clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 163, 164, 165  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
weidmann wrote:
Tak mám jestě větší problém,než jsem měl... Crying or Very sad
Při nahrávání FW mi spadl PC a mobil nejde zapnout, pokud někdo víte,co s ním,dejte prosím vědět... Díky

Uveď telefon do service mode pomocí PU a opakuj v tomto režimu nahrání nového fw (přes winswup) se zapnutým napájením (přes DCA-510) anebo znovu přehrání fw se zaškrtlými oběma skipy ve winswupu. To pomohlo mě, ještě když jsem neměl zálohu. (jinak občas při takovém umrtvení stačí vyndat baterku - chvíli počkat, vrátit baterku a pak držet červený telefon dokud se mobil nezapne - občas i třicet vteřin - to mi taky jednou pomohlo, když se telefon tvářil jako mrtvý).

Vyřešeno,díky všem za pomoc...
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 9:21 pm    Post subject: Reply with quote

weidmann wrote:

No mohl bys napsat jak?

Jinak další zde vzpomínaný problém - přehrávání (cukání, kousání) videa na S75.
Takže teď jsem to zkoušel.
Nastavení přehrávaného videa - formát: 3gp, rozlišení: 176x144, frame/Sec: 25, Bitrate: 192kbps, zvuk: stereo, sampling f: 11025, Bitrate: 24kbps.
Přehráváno z karty a na celý displej. Zkoušeno na filmu lovci myšlenek.
Cukání které znám z SXG75 neexistuje - přehrávání na S75 plynulé včetně dynamických scén (např. padání kostek domina, výbuchy a létání lidí vzduchem).
Soubor o velikosti cca 16MB (asi 20 minut) - žádný problém včetně přetáčení apod...
Soubor o velikosti cca 65MB (asi 36 minut) - po deseti vteřinách po zapnutí přehrávání "píp chcíp" celého mobilu. Po opětovném nastartování mobilu již také bez problémů. První restart si vysvětluji tím (samozřejmě správně by se to nemělo stávat vůbec), že puštění videa nastalo vlastně hned po vložení karty s videem - karta zřejmě nebyla celá načtená. Jak jsem již psal potom jsem dělal všemožné věci : přepínání, posouvání, stopky pauzy - žádný problém.
Takže znovu nevím, kde je problém? Nemůžu potvrdit tuto chybu, u mě se neprojevuje.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
weidmann wrote:
No mohl bys napsat jak?

Zaškrtnuté skipy, vyřešeno přes icq... wink

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
r3000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:03 pm    Post subject: Spořič Reply with quote

Nejde mi vypnout spořič! Jak je to u Vás? Sad
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:09 pm    Post subject: Re: Spořič Reply with quote

r3000 wrote:

Ani když s telefonem několikrát bouchneš o stůl? A opravdu to není nikde v nastavení?

basketak
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:19 pm    Post subject: Re: S75fw31 Reply with quote

mam podobny problem!S jakym koli sw mne chodi sms s casem +2hod.! a nevim,co s tím!
Back to top
r3000
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:36 pm    Post subject: Re: Spořič Reply with quote

ccd98 wrote:
r3000 wrote:

Ani když s telefonem několikrát bouchneš o stůl? A opravdu to není nikde v nastavení?

V nastavení položka Spořič. Vyp. je, ale od FW 31 nejde vypnout!
Back to top
weidmann
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:42 pm    Post subject: Reply with quote

berda wrote:
jirkab wrote:
weidmann wrote:
No mohl bys napsat jak?

Zaškrtnuté skipy, vyřešeno přes icq... wink

Jj... Zkoušel jsem znovu spustit FW,zaškrtl jsem skip,ale nenapadlo me zmáčknout červené tlačítko,které to vše vyřešilo... Dancing
Back to top
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 5:30 am    Post subject: buglist fw31 Reply with quote

Pro větší přehlednost jsem založil v sekci Firmware tenhle topic, tak do něj případně pište, když objevíte nějaké vychytávky/chyby nového fw...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 7:55 am    Post subject: Reply with quote

Pokud to někoho zajímá tak vyšel nový T-Mobile Comunication Centre (TMCC) s podporou S75. http://t-mobile.cz/Web/ClientFunction.DownloadFile.axd?FileID=a0ab6174-45d4-4b02-8a94-87316ec3ede9
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 8:16 am    Post subject: Reply with quote

Nechcem to zakriknut, ale tak sa zda...

zda sa, ze EDGE via BT od fw31 funguje ako ma i na mojom foune.
Oslavujte so mnou vsetci, ktorym som uz isiel na nervy, ze sirob? Applause

pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 8:20 am    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
weidmann wrote:

No mohl bys napsat jak?

Jinak další zde vzpomínaný problém - přehrávání (cukání, kousání) videa na S75.
Takže teď jsem to zkoušel.
Nastavení přehrávaného videa - formát: 3gp, rozlišení: 176x144, frame/Sec: 25, Bitrate: 192kbps, zvuk: stereo, sampling f: 11025, Bitrate: 24kbps.
Přehráváno z karty a na celý displej. Zkoušeno na filmu lovci myšlenek.
Cukání které znám z SXG75 neexistuje - přehrávání na S75 plynulé včetně dynamických scén (např. padání kostek domina, výbuchy a létání lidí vzduchem).
Soubor o velikosti cca 16MB (asi 20 minut) - žádný problém včetně přetáčení apod...
Soubor o velikosti cca 65MB (asi 36 minut) - po deseti vteřinách po zapnutí přehrávání "píp chcíp" celého mobilu. Po opětovném nastartování mobilu již také bez problémů. První restart si vysvětluji tím (samozřejmě správně by se to nemělo stávat vůbec), že puštění videa nastalo vlastně hned po vložení karty s videem - karta zřejmě nebyla celá načtená. Jak jsem již psal potom jsem dělal všemožné věci : přepínání, posouvání, stopky pauzy - žádný problém.
Takže znovu nevím, kde je problém? Nemůžu potvrdit tuto chybu, u mě se neprojevuje.

kde je chyba nevím, nicméně to přehrávání 3gp je opravdu problém. Já mám již druhý S 75 a zakousávání dělá nadále. Soubory 1 - 2 M jdou vesměs přehrát, ale už se mi také 2x stalo, že při posunu na další soubor stisknutím 4-směrného tlačítka dolů tak píp-chcíp. Jakmile tam dám něco trochu většího třeba 3,5 M - což je nějakých 5-8 minut - tak to hraje tak 2-3 minuty, potom se kousne obraz, zvuk jde dál, chci to zastavit, ale nelze. Nemluvě už o 30 M souboru - hraje 5-8 minut (různě) pak se kousne a konec. Tady se mi už někdo smál, že z toho chci mít multimediální foun. Ale on tento mobil je již skutečně multimediální, ať si říká kdo chce co chce - má to slušný mp3 přehrávač, přehrávání a nahrávání videí, megapixel foto. Na obyčejné telefonování si nebudu kupovat takový mobil, že?
Back to top
jahha
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 8:21 am    Post subject: Reply with quote

PUDL: kup si Motorolu MPx220, tam ti pujdou i avi.
Jen je to smartphone takovej divnej.
Back to top
M@gic
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 9:24 am    Post subject: Re: S75fw31 Reply with quote

jirkab wrote:
M@gic wrote:
Mno taxom to testol i ja. , chyba v automatickom nastavovani casu je stale (neviem ci som to tu pisal - vzdy po starte mi dava zmenit casovu zonu a ponuka mi Grecko, okrem toho cas v dorucenkach je +2 hodiny), zda sa, ze jedine co opravili, je to + Confused
Nevím co tím přesně myslíš. Teď jsem to zkoušel. Mám nastavené časové pásmo na Prahu. Správně nastavené hodiny-čas. Automatické zjišťování času na zapnuto. Operátor t-mobile. Pokud odešlu z S75/31 SMS doručenka příjde se správným časem, pokud telefon S75/31 příjme SMS tak v doručených je také správný čas. Žádný problém s nastavováním časové zóny při zapnutí. Tak to špatně chápu anebo kde je problém?

Chapes to samozrejme spravne. Akurat, ze mne sa to spravne nechova. Ale nemam t-mobile.
Mne sa zda z toho co si napisal, ze problem bude niekde v dvojici Siemens-Vodafone.
Takze takto - je tu niekto kto ma Vodafone a robi mu to tiez? (pripadne nerobi mu to vobec?)

A my dvaja by sme mohli skocit na jedno a vymenit pri tej prilezitosti na chvilu sim karty, co spravi moj vodafone v tvojom zeleze a naopak.

Jo a ako nahodit komplet fw samozrejme viem, to pripominat nemusis. Je tam kompletny fw31...

pudl
pisatel
pisatel

697.62 SMM
PostPosted: Tue Apr 04, 2006 10:11 am    Post subject: odpověď na nápad Reply with quote

jahha wrote:
PUDL: kup si Motorolu MPx220, tam ti pujdou i avi.
Jen je to smartphone takovej divnej.

nápad dobrý, ale to už bych si raději zainvestoval do něčeho skutečně super - SE K 800i, nebo W 810i až budou venku. Se Siemensem se ale nechci loučit, ale ono asi nic jiného nezbyde. Ale abych nezapomněl - můj minulý foun byl S 65 - je zvláštní, že u toho se mi žádné 3gp nekousalo......
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 70, 71, 72 ... 163, 164, 165  Next
Page 71 of 165

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum