Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 10:14 am Předmět: |
|
|
A sákryš proto mi to nejde. Taky jsem zamrzl na nahraní FFS přes ten sirobův exe. Takže asi donwgrade.
to je divný, mě zmizela funkce středového tlačítka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
berda rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 11:51 am Předmět: |
|
|
jahha napsal: | to je divný, mě zmizela funkce středového tlačítka |
No, nevím to jistě, ale IMHO hodně funkcí tlačítek je definovaných v souborech z FFS, takže když Ti program (i když neproběhl celý) stačil zformátovat některý z disků (zřejmě config) a nenahrál tam potřebné soubory, tak si telefon s funkcemi tlačítek neumí poradit... _________________ Berda
mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 12:36 pm Předmět: |
|
|
berda napsal: | jahha napsal: | to je divný, mě zmizela funkce středového tlačítka |
No, nevím to jistě, ale IMHO hodně funkcí tlačítek je definovaných v souborech z FFS, takže když Ti program (i když neproběhl celý) stačil zformátovat některý z disků (zřejmě config) a nenahrál tam potřebné soubory, tak si telefon s funkcemi tlačítek neumí poradit... |
jj, tohle sem trochu studoval, a je to (castecne) tak. tlacitka jsou definovana v .pd souboru na disku config, ale prislo my, ze jsou i nejak definovany primo ve fw, nebot kolikrat sem zmenil nastaveni, ale vubec se to na funkcnosti neprojevilo. doporucuju se pokusit nahrat FFS. _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jahha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 12:40 pm Předmět: |
|
|
No je to divný. Tak se mi tam ikona na tlačítko objevila. Ale musel sem dát fw 20 spolu s ffs a map.
Ale teď tam stejně mi nejde dát ffs pro fw31. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po duben 03, 2006 3:50 pm Předmět: |
|
|
truhlik napsal: | berda napsal: | jahha napsal: | to je divný, mě zmizela funkce středového tlačítka |
No, nevím to jistě, ale IMHO hodně funkcí tlačítek je definovaných v souborech z FFS, takže když Ti program (i když neproběhl celý) stačil zformátovat některý z disků (zřejmě config) a nenahrál tam potřebné soubory, tak si telefon s funkcemi tlačítek neumí poradit... |
jj, tohle sem trochu studoval, a je to (castecne) tak. tlacitka jsou definovana v .pd souboru na disku config, ale prislo my, ze jsou i nejak definovany primo ve fw, nebot kolikrat sem zmenil nastaveni, ale vubec se to na funkcnosti neprojevilo. doporucuju se pokusit nahrat FFS. |
Nastaveni se neprojevilo protoze je to schovany ve slozce default a je tam ulozeno standardni nastaveni... takze se asi nacita pri obnoveni tovarniho nastaveni a ne jenom po vyzpnuti a zapnuti telefonu 8) taky sem to už zkoušel  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@gic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 4:03 pm Předmět: Re: S75fw31 |
|
|
sirob napsal: |
Ako spravne Yurii naznacil, je tu znova novy firmware, verzia 31 pre S75:
S75fw31
Je to tam kompletne (fw+ffs+map). Chyba so znamienkom "+" v novom kontakte je odstranena  |
Mno taxom to testol i ja. Videa stale mrznu (vsak ono to nie je na to urcene, ako trefne poznamenali v Siemense ), chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to +  _________________ S6 - S8 - GD30 - C35i - S35 - M55 - S75 (fw31) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 4:06 pm Předmět: |
|
|
Yurii napsal: |
Nastaveni se neprojevilo protoze je to schovany ve slozce default a je tam ulozeno standardni nastaveni... takze se asi nacita pri obnoveni tovarniho nastaveni a ne jenom po vyzpnuti a zapnuti telefonu 8) taky sem to už zkoušel  |
hmmmm, to me nenapadlo, ze se to muze nacitat jen pri tovarnim nastaveni, ale stejne si myslim, ze tomu tak neni (alespon nejaky polozky). kdyz si napr. nastavis hodnotu READONLY=0, tak po restartu mobilu uz ji normalne muzes menit.
leda ze by byly nektere upravy povoleny a nektere by byly ve fw zakazany (a zmeny by se mohli delat jen automativky pri tovarnim nastaveni) _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 6:31 pm Předmět: |
|
|
Podle všch možných návodů jsem se snažil nahrát do tel FFS a MAP,ale marně. Zrovna jsem si do tel. nahrál FW 31, ale při zjištování ESN a HASH jsem zkončil. Zkoušel jsem to pomocí aplikace px75v1, která mi po zpuštění napíše "java.lang.IndexOutOf BoundsException:read area exceeds buffer". Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak mam pokračvat? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
M@gic začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 6:42 pm Předmět: |
|
|
weidmann napsal: | Podle všch možných návodů jsem se snažil nahrát do tel FFS a MAP,ale marně. Zrovna jsem si do tel. nahrál FW 31, ale při zjištování ESN a HASH jsem zkončil. Zkoušel jsem to pomocí aplikace px75v1, která mi po zpuštění napíše "java.lang.IndexOutOf BoundsException:read area exceeds buffer". Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak mam pokračvat? |
Je to izy, uz sa to tu raz pisalo.
px75v1 bezi najviac na fw24, na vyssich hadze uz tuto chybu.
