clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - 12-ti ikonkové menu pro telefony řady x65 již není jen snem!

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

12-ti ikonkové menu pro telefony řady x65 již není jen snem!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina napsal:
Tak můj první pokus:

Kdyby někdo měl zájem, pošlu Smile

Ještě dotaz: když to hodím do founu, pořád mi to nahoře v pravém rohu ukazuje číslíčko (1-12), jde to nějak odstranit???

Supr. Okažitě se přihlaš do té soutěže http://www.siemensmania.cz/content.php?id=678 . Přesně moje gusto. Od pradávna používám black skin s ikonami AlienWare_sharp. Mohl bych požádat o zaslání? Anebo ne. Stáhnu si to až to hodíš do té soutěže.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina napsal:
Tak můj první pokus:

Ještě dotaz: když to hodím do founu, pořád mi to nahoře v pravém rohu ukazuje číslíčko (1-12), jde to nějak odstranit???

Applause našlapaný Twisted Evil Na monitoru to je paráda!! Jestli můžu prosit na [email protected] Anxious děkuji
btw s tou soutěží PRAVDA PRAVDA, přihlaš se 8)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikonky by makavelina jsou vazne skvele Applause Applause ale skoda toho cisilka a toho ramecku-ten mam dokonce jen nahore a vlevo...jinak nikde...Nevi nekdo (autorka) co s tim?
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina napsal:
Tak můj první pokus:

2Makavelina: Můžeš mi to prosím poslat taky na [email protected] ? Díky moc na monitrou to fakt vypadá božsky Dancing

2ALL:Nevíte jestli tohle menu půjde něják nacpat i do S75ky? Jako jestli na ní funguje OD tools na otevření skrytejch disků? Dneska se bohužel asi budu muset rozloučit se svojí starou dobrou C65 ale tuningu svýho founa se jen tak nevzdám...

EDIT: Chystám se zrušit záruku jak nejdřív to půjde wink

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2Yurii: Sice ti neporadím, ale jen směle do toho Twisted Evil Laughing

Need Help: Mají nákou spojitost a závislost na sobě například Main.fs a Organiser.fs (pripadne dalsi *.fs pro podnemu aplikace, zprávy..)? Na hlavní Menu mám nastavenejch 12 ikonek a na podmenu si chci nastavit malý ikonky k názvům, například u Organiseru u Kalendář, Schůzky, úkoly. Nahral jsem si do mobilu Organiser.fs udělanej s malinkýma ikonkama a samože taky ty ikonky.. ale když jsem v Menu Chooser použil Main0.fs (těch 12 ikonek), ikonky v podmenu (orha¨¨ganiser) nebyly Crying or Very sad Anxious

A ještě dotaz, je možný, že jsem to tu přehlídl.. jak si můžu změnit, abych místo ikonky HRY měl APLIKACE(nemyslím název a obrázek, to vím), prostě aby se mi otevřela tahle složka?? V návodu na tvorbu 12,15,15 ti ikonkovýho menu (´Siemens bez hranic´) to nejni Anxious

thx
Makavelina
mecenáš
mecenáš

3139.36 SMM

Příspěvky na SM: 400,-
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikonky vám pošlu odpoledne, až přijdu z práce, včera jsem to nějak nestihla. Udělala jsem už i průhlednou variantu bez černého pozadí, kde neaktivní ikona je ve stupních šedi a aktivní je modrá jako na předchozím obrázku. Nemám teď moc času tak mě omluvte wink ale odpo vše rozešlu, a díííky, jsem ráda že se vám líbí Whistle
Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina napsal:
Ikonky vám pošlu odpoledne, až přijdu z práce, včera jsem to nějak nestihla. Udělala jsem už i průhlednou variantu bez černého pozadí, kde neaktivní ikona je ve stupních šedi a aktivní je modrá jako na předchozím obrázku. Nemám teď moc času tak mě omluvte wink ale odpo vše rozešlu, a díííky, jsem ráda že se vám líbí Whistle

s nesmělým úsměvem Tě žádám, zda bys mohla poslat obě varianty na [email protected] Anxious Laughing Děkuji Dancing
Makavelina
mecenáš
mecenáš

