuje a při příštím zapnutí Ti už ukáže obrázek podle posledního připojeného mobilu. Já teď momentálně MPM mám nainstalované pouze zčásti (prohlížeč souboru v telefonu, kvůli ovladači pro DCA-540 pod XPpro), ale když jsem ho dříve používal bylo občas pro navázání spojení s telefonem nutné vlézt do záložky se stranovým klíčem (nastavení), tam je záložka spojení a tam zusit polaborovat. Je pravda, jak jsem psal, že s BT jsem to nezkoušel, ale s IrDA to šlo v pohodě.

abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 10:45 am    Post subject: Reply with quote

zas nejsem takovej jouda Very Happy abych nenašel nastavení.ale tam žádnou složku spojení nemám.Jen síť a výměna dat kde jediný co nevim co je je jakási autentifikace
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
zas nejsem takovej jouda Very Happy abych nenašel nastavení.ale tam žádnou složku spojení nemám.Jen síť a výměna dat kde jediný co nevim co je je jakási autentifikace

Já si teda večer doma zbytek MPM nainstaluju a napíšu Ti co a jak.

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Wed Nov 23, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

Takže jsem si to nainstaloval komplet (verzi 3.05.22.31.0). V záložce se stranovým klíčem dáš 4 záložku od konce s nadpisem připojení a pokud Ti to nejede automaticky dáš typ připojení manuálně, rozbalíš nabídku PORT (já tam mám 1, COM5 - USB, tam mám připojený kabel DCA-510 a za 2, IRDA - IRDA), Ty bys tam měl mít BT tedy pokud ho PC detekuje ve správci. V položce telefon: x65 a pozdější modely a stiskneš Přijmout a mělo by to jet. Nic jiného mě nenapadá.
Jo a ještě jedna věc: já mám XPpro a vždy bez problémů, kromě toho, že všechno hrozně dlouho trvá (např. start programu s nalezením telefonu tak 30 vteřin - simoco pět vteřin a to ani nemluvím o adresáři).

abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 7:18 am    Post subject: Reply with quote

Thanx za pomoc!Už jsem to včera rozchodil Dancing .Jak si napsal ať se trochu pošťourám v nastavení tak jsem to udělal.Ovšem ne v mobilu ale v nastavení bluetooth v pc a vše chodí Ok.teda skoro OK,včera jsem to asi 5x vypnul/zapnul a z toho tak 3x se mi to seklo,ale jinak v pohodě.Nu,ještě se s tim naučit pracovat Smile Ale dík a Applause
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 8:09 am    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
Thanx za pomoc!Už jsem to včera rozchodil Dancing .Jak si napsal ať se trochu pošťourám v nastavení tak jsem to udělal.Ovšem ne v mobilu ale v nastavení bluetooth v pc a vše chodí Ok.teda skoro OK,včera jsem to asi 5x vypnul/zapnul a z toho tak 3x se mi to seklo,ale jinak v pohodě.Nu,ještě se s tim naučit pracovat Smile Ale dík a Applause

No tady se asi není co učit. Ten soft MPM není dobrý (zabírá hodně místa je složitý, pomalý, nestabilní). Taky jsem s ním začínal, ale jednoznačně nejlepší je SiMoCo, zatím jsem neměl důvod hledat něco jiného.

abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 8:24 am    Post subject: Reply with quote

SiMoCo?kde,co jak proč?to je taky ňákej takovej program?kde ho seženu? Silenced
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 8:40 am    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
SiMoCo?kde,co jak proč?to je taky ňákej takovej program?kde ho seženu? Silenced

http://www.siemensmania.cz/simoco.php

abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 9:08 am    Post subject: Reply with quote

no vypadá to dobře.Teď jde jen o to,jestli mi to půjde protože v ctimne.txt je psáno že to podporuje maximálně x65 a já mám cx75
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 9:14 am    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:
no vypadá to dobře.Teď jde jen o to,jestli mi to půjde protože v ctimne.txt je psáno že to podporuje maximálně x65 a já mám cx75

Ano půjde. Dcera má CX75 taky a bez jakéhokoliv problému.

Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:35 am    Post subject: Reply with quote

abaddon wrote:

SiMoCo je program,ktory pracuje s AT prikazmi,takze keby vysla rada x85 a nezmenili by AT prikazy do zakladov tak by ti naslo aj tie telefony. Je to najlepsi program na spravu Siemensov.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum