View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:10 pm Post subject: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Martin C wrote: |
Tak jsem ti je hodil na mail,ale az ted jsem si vsim ze mas vecko a ty maj jiny displeje,no mely by chodit taky,kdyz tak si je trosku zmensi,nebo napis a az budu mit zase chvilku udelam i dalsi verze,cau. |
Dikes, ide to,akurat su trosku vacsie a tie ramceky snad nejako opravim. Tak budem sa tesit aj na dalsie ikonky  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:21 pm Post subject: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Drobcek9056 wrote: | Martin C wrote: |
Tak jsem ti je hodil na mail,ale az ted jsem si vsim ze mas vecko a ty maj jiny displeje,no mely by chodit taky,kdyz tak si je trosku zmensi,nebo napis a az budu mit zase chvilku udelam i dalsi verze,cau. |
Dikes, ide to,akurat su trosku vacsie a tie ramceky snad nejako opravim. Tak budem sa tesit aj na dalsie ikonky  |
No s tema rameckama se musim nejak porvat,zkusit photoshop,proste to vsechno okolo ikon oznacit "MagickouHulkou",vymazat a pak PNG-cko ulozit s pruhlednosti..stoprocentne to de,jen mit ten cas.
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:24 pm Post subject: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
Martin C wrote: |
No s tema rameckama se musim nejak porvat,zkusit photoshop,proste to vsechno okolo ikon oznacit "MagickouHulkou",vymazat a pak PNG-cko ulozit s pruhlednosti..stoprocentne to de,jen mit ten cas.
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. |
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Nov 24, 2005 10:50 pm Post subject: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
S tou velikosti,zkus v nejakym editoru,jestli mas treba ZonerMediaExplorer vsechny obrazky sakumprask zmensit bud na velikost 75 nebo 50 procent a popripade trosku zaostrit,ale to snad nebude potreba,cau. |
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  |
Dostal jsi tu fotku myho milacka? (myslim tim samo 75ku,ne ale babu! )
docela ujse ne? ale ty okraje me fakticky dost sej....  _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
Mně se teda hódně líbí, design se IMHO fakt moc povedl.. Za ten dávám všem jedničku s hvězdičkou (hodně se mi líbí třeba u vysouváku klávesnice podobná s tou z SL75) . Jenom škoda malé paměti, 1,5 MB je dneska fakt málo. |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:52 pm Post subject: |
|
|
Whitek wrote: | Me to pripada, jako velky krok zpet, nejen oznacenim, ale i pameti atd... To se tedy BenQ zase vytahl  | Co sa tyka pamäti atd. mozno, ze mal siemens na sklade este nejaky starsi hw a tak spravili low-endove telefony, kde to vsetko pouzili  _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
Martin C začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 28, 2005 10:22 pm Post subject: Re: Ikony z nove rady siemensu... |
|
|
S tou velkostou mi to ani nevadi,aspon vidim,ze co tam je  |
Tak finalni verze ikon z nove rady urcena pro nase x65 a x75 milacky je na svete co nevidet by je meli admin. tohoto webu zverejnit,snad se budou libit  _________________ A50--A60--M65-------CX-75 Good!!---Nokia 6021 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|