View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Butkic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:23 pm Post subject: Změna tlačítka na zamknutí kláves |
|
|
Možná už asi chci moc 8)
Ale chtěl jsem si změnit zamykání tlačítek na mé M75 tak, že bych je blokoval bočním tlačítkem.
jenže v DSE jsem si to nastavil na tlačítko, které jsem chtěl, ale to umí jen klávesy zamknout, ale odemknout už ne, a pak to zas "křížkem" musím odemknout. a ani se tam nikde nedá křížek na odemykání zkušit :-(
nežkoušel už to někdo? |
|
Back to top |
|
 |
Maceman pisatel

Joined: 05 Nov 2005 Posts: 230 Location: doma Phone: 736735877 687.40 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:25 pm Post subject: Re: Změna tlačítka na zamknutí kláves |
|
|
Butkic wrote: | Možná už asi chci moc 8)
Ale chtěl jsem si změnit zamykání tlačítek na mé M75 tak, že bych je blokoval bočním tlačítkem.
jenže v DSE jsem si to nastavil na tlačítko, které jsem chtěl, ale to umí jen klávesy zamknout, ale odemknout už ne, a pak to zas "křížkem" musím odemknout. a ani se tam nikde nedá křížek na odemykání zkušit :-(
nežkoušel už to někdo? | zkus rozlození klávesnice pres V-klay. _________________
HTC Desire
SE P990i
|
|
Back to top |
|
 |
whitewash táta fóra

Joined: 08 Nov 2005 Posts: 1469 Location: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
No ale to mu zmeni komplet funkciu # takze ked v idle mode stlaci mriezku bude to brat ako bocne tlacitko a ked stlaci bocne tlacitko objavi sa na displeji # nie? _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Back to top |
|
 |
Butkic začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
já nemůžu načíst rozložení klávesnice, jelikož mi chybí ini soubor pro M75 :-(
nevíte kde ho sehnat, nebo zda můžu použít nějaký alternativní??? |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 04, 2006 6:31 pm Post subject: |
|
|
a vy jste nekdy vydeli že se dá ve klay nastavit to bocni tlacitko,no ja jsem ho tam teda nevidel  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|