clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Absolutne mrtva SX1

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Absolutne mrtva SX1

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
GeorgeSX1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 1:31 pm    Předmět: Absolutne mrtva SX1 Odpovědět s citátem

Ahoj, zdravim všechny,
do moji SX1 jsem si nahraval novy firmware a jako na potvoru mi zatuh pocitrac. Takze ted mam mrtvou SX1 :-( Tady na siemensmanii jsem četl navod na oživení přes servisní kabel na x55. Zajímalo by mě, jestli tenhle navod budu moci taky pouzit, protoze moje SX1 je uplne mrtva, pri zapnuti nevyda ani hlasku, a na displeji se nic neobjevi, pouze na chilku malinkato ztmavne (nebo zesvetla, ted nevim). Takze pujde mi vubec ozivit? Nez si koupim kabel za 300,- chci vedet jestli to ma cenu. Jestli ji nemam rovnou vezt do Prahy :-(. Diky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No durrimu sa podarilo takuto SX1 ozivit, ja osobne som to este nastastie nepotreboval.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nemas uplne vybitou baterku pokud jo tak TADY se muzes s nekym domluvit aby ti ji nabil wink

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
GeorgeSX1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dubas_ napsal:
a nemas uplne vybitou baterku pokud jo tak TADY se muzes s nekym domluvit aby ti ji nabil wink

Ne-e, baterku mam nabitou. Slo mi o to, jestli si v tomhle stavu ten mobil muzu opravit sam.

cpe
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út únor 07, 2006 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si ten kabel vod někoho puč a zkus to, za to asi nic nedáš.
amadeus
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 1:41 am    Předmět: Re: Absolutne mrtva SX1 Odpovědět s citátem

GeorgeSX1 napsal:
Ahoj, zdravim všechny,
do moji SX1 jsem si nahraval novy firmware a jako na potvoru mi zatuh pocitrac. Takze ted mam mrtvou SX1 :-( Tady na siemensmanii jsem četl navod na oživení přes servisní kabel na x55. Zajímalo by mě, jestli tenhle navod budu moci taky pouzit, protoze moje SX1 je uplne mrtva, pri zapnuti nevyda ani hlasku, a na displeji se nic neobjevi, pouze na chilku malinkato ztmavne (nebo zesvetla, ted nevim). Takze pujde mi vubec ozivit? Nez si koupim kabel za 300,- chci vedet jestli to ma cenu. Jestli ji nemam rovnou vezt do Prahy :-(. Diky.

mne sa stalo to iste pred tyzdnom, pri nahravani FW som umrtvil SX1 Crying or Very sad , nereagovala absolutne na nic, podarilo sa mi ju ozivit az pomocou tohto navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329
ale kabel C55, ktory som prerobil presne podla http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9 mi vobec nefungoval, bol som zufaly, poziadal som o radu Krokodyla a on mi povedal, nech pouzijem kabel DCA-510 wink /za co mu opatovne dakujem /, ktorym som doteraz ozivoval CX65-bez reptania
...SX1-ka mi na druhy pokus naskocila do servisneho modu!!! Dancing Applause Moja vdaka patri tiez Sirusovi, bez jeho navodu...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GeorgeSX1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:25 am    Předmět: Re: Absolutne mrtva SX1 Odpovědět s citátem

amadeus napsal:
GeorgeSX1 napsal:
Ahoj, zdravim všechny,

mne sa stalo to iste pred tyzdnom, pri nahravani FW som umrtvil SX1 Crying or Very sad , nereagovala absolutne na nic, podarilo sa mi ju ozivit az pomocou tohto navodu http://www.siemensmania.cz/content.php?id=329
ale kabel C55, ktory som prerobil presne podla http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9 mi vobec nefungoval, bol som zufaly, poziadal som o radu Krokodyla a on mi povedal, nech pouzijem kabel DCA-510 wink /za co mu opatovne dakujem /, ktorym som doteraz ozivoval CX65-bez reptania
...SX1-ka mi na druhy pokus naskocila do servisneho modu!!! Dancing Applause Moja vdaka patri tiez Sirusovi, bez jeho navodu...

Takze kabelem DCA-510 moji SX1 ozivim? Pochopil jsem to dobre? Nebo bych ho musel jeste upravit (priletovat nabijecku)? Ale ten je do USB, ne? Takze bych si musel vytvorit virtualni COM? Je to tak?

GeorgeSX1
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jste někdo z Plzně a mohli byste mi kabel půjčit, byl bych vám vděčný. Pray
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: