View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mcroslav12 badatel

Joined: 13 Nov 2005 Posts: 124 Location: Slovakia-v Topolčanoch
261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:09 pm Post subject: Jak na zalohu CX75 |
|
|
Zdravim všetkych ! ! Patchovat patchujem z mobilom viem toho dost ale chcel by som si ho aj zalohovat -do teraz som to nikdy nepotreboval ! tak by som bol rad keby mi niekto napisal ako na to ! Dakujem  _________________ Siemens C35-C35i- S55- CX65-CF75- A už mam CX75-Fw 13 original rs mmc-silicon power 256mb- dca 500 domaca vyroba
hhs 550 domaca vyroba |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
mcroslav12 badatel

Joined: 13 Nov 2005 Posts: 124 Location: Slovakia-v Topolčanoch
261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:36 pm Post subject: |
|
|
to je uplne jednoduche ( a ešte jednoduchšie to bude pretože ja nemam vtelefone žiadne čisla a sms nepotrebujem ) dakujem !! ! _________________ Siemens C35-C35i- S55- CX65-CF75- A už mam CX75-Fw 13 original rs mmc-silicon power 256mb- dca 500 domaca vyroba
hhs 550 domaca vyroba |
|
Back to top |
|
 |
Dabrat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:38 am Post subject: cx75 |
|
|
Zdravím,
môžete mi niekto poradiť prosím? Keď mi po reklamácii vrátili telefón (už druhej-menili základnú dosku), prvé čo som urobil bolo že som si dal obnoviť cez Mobile Phone managera (BT) posledne robenú zálohu telefónu. Ešte pred tým ako mi telefón zblbol som si okrem MMC karty dával zálohovať všetko - telefónny zoznam, nastavenia, dáta ... Po dokončení obnovy som na moje prekvapenie zistil že napr. všetky témy, masky, hry, aplikácie sú vymazané. Ľutujem že som si to hneď po vrátení telefónu nepozrel - ale kto by to predpokladal. Teraz totižto neviem či som to spôsobil ja - zle urobenou zálohou (v takom prípade je MPM pekne blbí program), alebo to zblbi v Orange resp. v servise. Čo mám urobiť? Stretol sa s tým niekto? |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:17 am Post subject: |
|
|
No pokud ti měnili celou desku, tak určitě nezálohovali tvoje data ze staré desky a nenahráli na novou.
Záloha přes MPM ti nedělá zálohy souborů, koukni se na odkaz výše, tam je pospán postup zálohy obnovy. Pořádně se podívej co se "pouze" zálohuje přes Zálohování u MPM. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Mar 06, 2006 11:50 am Post subject: Re: cx75 |
|
|
Dabrat wrote: | ... po reklamácii vrátili telefón... Po dokončení obnovy som na moje prekvapenie zistil že napr. všetky témy, masky, hry, aplikácie sú vymazané... |
V servise na tlačive je drobnými písmenami napísané, že servis neručí za žiadne dáta v mobile
Myslím, že je aj poznámka, že ak si to klient želá urobiť zálohu, tak to je spoplatnené (no nie som si tým istý), ale málokedy servismen na to upozorní.
Aj mne sa to stalo dávnejšie a odvtedy si každý mobil Siemens odzálohujem viacerými spôsobmi: xFlasher, V-Klay - aj full, aj len súbory a pod.
Zdá sa, že poznámka Jiřího (Krokodýla): zálohovať, zálohovať, zálohovať... je zdôvodnená aj jeho skúsenosťami  |
|
Back to top |
|
 |
Dabrat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 9:59 am Post subject: cx 75 |
|
|
vďaka páni za odpovede ale hry, download manager, masky, ... boli základnou výbavou telefónu keď som ho kupoval. Tieto dáta som mal na mysli. Sw výbava telefónu tiež veľmi vplýva na samotný výber telefónu. A teraz po reklamácii je časť pôvodného sw preč. Najhoršie že doteraz som nemal čas ho opäť zaniesť do Orangeu a zreklamovať reklamáciu. Ako by som mohol dostať worms forts, download asistenta, ... späť do telefónu. Nemám kábel - mám iba BT. |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 10:29 am Post subject: Re: cx 75 |
|
|
Dabrat wrote: | vďaka páni za odpovede ale hry, download manager, masky, ... boli základnou výbavou telefónu keď som ho kupoval. Tieto dáta som mal na mysli. | predpokladam ze nahravali i fw,nedovedu si predstavit proc by to tam nebylo tyhle zakladni veci kazdopadne stahnes bez problemu http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,sk_sk_0_89750_rArNrNrNrN_variation%253A-5_pageType%253APreinstalled%2Bcontent_imagePos%253A0,00.html#content _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Back to top |
|
 |
Dabrat kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 14, 2006 10:33 pm Post subject: CX75 |
|
|
no dobre, horšie je s wapovaním mám nulové skúsenosti. Keď som navštívil ten link čo si mi dal tak po pri postupovaní podľa uvedeného návodu som sa akosi zamotal. Možete mi niekto pomôcť ako to poriešiť. Problém je takýto. šiel som do menu/surf(zábava)/záložky kde som si vytvoril záložku s adresou ktorú mi poslali smskou - adresa je táto
http://wap.benq-siemens.com/downloads
Keď som túto záložku spustil prvé čo sa mi zobrazilo bol Výber regiónu. Ok zadal som mu central europe, potom si vypýtal výber krajiny kde som mu zadal Slovak Republic. Potom mi oznámil hlášku že "zlá odpoveď z dopytovaného servera" a hotovo. Neviem čo ďalej. Chcem si do telefónu posťahovať štandardné hry a download asistenta. Poradít mi niekto čo s tým?  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|