Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
GeorgeSX1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 07, 2006 1:31 pm Předmět: Absolutne mrtva SX1 |
|
|
Ahoj, zdravim všechny,
do moji SX1 jsem si nahraval novy firmware a jako na potvoru mi zatuh pocitrac. Takze ted mam mrtvou SX1 :-( Tady na siemensmanii jsem četl navod na oživení přes servisní kabel na x55. Zajímalo by mě, jestli tenhle navod budu moci taky pouzit, protoze moje SX1 je uplne mrtva, pri zapnuti nevyda ani hlasku, a na displeji se nic neobjevi, pouze na chilku malinkato ztmavne (nebo zesvetla, ted nevim). Takze pujde mi vubec ozivit? Nez si koupim kabel za 300,- chci vedet jestli to ma cenu. Jestli ji nemam rovnou vezt do Prahy :-(. Diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Zaslal: út únor 07, 2006 2:31 pm Předmět: |
|
|
No durrimu sa podarilo takuto SX1 ozivit, ja osobne som to este nastastie nepotreboval. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dubas_ (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005 Příspěvky: 465 Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí
2061.00 SMM
|
Zaslal: út únor 07, 2006 5:28 pm Předmět: |
|
|
a nemas uplne vybitou baterku pokud jo tak TADY se muzes s nekym domluvit aby ti ji nabil  _________________ MC920 => C45 => CX65 BEST
fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GeorgeSX1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 07, 2006 5:49 pm Předmět: |
|
|
dubas_ napsal: | a nemas uplne vybitou baterku pokud jo tak TADY se muzes s nekym domluvit aby ti ji nabil  |
Ne-e, baterku mam nabitou. Slo mi o to, jestli si v tomhle stavu ten mobil muzu opravit sam. _________________ MT50 -> T230 -> SX1 + 1GB Pretec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út únor 07, 2006 11:57 pm Předmět: |
|
|
Tak si ten kabel vod někoho puč a zkus to, za to asi nic nedáš. _________________ Ericsson 1018 > Siemens M35i+patche > SX1 + Joy 6600 + MMC Pretec + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
amadeus kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 1:41 am Předmět: Re: Absolutne mrtva SX1 |
|
|
GeorgeSX1 napsal: | Ahoj, zdravim všechny,
do moji SX1 jsem si nahraval novy firmware a jako na potvoru mi zatuh pocitrac. Takze ted mam mrtvou SX1 :-( Tady na siemensmanii jsem četl navod na oživení přes servisní kabel na x55. Zajímalo by mě, jestli tenhle navod budu moci taky pouzit, protoze moje SX1 je uplne mrtva, pri zapnuti nevyda ani hlasku, a na displeji se nic neobjevi, pouze na chilku malinkato ztmavne (nebo zesvetla, ted nevim). Takze pujde mi vubec ozivit? Nez si koupim kabel za 300,- chci vedet jestli to ma cenu. Jestli ji nemam rovnou vezt do Prahy :-(. Diky. |
mne sa stalo to iste pred tyzdnom, pri nahravani FW som umrtvil SX1 , nereagovala absolutne na nic, podarilo sa mi ju ozivit az pomocou tohto navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329
ale kabel C55, ktory som prerobil presne podla http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9 mi vobec nefungoval, bol som zufaly, poziadal som o radu Krokodyla a on mi povedal, nech pouzijem kabel DCA-510 /za co mu opatovne dakujem /, ktorym som doteraz ozivoval CX65-bez reptania
...SX1-ka mi na druhy pokus naskocila do servisneho modu!!! Moja vdaka patri tiez Sirusovi, bez jeho navodu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GeorgeSX1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 8:25 am Předmět: Re: Absolutne mrtva SX1 |
|
|
amadeus napsal: | GeorgeSX1 napsal: | Ahoj, zdravim všechny,
mne sa stalo to iste pred tyzdnom, pri nahravani FW som umrtvil SX1 , nereagovala absolutne na nic, podarilo sa mi ju ozivit az pomocou tohto navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329
ale kabel C55, ktory som prerobil presne podla http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9 mi vobec nefungoval, bol som zufaly, poziadal som o radu Krokodyla a on mi povedal, nech pouzijem kabel DCA-510 /za co mu opatovne dakujem /, ktorym som doteraz ozivoval CX65-bez reptania
...SX1-ka mi na druhy pokus naskocila do servisneho modu!!! Moja vdaka patri tiez Sirusovi, bez jeho navodu... |
Takze kabelem DCA-510 moji SX1 ozivim? Pochopil jsem to dobre? Nebo bych ho musel jeste upravit (priletovat nabijecku)? Ale ten je do USB, ne? Takze bych si musel vytvorit virtualni COM? Je to tak? _________________ MT50 -> T230 -> SX1 + 1GB Pretec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GeorgeSX1 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st únor 08, 2006 8:27 am Předmět: |
|
|
Pokud jste někdo z Plzně a mohli byste mi kabel půjčit, byl bych vám vděčný.  _________________ MT50 -> T230 -> SX1 + 1GB Pretec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|