View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:11 pm Post subject: Zvláštní "seknutí" M75 |
|
|
Mám M75,,,Dnes ráno jsem zapl telefon a do teď šel bez problému.Před chvílí jsem ho znovu zapnul a vydržel asi 2 minuty a potom to nák píplo a mobil se vypl.Po zapnutí se to pořád opakuje...Co s tím? , je to na reklamaci ?...To asi ne že ne? |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:17 pm Post subject: |
|
|
A cos s tim dělal před tim? Patche? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:18 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | A cos s tim dělal před tim? Patche? | Patche jsem dělal všera o půlnoci ... Není možný že se tam dostala voda jak mi to spadlo do vany? |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:22 pm Post subject: |
|
|
Poslední dobou je ten mobil divnej ... a to tam mam FW 13 ... |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:32 pm Post subject: |
|
|
Hele , prosím odpovězte já nechci ten mobil jen tak vhodit do Recicle Bin ...  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:35 pm Post subject: |
|
|
No jestli jsi patchval. tak máš doufám čistou zálohu své fullflash, nebo jsem stále už třetí rok naivní optimista?
Pokud jimáš, tak nahraj zět a zkus jestli to stále dělá. Pokud ne, tak snad víš které patche jsi instaloval, tak je postupně odebírej a testuj.
Pokud ani to nepomůže, přehraj firmare - smaže úpatche, tedy alespoň většinu. No a pokud jsi si "hrál" i se soubory na disku (menu a pod.), nahraj i flex, ale tam je problém že je nutné mít zapnutý mobil.
A pokud selže i toto, tak si naharj zálohu fullflash ze Záloh na SM /bez zápisu do bootcore!!!) a v PapuaUtils dej přepočet klíčů v eeprom a odblok. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:40 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | No jestli jsi patchval. tak máš doufám čistou zálohu své fullflash, nebo jsem stále už třetí rok naivní optimista?
Pokud jimáš, tak nahraj zět a zkus jestli to stále dělá. Pokud ne, tak snad víš které patche jsi instaloval, tak je postupně odebírej a testuj.
Pokud ani to nepomůže, přehraj firmare - smaže úpatche, tedy alespoň většinu. No a pokud jsi si "hrál" i se soubory na disku (menu a pod.), nahraj i flex, ale tam je problém že je nutné mít zapnutý mobil.
A pokud selže i toto, tak si naharj zálohu fullflash ze Záloh na SM /bez zápisu do bootcore!!!) a v PapuaUtils dej přepočet klíčů v eeprom a odblok. | cermfi wrote: | Skusim to... |
|
|
Back to top |
|
 |
cermfi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:45 pm Post subject: FW |
|
|
Filip wrote: | Já du přehrát FW |
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|