Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 12:12 pm Předmět: S75 a telefonní seznam |
|
|
Nemáte náhodou někdo tip, jak nastavit u S75 jako primární adresář ten uložený v telefonu?
Dává mi na výběr buď všechno nebo SIM, pak skupiny a nějaké filtry na které jsem nepřišel jak přesně fungují, ale samostatný čísla v telefonu, prostě chyběj. Všechny předchozí siemensy to tak jednoduše uměli oddělovat seznamy v telefonu a na SIM.
Jsem lama, nebo to prostě nejde??? _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 1:07 pm Předmět: |
|
|
S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Ve filtru si zvolíš společný jmenovatel (např. email)
a objeví se ti jen jména, u kterých máš email.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 1:30 pm Předmět: |
|
|
pecaIII napsal: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... |
Ano to máš pravdu, že v tom filtru je pamět telefonu, ale jde to jen jednorázově, nezůstane to tam napořád, vždy tam po vyběhnutí z menu skočí filtr: nejpoužívanější.
Tohle mě dost štve, protože na simce mám jiný čísla a potřebuji je mít prostě zvlášť...
Začínám být slušně bezradnej:-( _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
xSamuell napsal: | pecaIII napsal: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Teď se dívám (v emulátoru), že můžeš vybrat filtr "paměť telefonu", tak to zkus.... |
Ano to máš pravdu, že v tom filtru je pamět telefonu, ale jde to jen jednorázově, nezůstane to tam napořád, vždy tam po vyběhnutí z menu skočí filtr: nejpoužívanější.
Tohle mě dost štve, protože na simce mám jiný čísla a potřebuji je mít prostě zvlášť...
Začínám být slušně bezradnej:-( |
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xSamuell začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
kesu napsal: | xSamuell napsal: | pecaIII napsal: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw |
Hmmm, toho jsem se bál, že to je chyba FW:-((( Nahrál jsem tam 13 a zůstalo to beze změn... Stále tam filtr nezůstává  _________________ S6=>SL10=>S25=>M35i=>S35i=>ME45i=>SL45i=>S55=>S65=>S75. Prostě čistokrevnej Simensák:-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
xSamuell napsal: | kesu napsal: | xSamuell napsal: | pecaIII napsal: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Jediný jak to jde,je přes ten filtr.A u filtru mi to poslední nastavení normálně zůstavá. Ty budeš zřejmě muset počkat na novej fw |
Hmmm, toho jsem se bál, že to je chyba FW:-((( Nahrál jsem tam 13 a zůstalo to beze změn... Stále tam filtr nezůstává  |
Tak to ještě budeš muset počkat na novější. Jinak já mám SXG tak že usuzuji podle toho. Ty seznamy jsou téměř stejný. Jinak jsem si stejně smazal čísla na SIM - protože lézt do filtrů je zdlouhavý _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 12, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
xSamuell napsal: | pecaIII napsal: | S75 má mít společný seznam telef. čísel.
Zkus jit do filtru a pak sipku 2x nahoru, je tokratší cesta - aspon neco... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|