View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Asmodeus147 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 6:34 pm Post subject: Výroba vlastních témat pro C75 |
|
|
Mohl by mi někdo vysvětlit, jak si vytvořit svoje vlastní téma pro C75. Pokud tady někdo takový je, vysvětlujte mi to prosím velice polopaticky, jsem naprostý analfabet!
Dále mě zajímá - dá se někde v systému telefonu nastavit jedno zvonění, které by zůstalo nastavené u všech volání, ikdyž změním téma? Ty siemensácké vyzvánění nesjou nic moc a nebaví mě pokaždé to znovu nastavovat. Pokud je nějaká možnost, prosil bych podrobně popsat jak..
Mnohokrát děkuju! |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 6:51 pm Post subject: |
|
|
Je mi jedno co si ale tlačítko hledat umí použít každý...
http://siemensmania.cz/content.php?id=601
A vyzvánění se nastavuje v nastavení... nevim o tom že by se pří změně témata zmenilo...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Asmodeus147 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:22 pm Post subject: |
|
|
Díky za tip, ale ono se to neshodne s mými windows Existuje ještě něco podobného a třeba v češtině?? |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:47 pm Post subject: |
|
|
Asmodeus147 wrote: | Díky za tip, ale ono se to neshodne s mými windows Existuje ještě něco podobného a třeba v češtině?? |
Čeština snad u takovýchto prográmků ani není třeba, vždyť je tam pár slov anglicky... ale např. EBS je český...
Jinak platí to co už jsem odpovídal TADY... prostě pokus nechceš upravovat samotné barevné schéma, žádný program pro vytvoření svého tématu nepotřebuješ. _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 7:02 pm Post subject: |
|
|
Asmodeus147 wrote: | Díky za odpověď v mém příspěvku. Mohl bys mi teda polopaticky vysvětlit, jak předělávat stávající témata??? Myslím tím vložit tam vlastní obrázky a zvuky! Děkuju moc!  |
Takže asi takhle... Pokud chceš použít nějaké hotové téma, tak si v první řadě vybereš jaké - nějaké které se ti líbí co se táče barev písma, odkladů písma apod, prostě barevným schématem... Téma předěláš jednoduše, protože soubor *.sdt je vlastně obyčejný archiv (zip), takže jde normálně rozbalit např. TotalCommanderem (který samozřejmě vřele doporučuju a skoro i předpokládám, že ho používáš.). Takže ho normálně rozbalíš (nebo do něj jen vlezeš v TotalCommanderu) a v něm už uvidíš obrázky a zvuky a soubory config.stc a *.scs. Teď máš 2 možnosti. Buď obrázky a zvuky obsažené v tématu nahradíš svýma, s tím, že zachováš názvy souborů, které byly v tématu, nebo si tam nahraješ své obrázky a zvuky s jinými názvy, ale v tom případě musíš poeditovat soubor config.stc a přepsat v něm původní názvy obrázků a zvuků. Dále, soubor *.scs je opět archiv. takže opět nahradíš obrázky, ty další soubory obsahují informace o barevném schématu s nima nemusíš dělat nic jestli nechceš.
Tak asi tak... Snad je to pochopitelný, ale jestli sem něco poplet (to nevylučuji) nebo vynechal tak se dopoptej... _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Back to top |
|
 |
Antol29 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 16, 2006 12:52 am Post subject: vyzvaneni |
|
|
ale s tím vyzváněním jsem si všiml toho smýho - změním si téma a nastaví mi to vyzvánění na původní melodii = shit  _________________
Siemens C75 | Firefox rulez! | IE SUX!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|