clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - GPS Software pre SXG75 (internal)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

GPS Software pre SXG75 (internal)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 54, 55, 56  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

Co cakate od GPS v SXG75?
Hlasovu a vizualnu navigaciu do auta
35%
 35%  [ 25 ]
Vizualnu navigaciu (obrazkovu)
32%
 32%  [ 23 ]
Detaily polohy a rychlosti
16%
 16%  [ 12 ]
Roznu "free time" funkcionalitu
15%
 15%  [ 11 ]
Total Votes : 71

Author Message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 12:29 pm    Post subject: Reply with quote

Je to pouze pro externí modul. Pokud by to umělo pracovat s vnitřním modulem SXG, tak ca cena je dost zajímavá proti VDO...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
albik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

jo bouzel wayfinder je pouze pro externi bluetooth GPS moduly. Jinak mi prijde o hodne lepsi nez ten od VDO (ten si taha mapy jen kdyz se udela cesta a kdyz se spatne odboci tak chce potvrzeni ze si muze stahnout mapy na novou trasu) kdezto wayfinder kdyz nabehnou souradnice tak stahne i mapu a clovek hned vi kde je.
bouzel neni pro SXG Sad
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

albik wrote:
jo bouzel wayfinder je pouze pro externi bluetooth GPS moduly. Jinak mi prijde o hodne lepsi nez ten od VDO (ten si taha mapy jen kdyz se udela cesta a kdyz se spatne odboci tak chce potvrzeni ze si muze stahnout mapy na novou trasu) kdezto wayfinder kdyz nabehnou souradnice tak stahne i mapu a clovek hned vi kde je.
bouzel neni pro SXG Sad

Mno ne že bych se chtěl hádat, ale možná nemáš VDO tak plně zmáknuté, ale ve chvíli jak špatně odbočíš tak aniž by ti to stahovalo další data okamžitě tě vrací zpět (objížďkou-najížďkou) na původní trasu a když nedbáš tak tě po chvíli naviguje po jiné trase kterou má uloženou při prvním stahování (pokud je v blízkém okolí - např. ve městě t.j tak do okruhu 30-50km od bodu stahování). Jinak cenově bych to viděl naprosto nastejno. Naprosto skvělá se mi jeví evidence tras na jejich servru (po zaregistrování - t.j. po vyčerpání 10 tras zadarmo a zakoupení nových - 1 trasa =1Euro = 28Kč) A co mi chudáci (- socky co nemají na to aby měli "luxusního" operátora) bez eurotelu?
Jinak na druhou stranu na VDO mi dost vadí absence méně významných cest-silnic především mimo větší města a samozřejmě absence přihlédnutí k aktuálním dopravnímu infu (tedy pro čr - jinde jsem zatím nezkoušel). No ale proč se vlastně bavit o něčem co je na SXG75 na nic (tedy nedovedu si představit, že mám vestavěnou gps v mobilu a používám extérní modul )

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 7:09 am    Post subject: Reply with quote

S tou cenou se nedá souhlasit. Ta je u eurotelu podstatně zajímavější, než u VDO:
"Služba Eurotel Navigace je nabízena ve dvou základních tarifech. Měsíční tarif je určen pro paušální zákazníky a stojí 145 Kč pro Českou republiku a 195 Kč pro celou Evropu. Jednodenní tarif je určen pro zákazníky paušálních i předplacených služeb a jeho cena pro Českou republiku činí 30 Kč a 40 Kč pro celou Evropu."
A ještě:
"Veškeré datové přenosy související se službou, které jsou uskutečněny v rámci České republiky, jsou zahrnuty v ceně služby. Při využívání služby v zahraničí platí zákazníci pouze GPRS roaming."
Na tomhle ušetří balík hlavně pravidelní uživatelé... jediné mínus (dost velké) je ten GPS modul : wink
Ale máš pravdu. Proč se bavit o něčem co se (aspoň zatím) SXG netýká.