Podflashnut, vyratat v px75v1 a potom mozes flashovat vyssie...  _________________ S6 - S8 - GD30 - C35i - S35 - M55 - S75 (fw31) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 7:12 pm Předmět: Re: S75fw31 |
|
|
M@gic napsal: | Mno taxom to testol i ja. , chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to +  | Nevím co tím přesně myslíš. Teď jsem to zkoušel. Mám nastavené časové pásmo na Prahu. Správně nastavené hodiny-čas. Automatické zjišťování času na zapnuto. Operátor t-mobile. Pokud odešlu z S75/31 SMS doručenka příjde se správným časem, pokud telefon S75/31 příjme SMS tak v doručených je také správný čas. Žádný problém s nastavováním časové zóny při zapnutí. Tak to špatně chápu anebo kde je problém?
Jinak znovu připomínám z praxe nutnost před nahráváním nové verze provést přes menu telefonu formát vnitřní paměti (po provedení potřebné zálohy) a kompletní nahrání t.j. fw, ffs i map (samozřejmě nutnost mít z dřívějška t.j. před fw24 zavedený Skey - jinak ffs a zřejmě i map nepůjdou nahrát). A bez toho se telefon chová podivně - je pomalejší, často se sám restartuje. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 7:15 pm Předmět: |
|
|
M@gic napsal: | weidmann napsal: | Podle všch možných návodů jsem se snažil nahrát do tel FFS a MAP,ale marně. Zrovna jsem si do tel. nahrál FW 31, ale při zjištování ESN a HASH jsem zkončil. Zkoušel jsem to pomocí aplikace px75v1, která mi po zpuštění napíše "java.lang.IndexOutOf BoundsException:read area exceeds buffer". Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak mam pokračvat? |
Je to izy, uz sa to tu raz pisalo.
px75v1 bezi najviac na fw24, na vyssich hadze uz tuto chybu.
Podflashnut, vyratat v px75v1 a potom mozes flashovat vyssie...  |
Mohl bys mi to blýž vysvětlit? Nějak jsem to nepobral. Co musim udelat s px75v1, abych to rozběhl? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 7:17 pm Předmět: |
|
|
weidmann napsal: | Mohl bys mi to blýž vysvětlit? Nějak jsem to nepobral. Co musim udelat s px75v1, abych to rozběhl? | nahrat nejaky nizsi firmware (24 a min) ve verzi winswup, pak px75v1 bude fungovat _________________ Siemens S8, Alcatel OT easy -> view, N 3310, MT50, M55, S55, S65, S75, SL75 a N73 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 7:24 pm Předmět: |
|
|
wosuk napsal: | weidmann napsal: | Mohl bys mi to blýž vysvětlit? Nějak jsem to nepobral. Co musim udelat s px75v1, abych to rozběhl? | nahrat nejaky nizsi firmware (24 a min) ve verzi winswup, pak px75v1 bude fungovat |
OK |
|
Návrat nahoru |
|
 |
weidmann začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 7:48 pm Předmět: |
|
|
Tak mám jestě větší problém,než jsem měl...
Při nahrávání FW mi spadl PC a mobil nejde zapnout, pokud někdo víte,co s ním,dejte prosím vědět... Díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Zaslal: po duben 03, 2006 8:13 pm Předmět: |
|
|
weidmann napsal: | Tak mám jestě větší problém,než jsem měl...
Při nahrávání FW mi spadl PC a mobil nejde zapnout, pokud někdo víte,co s ním,dejte prosím vědět... Díky |
Uveď telefon do service mode pomocí PU a opakuj v tomto režimu nahrání nového fw (přes winswup) se zapnutým napájením (přes DCA-510) anebo znovu přehrání fw se zaškrtlými oběma skipy ve winswupu. To pomohlo mě, ještě když jsem neměl zálohu. (jinak občas při takovém umrtvení stačí vyndat baterku - chvíli počkat, vrátit baterku a pak držet červený telefon dokud se mobil nezapne - občas i třicet vteřin - to mi taky jednou pomohlo, když se telefon tvářil jako mrtvý). _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|