clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
NightKing
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 9:03 am    Post subject: Reply with quote

pecaIII wrote:
když to vemu prakticky, tak displej ma 132*176=23 392 pixelů, Arrow takže když bude mit každy pixel jinou barvu tak jich využije jen cca tretinu z tech 64tisic....tot ma domnenka. Jestli je to jinak tak sorry za mystifikaci Hand

To je sice pravda, ale o tom barevna hloubka neni. Vem si napriklad prechod cervena-zluta, ten by mel u 16bitu byt o neco mene jemny nez u 18bitu. Vzpomen si napriklad na rozdil mezi barevnymi prechody u 256 barev a nasledne 16bitovou paletou.
Ale stejne je samozrejme ze cim vic barev, tim hur to lidske oko pozna, navic u relativne hrubejsiho displeje jaky maji Siemensy.

EDIT: Nebo to zkus primo ve Windows - sleduj ikonky pri prepnuti z True-Color na High-Color, to jsme ale zase uplne jinde (16b vs. 32b.)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 9:31 am    Post subject: 2 sms Reply with quote

Zjistil jsem,ze kdyz mi nekdo posle 2sms najednou d'oh!,tak mi neprijdou,mate s tim nekdo podobné zkušenosti?
Back to top
View user's profile Send private message
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 2:18 pm    Post subject: pomooooc S75 Reply with quote

S75 není špatný, ale mám jej cca 1,5 měsíce a stále se více a více potýkám s tím, že se zakousne a nic se s tím nedá udělat. Nejvíce to dělá při přehrávání filmů 3gp. Chvilku to funguje, po cca 10-15-20 minutách (prostě různě) se kousne obraz a zvuk jde dál, nebo se kousne oboje a prostě konec.
Softwarem to nejspíše nebude, protože už v něm mám novou 22. Takže to vidím na reklamaci v Radlické. Crying or Very sad
Back to top
matoha
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 4:00 pm    Post subject: Re: pomooooc S75 Reply with quote

pudl wrote:
S75 není špatný, ale mám jej cca 1,5 měsíce a stále se více a více potýkám s tím, že se zakousne a nic se s tím nedá udělat. Nejvíce to dělá při přehrávání filmů 3gp. Chvilku to funguje, po cca 10-15-20 minutách (prostě různě) se kousne obraz a zvuk jde dál, nebo se kousne oboje a prostě konec.
Softwarem to nejspíše nebude, protože už v něm mám novou 22. Takže to vidím na reklamaci v Radlické. Crying or Very sad

Ja ho mam taky asi mesic a pul. Moc jsem se na nej tesil, ale zakousavani mi vadi desne. Me to nedela u prehravani, ale kdyz mi vola jedno specificke cislo. Jen dneska se takhle kousnul 2x a nevypnu ho jinak nez vyndanim baterky (ta ostatne nema moc vydrz).
Druha vec, ktera mi vadi je budik a alarmy v kalendari. Chci-li telefon pouzivat jako diar a proc bych nemel, kdyz to nabizi, tak by mel fungovat. Nenasel jsem v tom zatim logiku, ale kdyz mi rano zazvoni budik, tak zrusi alarmy, ktere mam nasledne. Nebo budik nezazvoni a funguji alarmy.
Taky mam fw. 22 a do Radlicke se mi nechce, protoze tam stejne nic jineho nezvladnou nez prehrat fw a to nevim, za co by ho prehrali:-(
Navic tedy politika firmy, ktera da na trh de facto zmetek a nasledne k nemu zacne vydavat opravy, aby to vubec fungovalo, je celkem spatna:-( A od dob S55 se to jen zhorsuje...
Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

Neni to zrovna nejlepsi telefon... ale mam ho rad :-)

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"

Last edited by Yurii on Wed Mar 08, 2006 6:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mpitman
začátečník
začátečník

99.06 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 4:26 pm    Post subject: Re: pomooooc S75 Reply with quote

matoha wrote:
pudl wrote:

Ja ho mam taky asi mesic a pul. Moc jsem se na nej tesil, ale zakousavani mi vadi desne. Me to nedela u prehravani, ale kdyz mi vola jedno specificke cislo. Jen dneska se takhle kousnul 2x a nevypnu ho jinak nez vyndanim baterky (ta ostatne nema moc vydrz).
Druha vec, ktera mi vadi je budik a alarmy v kalendari. Chci-li telefon pouzivat jako diar a proc bych nemel, kdyz to nabizi, tak by mel fungovat. Nenasel jsem v tom zatim logiku, ale kdyz mi rano zazvoni budik, tak zrusi alarmy, ktere mam nasledne. Nebo budik nezazvoni a funguji alarmy.
Taky mam fw. 22 a do Radlicke se mi nechce, protoze tam stejne nic jineho nezvladnou nez prehrat fw a to nevim, za co by ho prehrali:-(
Navic tedy politika firmy, ktera da na trh de facto zmetek a nasledne k nemu zacne vydavat opravy, aby to vubec fungovalo, je celkem spatna:-( A od dob S55 se to jen zhorsuje...

To co popisujes se zakousavanim cisla je problem s prirazenim do skupiny bez nastaveneho zvoneni (uz tady o tom nekdo psal) - staci si nastavit nejakou melodii a je po problemu a navic mam pocit, ze FW22 uz to opravil - coz me privadi k myslence ... Ten FW22 sis tam daval sam nebo v servise a pokud sam pouzil jsi kompletni sadu FW+FFS+MAP? - pokud ne tak to udelej Smile

Ten budik je uz snad v novem FW take opraven (ted nevim jestli i ve 22ce a plati to same co vyse)

Jinak telefon mam take stale s FW17 a uvedene problemy sem take pozoroval, ale jakmile si postavim DCU-540 na zalohu dat a tady v diskuzi si overim,ze prechod na FW24 ma smysl,tak pujdu rozhodne do toho - ten mobil bych neodsuzoval - jinak je opravdu dobry a chyby snad novy FW opravi - chyby ve FW bych bral jako dan za drivejsi vydani a nizssi cenu
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:31 pm    Post subject: Re: pomooooc S75 Reply with quote

TAkže jsem zašel do Radlické, nejprve zkoušeli nový firmware 23 a řekli mi, že za hodinku si mám přijít. Přišel jsem, viděl jsem a odešel jsem bez mobilu, protože údajně do něho nelze nahrát něco dalšího spojeného s novým firmwarem a prý to bude v desce, což také nevím, co je. Takže uvidíme, v pátek mám volat. Jo a navíc jsem zapomněl říci, že mi denně tak 5 x sám vypne a jinak souhlasím i s tím problémkem ohledně budíku a nastavení akcí. To jsem také zjistil. Tak nevím, jestli to není na totální výměnu mobilu, že jsem ztratil důvěru v něho atd. Jenže to se zase budou bránit....... Počkám do pátku.
Back to top
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:40 pm    Post subject: Re: pomooooc S75 Reply with quote

pudl wrote:
TAkže jsem zašel do Radlické, nejprve zkoušeli nový firmware 23 a řekli mi, že za hodinku si mám přijít. Přišel jsem, viděl jsem a odešel jsem bez mobilu, protože údajně do něho nelze nahrát něco dalšího spojeného s novým firmwarem a prý to bude v desce, což také nevím, co je. Takže uvidíme, v pátek mám volat. Jo a navíc jsem zapomněl říci, že mi denně tak 5 x sám vypne a jinak souhlasím i s tím problémkem ohledně budíku a nastavení akcí. To jsem také zjistil. Tak nevím, jestli to není na totální výměnu mobilu, že jsem ztratil důvěru v něho atd. Jenže to se zase budou bránit....... Počkám do pátku.

Kecaj!!! To neni v desce jenom nejsou schopný přiznat že neni dodělanej firmware tak to všeljak okecávaj... Ten problém se zasekávánim při volání se tu už řešil 1000krát, psal jsem o něm já tady
Jinak já sem s telefounem spokojenej Dancing

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Back to top
pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 6:45 pm    Post subject: Re: pomooooc S75 Reply with quote

Yurii wrote:
pudl wrote:

Kecaj!!! To neni v desce jenom nejsou schopný přiznat že neni dodělanej firmware tak to všeljak okecávaj... Ten problém se zasekávánim při volání se tu už řešil 1000krát, psal jsem o něm já tady
Jinak já sem s telefounem spokojenej \:D/

Což o to, já bych byl spokojenej taky, vždyť od začátku mám samé Siemense - S 45, M 55, S 65 a teď S 75 - nikdy nebyl problém, až na tu 75.
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

Mám takovou zkušenost: S75 s fw 23 se za týden co jsem jí tam měl ani jednou při použití jako modemu PC na net nevypnula stylem píp a chcíp. Fw 24 to udělal za týden co ho tam mám třikrát. Podle této zkušenosti doporučuji těm kdo tento mobil využívají i jako modem na net nechat tam zatím fw23.
Aaron2
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 11:20 pm    Post subject: sms Reply with quote

Ahojky,
mam s75 5 dni a uz je na radlicky v servisu. Ukazuje mi to spatny cas u sms prijatych. vetsinou o hodinu vice nebo mene a obcas i uplne neco jineho, takze pak mi prijde sms a ja ji hledam mezi treba 40sms, kde vubec je!
Stava se vam to nekomu?? Nikde jsem tu nic takoveho nenasel. mam tam ofic verzi sw 20, nic jineho pry zatim nemaji.
Pak me jeste mrzi ze to neumi, jako u me stare s55 nastavit rozdilnou hlasitost pro zvoneni a sms.
Vibrace-to je asi to co me zatim mrzi nejvic!! nevite nekdo, jak by to slo pokud mozno nenasilne upravit, aby to vibrovalo treba s prestavkama(styl s55).
Filtry-to same, co jsem tu nekde cetl-neni mozno, aby si telefon zapamatoval nastaveni, vzdy me to hodi na nejpouzivanejsi.
Adresar v telefonu x tel.seznam na SIM karte- to je docela prusvih, protoze potrebuju mit ty nejdulezitejsi cisla(cca 125) na karte, jen kvuli tomu, kdyz mi klekne tel, tak to prehodit do jineho a volam, ale tady nejde nastavit vychozi sezna, jako u s55, takze po zkopirovani do telefonu vidim ty kontakty, ktere mam na sim a zaroven v tel 2x!
Pak kdyz to tam takhle je, tak kdyz mi vola nekdo, koho mam zaroven an sim i v tel., tak to uprednostni sim kartu, tudiz se nezobrazi treba fotka, apod.
Jinak design super, display take a kdyz by se vyresily ty veci popsane vyse, ktere mela automaticky s55, tak bych byl spokojen na 100%.
Uvidime pozdeji.
Diky moc za odpovedi, pripadne reakce.
Zdravim vsechny siemensaky,
Honza
Back to top
biggeorge
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

Tak cas u sms se tu uz resil, proste problem, ale slysel jsem ze na fw24 to beha v poho... jinak me stvou ty videa a jejich sekani. Co se tyce toho displaye a 65 tis barev, uz jsem si toho vsimnul davno a nevenoval jsem tomu pozornost, pac jsem si myslel ze to aplikaci... No a jestli je to pravda tak se z toho nepos***, ale mrzelo by me ze lzou. Nekupoval jsem si tenhle foun kvuli poctu zobrazitelnych barev, ale jde o princip ne... Not talking
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 1:06 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
doporučuji těm kdo tento mobil využívají i jako modem na net nechat tam zatím fw23.
potvrzuji Confused
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 6:30 am    Post subject: Reply with quote

biggeorge wrote:
Tak cas u sms se tu uz resil, proste problem, ale slysel jsem ze na fw24 to beha v poho...

Neběhá, bohužel, ani ve fw24 není u mne žádná změna, čas v lepším případě +/- hodina, běžně ovšem -9hodin... Evil or Very Mad

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sirob
pisatel
pisatel

678.24 SMM
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 10:34 am    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
Neběhá, bohužel, ani ve fw24 není u mne žádná změna, čas v lepším případě +/- hodina, běžně ovšem -9hodin... Evil or Very Mad

Cas v SMSkach by malo risit spravne nastavenie casoveho pasma. Aspon ja s full fw24 mam cas v SMS a dorucenkach spravne...
Uvidime co poriesi novy fw, ktory by sa mal objavit buduci tyzden... wink

S8->C35i->M35(+patch)->M50->ME45i(+patch)->S55(1.71MB)->S75(fw47)+SL75(fw39retail edition!) -> Nokia N82 Sad

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 163, 164, 165  Next
Page 53 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum