clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S75 - koupeno - zkušenosti
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 163, 164, 165  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A sákryš proto mi to nejde. Taky jsem zamrzl na nahraní FFS přes ten sirobův exe. Takže asi donwgrade. Sad

to je divný, mě zmizela funkce středového tlačítka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jahha napsal:

No, nevím to jistě, ale IMHO hodně funkcí tlačítek je definovaných v souborech z FFS, takže když Ti program (i když neproběhl celý) stačil zformátovat některý z disků (zřejmě config) a nenahrál tam potřebné soubory, tak si telefon s funkcemi tlačítek neumí poradit...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

berda napsal:
jahha napsal:

No, nevím to jistě, ale IMHO hodně funkcí tlačítek je definovaných v souborech z FFS, takže když Ti program (i když neproběhl celý) stačil zformátovat některý z disků (zřejmě config) a nenahrál tam potřebné soubory, tak si telefon s funkcemi tlačítek neumí poradit...

jj, tohle sem trochu studoval, a je to (castecne) tak. tlacitka jsou definovana v .pd souboru na disku config, ale prislo my, ze jsou i nejak definovany primo ve fw, nebot kolikrat sem zmenil nastaveni, ale vubec se to na funkcnosti neprojevilo. doporucuju se pokusit nahrat FFS.

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No je to divný. Tak se mi tam ikona na tlačítko objevila. Ale musel sem dát fw 20 spolu s ffs a map.
Ale teď tam stejně mi nejde dát ffs pro fw31.
Yurii
všeználek
všeználek

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

truhlik napsal:
berda napsal:
jahha napsal:

jj, tohle sem trochu studoval, a je to (castecne) tak. tlacitka jsou definovana v .pd souboru na disku config, ale prislo my, ze jsou i nejak definovany primo ve fw, nebot kolikrat sem zmenil nastaveni, ale vubec se to na funkcnosti neprojevilo. doporucuju se pokusit nahrat FFS.

Nastaveni se neprojevilo protoze je to schovany ve slozce default a je tam ulozeno standardni nastaveni... takze se asi nacita pri obnoveni tovarniho nastaveni a ne jenom po vyzpnuti a zapnuti telefonu 8) taky sem to už zkoušel

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 4:03 pm    Předmět: Re: S75fw31 Odpovědět s citátem

sirob napsal:

Ako spravne Yurii naznacil, je tu znova novy firmware, verzia 31 pre S75: wink

S75fw31

Je to tam kompletne (fw+ffs+map). Chyba so znamienkom "+" v novom kontakte je odstranena Dancing

Mno taxom to testol i ja. Videa stale mrznu (vsak ono to nie je na to urcene, ako trefne poznamenali v Siemense d'oh! ), chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to + Confused

truhlik
elfmaster
elfmaster

8069.50 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yurii napsal:

Nastaveni se neprojevilo protoze je to schovany ve slozce default a je tam ulozeno standardni nastaveni... takze se asi nacita pri obnoveni tovarniho nastaveni a ne jenom po vyzpnuti a zapnuti telefonu 8) taky sem to už zkoušel

hmmmm, to me nenapadlo, ze se to muze nacitat jen pri tovarnim nastaveni, ale stejne si myslim, ze tomu tak neni (alespon nejaky polozky). kdyz si napr. nastavis hodnotu READONLY=0, tak po restartu mobilu uz ji normalne muzes menit.
leda ze by byly nektere upravy povoleny a nektere by byly ve fw zakazany (a zmeny by se mohli delat jen automativky pri tovarnim nastaveni)

Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik Razz
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle všch možných návodů jsem se snažil nahrát do tel FFS a MAP,ale marně. Zrovna jsem si do tel. nahrál FW 31, ale při zjištování ESN a HASH jsem zkončil. Crying or Very sad Zkoušel jsem to pomocí aplikace px75v1, která mi po zpuštění napíše "java.lang.IndexOutOf BoundsException:read area exceeds buffer". Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak mam pokračvat?
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weidmann napsal:
Podle všch možných návodů jsem se snažil nahrát do tel FFS a MAP,ale marně. Zrovna jsem si do tel. nahrál FW 31, ale při zjištování ESN a HASH jsem zkončil. Crying or Very sad Zkoušel jsem to pomocí aplikace px75v1, která mi po zpuštění napíše "java.lang.IndexOutOf BoundsException:read area exceeds buffer". Mohl by jste mi prosím někdo poradit, jak mam pokračvat?

Je to izy, uz sa to tu raz pisalo.
px75v1 bezi najviac na fw24, na vyssich hadze uz tuto chybu.
Podflashnut, vyratat v px75v1 a potom mozes flashovat vyssie... Shame on you

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 7:12 pm    Předmět: Re: S75fw31 Odpovědět s citátem

M@gic napsal:
Mno taxom to testol i ja. , chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to + Confused
Nevím co tím přesně myslíš. Teď jsem to zkoušel. Mám nastavené časové pásmo na Prahu. Správně nastavené hodiny-čas. Automatické zjišťování času na zapnuto. Operátor t-mobile. Pokud odešlu z S75/31 SMS doručenka příjde se správným časem, pokud telefon S75/31 příjme SMS tak v doručených je také správný čas. Žádný problém s nastavováním časové zóny při zapnutí. Tak to špatně chápu anebo kde je problém?
Jinak znovu připomínám z praxe nutnost před nahráváním nové verze provést přes menu telefonu formát vnitřní paměti (po provedení potřebné zálohy) a kompletní nahrání t.j. fw, ffs i map (samozřejmě nutnost mít z dřívějška t.j. před fw24 zavedený Skey - jinak ffs a zřejmě i map nepůjdou nahrát). A bez toho se telefon chová podivně - je pomalejší, často se sám restartuje.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

M@gic napsal:
weidmann napsal:

Je to izy, uz sa to tu raz pisalo.
px75v1 bezi najviac na fw24, na vyssich hadze uz tuto chybu.
Podflashnut, vyratat v px75v1 a potom mozes flashovat vyssie... Shame on you

Mohl bys mi to blýž vysvětlit? Nějak jsem to nepobral. Co musim udelat s px75v1, abych to rozběhl?
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weidmann napsal:
Mohl bys mi to blýž vysvětlit? Nějak jsem to nepobral. Co musim udelat s px75v1, abych to rozběhl?
nahrat nejaky nizsi firmware (24 a min) ve verzi winswup, pak px75v1 bude fungovat
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wosuk napsal:
weidmann napsal:
nahrat nejaky nizsi firmware (24 a min) ve verzi winswup, pak px75v1 bude fungovat

OK
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mám jestě větší problém,než jsem měl... Crying or Very sad
Při nahrávání FW mi spadl PC a mobil nejde zapnout, pokud někdo víte,co s ním,dejte prosím vědět... Díky
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

weidmann napsal:
Tak mám jestě větší problém,než jsem měl... Crying or Very sad
Při nahrávání FW mi spadl PC a mobil nejde zapnout, pokud někdo víte,co s ním,dejte prosím vědět... Díky

Uveď telefon do service mode pomocí PU a opakuj v tomto režimu nahrání nového fw (přes winswup) se zapnutým napájením (přes DCA-510) anebo znovu přehrání fw se zaškrtlými oběma skipy ve winswupu. To pomohlo mě, ještě když jsem neměl zálohu. (jinak občas při takovém umrtvení stačí vyndat baterku - chvíli počkat, vrátit baterku a pak držet červený telefon dokud se mobil nezapne - občas i třicet vteřin - to mi taky jednou pomohlo, když se telefon tvářil jako mrtvý).

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 163, 164, 165  Další
Strana 70 z 165

Přejdi na: