View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lukss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 12:11 pm Post subject: |
|
|
Takhle velký display si vezme svoje no... _________________ Alcatel OT302--->Nokia3310--->SiemensMT50--->SiemensM65 FW50 |
|
Back to top |
|
 |
kankan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 7:49 am Post subject: bateriacx65 |
|
|
da sa na slovenskom nete kupit ta polymerka? |
|
Back to top |
|
 |
domboone začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 3:38 am Post subject: mala vydrz baterky-soft chyba |
|
|
s baterkou som mal podobny problem - vydrzala iba 24 hodin a to som s telefonom vela nerobil. dal som inu, ale zmena nenastala. prepalil som FF (prva zaloha) a baterka vydrzi ako nova 3 dni. kde bol problem? neviem. _________________ optimista: nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie... |
|
Back to top |
|
 |
m@rko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 3:52 am Post subject: Baterie M65 |
|
|
Ja som sa stretol z niecim podobnym. Prepaloval som fw12 ci 14 na fw50 pre CX65, no a bolo viditelne, ze ten novy soft zere o kus viac baterky ako ten stary. Preco neviem. Ale firmware riadi aj takt CPU (50,100 Mhz) a ine ulohy. Pravdepodobnejsie v tch novsich softoch sa viac viac vyuziva CPU a ostatne prvky. _________________ ..:: m@rko ::..
- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - - |
|
Back to top |
|
 |
Jiří Navrátil kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 29, 2006 4:28 am Post subject: Re: Baterie M65 |
|
|
Gecko wrote: | Zdravím, asi se mi podařilo častým hraním java her odepsat baterku, takže vás chci požádat o vaše zkušenosti s neoriginálními bateriemi, jinými slovy kde, za kolik a jak velkou (kapacita mAh) baterku koupit. Slyšel jsem dost kritiku na Aligátora (Adart Computers) a CPA, že jsou nic moc. Předem dík za odpovědi. |
S Aligátorem mám velice špatné skušenosti (kabel na M65). zjisti jsem, že je fakt nejlepší kupovat orig. příslušenství Siemens i když je dražší. Aligátora nebrat ! [/img] _________________ jirinavratil |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 9:26 pm Post subject: |
|
|
Baterku neřeším, mám nabíječku doma, v autě i v práci a u PC DCA 510 s nabíjením, takže jsem stále u zdroje  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|