clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Výroba vlastních témat pro C75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Výroba vlastních témat pro C75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Asmodeus147
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:34 pm    Post subject: Výroba vlastních témat pro C75 Reply with quote

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak si vytvořit svoje vlastní téma pro C75. Pokud tady někdo takový je, vysvětlujte mi to prosím velice polopaticky, jsem naprostý analfabet!
Dále mě zajímá - dá se někde v systému telefonu nastavit jedno zvonění, které by zůstalo nastavené u všech volání, ikdyž změním téma? Ty siemensácké vyzvánění nesjou nic moc a nebaví mě pokaždé to znovu nastavovat. Pokud je nějaká možnost, prosil bych podrobně popsat jak..
Mnohokrát děkuju!
Back to top
View user's profile Send private message
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PostPosted: Thu Feb 02, 2006 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Je mi jedno co si ale tlačítko hledat umí použít každý...
http://siemensmania.cz/content.php?id=601

A vyzvánění se nastavuje v nastavení... nevim o tom že by se pří změně témata zmenilo... Shocked

Asmodeus147
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

Díky za tip, ale ono se to neshodne s mými windows Rolling Eyes Existuje ještě něco podobného a třeba v češtině??
Back to top
View user's profile Send private message
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

Asmodeus147 wrote:
Díky za tip, ale ono se to neshodne s mými windows Rolling Eyes Existuje ještě něco podobného a třeba v češtině??

Čeština snad u takovýchto prográmků ani není třeba, vždyť je tam pár slov anglicky... ale např. EBS je český...
Jinak platí to co už jsem odpovídal TADY... prostě pokus nechceš upravovat samotné barevné schéma, žádný program pro vytvoření svého tématu nepotřebuješ.

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MCB
všeználek
všeználek

4298.08 SMM
PostPosted: Fri Feb 03, 2006 7:02 pm    Post subject: Reply with quote

Asmodeus147 wrote:
Díky za odpověď v mém příspěvku. Mohl bys mi teda polopaticky vysvětlit, jak předělávat stávající témata??? Myslím tím vložit tam vlastní obrázky a zvuky! Děkuju moc! wink

Takže asi takhle... Pokud chceš použít nějaké hotové téma, tak si v první řadě vybereš jaké - nějaké které se ti líbí co se táče barev písma, odkladů písma apod, prostě barevným schématem... Téma předěláš jednoduše, protože soubor *.sdt je vlastně obyčejný archiv (zip), takže jde normálně rozbalit např. TotalCommanderem (který samozřejmě vřele doporučuju a skoro i předpokládám, že ho používáš.). Takže ho normálně rozbalíš (nebo do něj jen vlezeš v TotalCommanderu) a v něm už uvidíš obrázky a zvuky a soubory config.stc a *.scs. Teď máš 2 možnosti. Buď obrázky a zvuky obsažené v tématu nahradíš svýma, s tím, že zachováš názvy souborů, které byly v tématu, nebo si tam nahraješ své obrázky a zvuky s jinými názvy, ale v tom případě musíš poeditovat soubor config.stc a přepsat v něm původní názvy obrázků a zvuků. Dále, soubor *.scs je opět archiv. takže opět nahradíš obrázky, ty další soubory obsahují informace o barevném schématu s nima nemusíš dělat nic jestli nechceš.
Tak asi tak... Snad je to pochopitelný, ale jestli sem něco poplet (to nevylučuji) nebo vynechal tak se dopoptej...

[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN"
Back to top
Antol29
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 12:52 am    Post subject: vyzvaneni Reply with quote

ale s tím vyzváněním jsem si všiml toho smýho - změním si téma a nastaví mi to vyzvánění na původní melodii = shit Sad

Siemens C75 | Firefox rulez! | IE SUX!!!
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum