View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P.aja. věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 7:39 pm Post subject: |
|
|
duuri wrote: | 0.45 prinasa autostart | a neni i v 0.40 Edit aha není :-(  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:00 pm Post subject: |
|
|
nova verzia
0.46
-dve sis z roznim casom autostartu
-opraveny bug (neche sa mi to prekladat see homepage)
-mozno vyberu ci chcete autostart pri instalacii |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:00 am Post subject: |
|
|
Tak už je venku kompletně počeštěná verze 0.46 Dimmeru
W.I.KING
Aj poslovencena. - Sirus |
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 4:11 pm Post subject: |
|
|
nova verzia 0.50
-mod baterky podsvietenie na 100%+klavesnica cely screen je biely
-ucenie dimmer si zapameta individualne nastavenia podsvietenia pri roznych programoch.treba citat spravy pri procese ucenia:)
http://www.farbiszowie.solutions.net.pl/Dimmer/index.html |
|
Back to top |
|
 |
cpe kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 8:56 pm Post subject: Šum v reproduktoru |
|
|
Při používání aplikace Dimmer jsem si všimnul, že se mi ozývá růzmý šum, pískání a brum v reproduktoru v závislosti na tom, jaká je nastavená intenzita osvětlení. Dělá to jenom, když displej svítí, ale není to Dimmerem, dělá to i když intenzitu podsvětlení měním jinak (patchem). Někdy je to slyšet víc, někdy míň, ale když jsem v tiché místnosti, tak je to slyšet docela dost, hlavně, když se mobil zahřeje hraním hry nebo poslechem MP3. Žádný zvuk reproduktor nevydává jen při nastavení posvícení displeje na hodnoty 0%, 15%, 50% a 100%.
Dělá to ještě někomu? _________________ Ericsson 1018 > Siemens M35i+patche > SX1 + Joy 6600 + MMC Pretec + patche |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 1:27 pm Post subject: Re: Šum v reproduktoru |
|
|
cpe wrote: | ...Žádný zvuk reproduktor nevydává jen při nastavení posvícení displeje na hodnoty 0%, 15%, 50% a 100%.
Dělá to ještě někomu? |
Nikdy jsem si toho nevšimnul, až teď, když čtu tvůj příspěvek. Největší šum mi reprák vydává při nastavení intenzity podsvětlení na 10% (což používám nejvíc). Ale slyším to jen když si dám reprák přímo k uchu, takže mi to nijak zvlášť nevadí. Při hovoru jsem si toho nikdy ani nevšimnul. |
|
Back to top |
|
 |
johnnyho začátečník

Joined: 02 Sep 2004 Posts: 83 Location: Nova Dubnica, Slovensko
61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 9:07 am Post subject: navrh |
|
|
No uz je az verzia 0.51:
* Application settings erasing changed. Now if you switch to Dimmer from the application, which settings are stored in the Dimmer's database, you'll see the erase query dialog. In v.0.51 it contains the backlight leves info.
Mna osobne by ale potesila funkcia "schedule" (t.j. ze by som si mohol nastavit casy, v ktorych by bola podsvietena aj klavesnica, resp. kedy by bola vypnuta, atd.). V principe spominam analogicku funkciu, ktoru najdete napr. aj v programe na ovladanie profilov sProfiles. Ma niekto email na Kuba, ze by mi ho dal, aby som mu predostrel moju ideu, resp. napise mu niekto?  |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 06, 2006 10:31 am Post subject: |
|
|
Můj dotaz a Kubova odpověď:
> New idea. Applications profiles are good, time profile maybe good
> too, but maybe switching Dimmer profiles with standard Ring profiles
> could be the best?
I don't think so, because the backlight level doesn't have much in
common with the profiles I think. I switch to mute when I'm in church so
will Dimmer have to lower the lcd bakclight and rise the kbd one? .
I'm trying to explain that phone profiles do not have to follow the time
rules...I'll implement the time profiles in the next versions. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
pendialek (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:15 pm Post subject: |
|
|
Mě taky píská. Nejsem si jistý jestli reproduktor, ale při podsvícení pod 10% píská. |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
Dotaz: Mám v SXku Dimmera 0.46 a zaboha se nechce odinstalovat ani přepsat 0.51 Vždycky to hodí Apl. zavřena mce. Co s tím?
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Razer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 3:42 pm Post subject: |
|
|
Mě to taky písk8 při 10%,15%, ale nejde to skoro slyset. _________________ Siemens A55 -> Siemens SX1 -> Nokia E50 |
|
Back to top |
|
 |
Sirus čestný člen

7910.50 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 4:03 pm Post subject: |
|
|
W.I.KING wrote: | Dotaz: Mám v SXku Dimmera 0.46 a zaboha se nechce odinstalovat ani přepsat 0.51 Vždycky to hodí Apl. zavřena mce. Co s tím?
W.I.KING |
Nemas nahodou v nazve suboru viac ako jednu bodku? Mne to tiez blblo, tak som ho premenoval a potom to slo. _________________ C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1
SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ
"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!" |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 5:52 pm Post subject: |
|
|
Sirus wrote: | Nemas nahodou v nazve suboru viac ako jednu bodku? Mne to tiez blblo, tak som ho premenoval a potom to slo. | Více teček tam bylo, ale i po přejmenování se mu nechtělo instalit, tak jsem se přes UnMakeSIS podíval, kde všude Dimmer je, zgumoval jsem ho ručně a naistaloval znovu (i se všemi tečkami), akorát autostart nic, ale to teď neřeším
Doplněno: Tak autostart se zasekl v Nokia/installs, tak jsem ho spustil znova, on se doinstaloval, ale pořád tam něco zbylo, ale to už doinstalovat nešlo, hodilo to Instalace nekompletní, ale Dimmer funguje jak má. Tak nevím, tu hlášku o nekompletnosti to na mě vybaflo i u Tankermanie, ale dohrál jsem ji fpoho do konce a nějak jsem si nevšiml, že by něco chybělo
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
Krouta badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 7:00 pm Post subject: Što slučílos? |
|
|
Už mám pár dní nainstalovanou "zastaralou" verzi 0.51, tak jsem chtěl kouknout, zda není k dispozici něco aktuálnějšího ale houmpejdž dnes nejede. Že by to autor už zabalil?  |
|
Back to top |
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 12:32 pm Post subject: Re: Što slučílos? |
|
|
Krouta wrote: | Už mám pár dní nainstalovanou "zastaralou" verzi 0.51, tak jsem chtěl kouknout, zda není k dispozici něco aktuálnějšího ale houmpejdž dnes nejede. Že by to autor už zabalil?  | Autor dostal placenou práci, tak se teď věnuje jí. Ale zmiňoval něco o plánech dát do verze 0.60 podsvětlení podle "dne" nebo "noci", prostě takové časové profily Dimmer je teď pro něj jen taková odpočinková záležitost v přestávkách ve "vážné" práci
BTW, teď mi stránka najela úplně normálně...
Doplněno: Tak beta 0.60 je venku (časové profily, změněné ikonky, klávesové zkratky nefungují při zamčené klávesnici, soubor .ini je zapisován jen při změnách, a .exe je zapisován na Déčku), ale zatím jen na fóru. A stránky jet opravdu nemusí, jsou nějaké problémy u providera, pracuje se na jejich odstranění
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|