View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
frogggg badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:26 pm Post subject: CL75 a MMS |
|
|
Zdravim,nevíte někdo proč na cl75 nejdou příjmat MMSky?Pokaždý když se o to pokusim,hodí to po mě hlášku "chyba zabezpečení" a nic z toho.
Profil je nastavenej správně.Poraďte někdo.... |
|
Back to top |
|
 |
Juri_ kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:36 am Post subject: Re: CL75 a MMS |
|
|
frogggg wrote: | Zdravim,nevíte někdo proč na cl75 nejdou příjmat MMSky?Pokaždý když se o to pokusim,hodí to po mě hlášku "chyba zabezpečení" a nic z toho.
No je potřeba to nastavit nebo si poslat nastavovací sms a pak je nutné mobil vypnout a zapnout. Ten samý problém jsem řešil a tímto se to spravilo. |
|
Back to top |
|
 |
mobico badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 11:44 am Post subject: Re: CL75 a MMS |
|
|
Juri_ wrote: | frogggg wrote: | Zdravim,nevíte někdo proč na cl75 nejdou příjmat MMSky?Pokaždý když se o to pokusim,hodí to po mě hlášku "chyba zabezpečení" a nic z toho.
No je potřeba to nastavit nebo si poslat nastavovací sms a pak je nutné mobil vypnout a zapnout. Ten samý problém jsem řešil a tímto se to spravilo. | ... a máš určitě vše nastavené - ve složce "výměny dat/připojení" i ve složce zprávy/nastavení/MMS? Ta hláška vypadá na to, že někde v nastavení máš asi chybu |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|