View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
zuzicek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 7:01 pm Post subject: Problem s kabelem |
|
|
Omlouvám se že zakládám nové téma na tuto věc.Ale fakt si nevím rady. Objednal jsem si dat.kabel DCA510 z www.datovekabely.com a tam je napsané že je kompatibilní s řadami 55,65,75. Domů my přišel kabel od Aligatoru ale je na něm napsané že je kompatibilní jen s řadami 55,65. Tak jsem se snažil si nahrát nový firmfare. To my jako jediné šlo. Ale ostatní věci jako je záloha paměti,otevření skrytých disků v OD tool ani Totalcommander mě vůbec nejde.Jako kdyby jsem vůbec neměl připojený kabel k počítači. Mohli by jste mě poradit co mám ještě zkusit? Díky |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 7:12 pm Post subject: |
|
|
ten kabel je správnej x65 a x75 máj stejný dráty, máš naemulovanej port? _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 7:15 pm Post subject: |
|
|
Jestli to zvládne upgrade FW, tak by to mělo zvládnout vše. Bude to nějaká ptákovina. Tak třeba : FW se přehrává do vypnutého mobilu, kdežto ty ostatní činnosti o kterých píšeš se dělají se zapnutým.  _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Back to top |
|
 |
zuzicek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 7:23 pm Post subject: |
|
|
Mám všechno nastaven na Com9. Firware jsem dělal s vypnutým telefonem a šel mi nahrát ale ostatní věci vůbec nejdou. Vždy to hlásí nějakou chybu že telefon nebil spojen. |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
Zkus vypnout nebo zapnout napájení, zkoušej a testuj, jak bylo řečeno, pokud nahraje fw při vypnutém tlf. musí jít i vše ostatní. Pozor aby jsi neměl port obsazený nějakým programem. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
No u techto kabelu je trosku zradnost - nekdy se hlasi jako 540, nekdy jako 510, me funguji jen jako 510. Dej *#06#, vice a dole mas Acc.: pokud tam je pluged-in 540, zkus telefon restartovat. BTW mas spravne nastaveny ovladacetusim, ze Proliftic? S tim jsem bojoval jeden celicky den...
Apropo: troufam si rict, ze jsem si tento kabel objednal odtamtud jako prvni, a tak jsem zacal premlouvat i ostatni, ale zatim zadny vetsi problem se nekonal ;o)
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|