3139.36 SMM

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reeaper napsal:

A ještě dotaz, je možný, že jsem to tu přehlídl.. jak si můžu změnit, abych místo ikonky HRY měl APLIKACE(nemyslím název a obrázek, to vím), prostě aby se mi otevřela tahle složka?? V návodu na tvorbu 12,15,15 ti ikonkovýho menu (´Siemens bez hranic´) to nejni Anxious

thx

Pomocí programu MCCX65, kterej najdeš tady na SM a nebo si ho stáhneš z toho článku Siemens bez hranic, když se s ním naučíš pracovat, budeš pak umět všecko
Mrkni sem: http://www.siemensmania.cz/content.php?id=277

Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4 Makavelina: Mno jo, právě stímhle programem sem se v tom hrabal, i ten návod jsem si četl, ale buď jsem to nepochopil, nebo to tam není Rolling Eyes Já totiž když otevřu main.fs, těch 12 ikonek, tak tam tohle nastavit nemůžu, nemám tam na výběr jinou fci, jako je v tom návodu Confused u Item Function / standard mám jen jednu položku v tý nabídce:o/ a pomocí Item Function / Other to není napsáno ani v Seimens bez hranic (je tam pouze fs - to v nádvodu není popsáno vůbec, pak jar file, bookmark a phone#), ani v tom návodu na Menu creator.. Nebo jsem to tam nenašel, nebo nepochopil i to je možný Anxious
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reeaper napsal:
4 Makavelina: Mno jo, právě stímhle programem sem se v tom hrabal, i ten návod jsem si četl, ale buď jsem to nepochopil, nebo to tam není Rolling Eyes Já totiž když otevřu main.fs, těch 12 ikonek, tak tam tohle nastavit nemůžu, nemám tam na výběr jinou fci, jako je v tom návodu Confused u Item Function / standard mám jen jednu položku v tý nabídce:o/ a pomocí Item Function / Other to není napsáno ani v Seimens bez hranic (je tam pouze fs - to v nádvodu není popsáno vůbec, pak jar file, bookmark a phone#), ani v tom návodu na Menu creator.. Nebo jsem to tam nenašel, nebo nepochopil i to je možný Anxious

V tom Menu Creatoru máš dole 12 položek toho menu, tak si v ních najdeš hry, dvakrát na ně klikneš a opravíš na aplikace

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4 Jakub.karasek: Nejde;) z fcí tram mám na výběr jen jednu, ta na kt. to je nadefinovaný, teď jsem to napsal Not talking
Makavelina
mecenáš
mecenáš

3139.36 SMM

PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Reeaper napsal:

Item function -> Standart -> a pod tím by sis měl rozbalit tu nabídku s cestama, jako Adresbook (1), Camera (4), všecko to tam je, za každou položkou je vždycky jedno nebo víc čísel (rychlá volba), tak si tam vybereš co chceš mít v menu. Kdyby ti to nešlo tak odpoledne budu na ICQ a kdyžtak poradim tam Smile

mydyingbride
VIP
VIP

3071.50 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina napsal:
Tak můj první pokus:

Ikonky jsou fakt moc pěkný.. Applause , ale je škoda, že u některých si
význam musím jen domyslet nebo si zvyknout, k čemu co patří..
Taky by ten nápis mohl být vlevo, aby se mohly objevovat i čísla,
já je např. dost používám, ale to je detail. Jinak moooc hezký.. wink

M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD
Reeaper
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4 Makavelina: právě, že to tam není :-/ ale tak snad to je jen tím, jak je zpracovaný to menu, že to tam nejde nastavit. Adressbook(1) apod tam vůbec není, na to se právě ptám Anxious A dík wink
krvesaj
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 11, 2006 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makavelina: poslala by jsi mi tu druhou variantu, tu novější, s téma stupněmá šedi nebo co? díky
[email protected]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 19, 20, 21  Další
Strana 16 z 21

Přejdi na: