clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S55 a Siemens Data Suite - nelze importovat adresar

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S55 a Siemens Data Suite - nelze importovat adresar

Reply to topic     Forum Index -> Siemens
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Skaven
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jan 28, 2004 3:41 pm    Post subject: S55 a Siemens Data Suite - nelze importovat adresar Reply with quote

Nazdarek

Propojil jsem S55 a SDS pomoci Bluetooth. Nacetl jsem si telefonni adresar, ulozil na disk jako zalohu. Pote jsem primo v adresari delal zmeny, pricemz pote nesel zaktualizovat. Tak jsem smazal cely adresar a chtel ten zalohovany nakopirovat zpet. Bud to hlasilo, ze nesel zkopirovat cely adresar a v telefonu bud nic nebylo nebo tak max. 5 polozek. V dalsim pripade telefon behem prenosu pipal a hlasil, ze synchronizace neni povolena. Vysledkem je, ze mam vsechny sve kontakty v PC a ne tam, kde by mely byt.
Mam zalohovanou i slozku "Adress book", ale ta je v telefonu "read only" takze nelze ani pomoci FTP soubory v ni obsazene prepsat.
Vi nekdo co s tim?
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Fri Jan 30, 2004 10:33 am    Post subject: Reply with quote

Jak jsi udělal zálohu na disk?
V SDS jde vytvořit zálohu synchronizací s Outlookem v položce XTNDConectPC.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Skaven
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Jan 30, 2004 2:45 pm    Post subject: 2Krokodyl: Reply with quote

Na BT propojeni pouzivam USB adapter MSI (nedavno na nej tusim byla take recenze na mobilmanii) Po nainstalovani software dodavaneho s timto kabelem staci spustit BT Serial Port (pred spustenim zrusit "Secure connection") a potom spustit SDS, zobrazi se nabidka pripjenych telefonu s identifikaci podle IMEI, spusti se export adresare a ten se ulozi na disk v textovem souboru (lze jednoduse pozdeji exportovat napr. do excela). Laughing

Pruser nastal ve chvili, kdy jsem ulozeny seznam otevrel ze souboru na disku a chtel ho nacpat zpatky do telefonu. Podarilo se v lepsim pripade dotlacit tak pet polozek nebo taky vubec nic. Koukal jsem do navodu na moznosti sluzby synchronizace dat, ale tam je pouze jakesi nastaveni pro synchronizaci pres jakesi sluzby provozovane na IP adresach. Nemas s timhle zkusenosti? Question

Zatim jsem predatloval zpatky par nejdulezitejsich kontaktu Shocked , ktery by mi mohli volat a ktere bych mohl ja potrebovat, nicmene jeste zbyva nekolik set kontaktu, pricemz vyhlidka na pretukani vseho me skutecne netesi.

Zkousel jsem jeste jiny soft (Mobilet) na nacteni adresare pres BT , ale podarilo se nacist akorat obsah SIM, pri cteni adresare to vytuhlo. Rolling Eyes

Pokud by se nasla nejaka duse, ktera by dokazala pomoct, byl bych neskonale vdecen. wink
Back to top
View user's profile Send private message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Sat Jan 31, 2004 9:17 am    Post subject: Reply with quote

Tak s tímhle zkuenosti nemám, ale zkus mi poslat na mail z toho texového souboru pár řádku (20?) a zkusím so dosta přes excel do tvaru který by skousnul jiný program pro zálohování adresáře.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Reply to topic     Forum Index -> Siemens All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum