View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krvesaj rozumbrada

Joined: 08 Oct 2004 Posts: 396 Location: Telč Telefon:CX65@50
1261.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 11, 2006 2:56 pm Post subject: Zcela nefukční GPRS a pak zase funkční |
|
|
Zdravím všechny SiemensManiaky, mám takový oříšek, který se mi dnes přihodil. Používám GO DATA NONSTOP. V telefonu mám mimo jiné JIMM, Oskarek, GIBO SMS, Opera Mini XP. chtěl jsem poslat zprávu přes Giba kamarádovi na T-mobajl, mobil dlouho se připojoval a nic, tak jsem to ukončil a pak...... zkouším Oskárek, to se poslalo, chtěl jsem poslat ještě jednu zprávu a už nic Zkoušel jsem to několikrát, pořád nic. pak jsem zkusil Giba, taky nic , zkusil jsem Operu Mini, taky nic, GPRS jako by ani nefungovalo, JIMM to samí, nahlásil chybu. To už mi bylo opravdu divné, říkám si, zkusím wapovej prohlížeč, ale ten mi nahlásil že sít není dostupná, a zkoušel jsem to pořád, a pořád to samé? Po 2 hodinách mi to začalo všechno fungovat, čím to mohlo být? Že by krátkodobý výpadek GPRS, nebo se to nějak něčím zablokovalo? Já to vůbec nechápu, chápete to někdo? _________________ Poky14
Er. A1018s > Motorola T2288 > Philips Savvy Vogue > Er. A2628s > Nokia 3310 > CX65 (fw12) > 15měsíců > fw50 :-)
Pokyho web |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|