Back to top
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 11:46 pm    Post subject: zdroje Reply with quote

objavil som nejake zdrojaky - mozu sa hodit...

http://infomapservices.cz/

getLocalPositionsOnMapFromArray

POST /infomapservices.asmx HTTP/1.1
Host: infomapservices.cz
Content-Type: text/xml; charset=utf-8
Content-Length: length
SOAPAction: "http://InfoMapServices.cz/getLocalPositionsOnMapFromArray"

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<soap:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/">
<soap:Body>

feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Tue Apr 11, 2006 1:29 pm    Post subject: Nadherne mapy Reply with quote

Caute, nasiel som najkrajsie mapy na http://www.uk.map24.com
Chybaju GPS data, takze to asi nepatri do tohoto fora... ale (ak je k dispozicii wms server tak su lepsie ako mapy.cz...

Map24 su 3D a poznaju aj male mesta vo vychodnej europe... Dnes je to stranka dna na BBC:)...

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 11, 2006 5:00 pm    Post subject: Reply with quote

mapy jsou super Shocked
tohle tak dostat do SXG Pray
U GPSky mi chybí plánování trasy...

Back to top
kumka
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Apr 12, 2006 10:06 am    Post subject: Re: Nadherne mapy Reply with quote

feretti wrote:
Chybaju GPS data, takze to asi nepatri do tohoto fora... ale (ak je k dispozicii wms server tak su lepsie ako mapy.cz...

Map24 su 3D a poznaju aj male mesta vo vychodnej europe... Dnes je to stranka dna na BBC:)...

Tak to je paráda. Applause .Přesně tak bych si představoval mapy do mobilu.Přehledné a nezapatlané vším možným.Škoda že se nedají využít.Nebo jo ?
Back to top
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PostPosted: Wed Apr 12, 2006 10:13 pm    Post subject: Re: Nadherne mapy Reply with quote

kumka wrote:
feretti wrote:

Tak to je paráda. Applause .Přesně tak bych si představoval mapy do mobilu.Přehledné a nezapatlané vším možným.Škoda že se nedají využít.Nebo jo ?

Daju - ulozis obrazok a nakalibrujes ho v Oziexploreri... Neytaj sa ma pls ako:)... je to jednoduche (potrebujes OziExplorer a 2body GPS, ktore zistis z inej mapy)...Smile

BunGee
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

0.52 SMM
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Vidim, ze se tady uz moc nediskutuje. Je to skoda, nebo uz neni o cem diskutovat??? Ja myslim, ze tohle je hodne verny tema, ale jak myslite.

pokazí se v nejnevhodnějším pořadí

Ericsson T10=>

Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535

Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Back to top
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 9:16 pm    Post subject: Reply with quote

bungee1 wrote:
Vidim, ze se tady uz moc nediskutuje. Je to skoda, nebo uz neni o cem diskutovat??? Ja myslim, ze tohle je hodne verny tema, ale jak myslite.

No když tady neni mho, tak nak neni moc o čem diskutovat. Mho psal, že tu ted chvili nebude, že prej ma telefon v servisu nebo tak něco...
V současný době neni moc o čem diskutovat, žádnej novej SW se neobjevil a ty součastný jsem tu prodiskutovali uplně domrtě...
Si myslim, že hned jak se objeví novej FW, tak na diskusi o SXG75 bede všeobecně hodně rušno...
Back to top
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 16, 2006 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Sibstr wrote:
No když tady neni mho, tak nak neni moc o čem diskutovat. Mho psal, že tu ted chvili nebude, že prej ma telefon v servisu nebo tak něco...
V současný době neni moc o čem diskutovat, žádnej novej SW se neobjevil a ty součastný jsem tu prodiskutovali uplně domrtě...
Si myslim, že hned jak se objeví novej FW, tak na diskusi o SXG75 bede všeobecně hodně rušno...

Tak MHO je machr. Ten dokaze zvednout naladu. Urcite s novym FW se tu bude diskutovat vic.

FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 7:34 am    Post subject: Reply with quote

Prosím nekamenujte mně, ale jsem hrozně líný a nerad se pouštím do věcí o kterých nic nevím... Nenašel by se někdo, kdo by mi poslal na mail nějakou sadu map ČR upravenou pro SXG a návod kam to uložit a vůbec co s tím, aby to spolehlivě načítalo? Předem moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za svou lenost Razz

Back to top
CpeDratDoPC
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 8:02 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Prosím nekamenujte mně, ale jsem hrozně líný a nerad se pouštím do věcí o kterých nic nevím... Nenašel by se někdo, kdo by mi poslal na mail nějakou sadu map ČR upravenou pro SXG a návod kam to uložit a vůbec co s tím, aby to spolehlivě načítalo? Předem moc děkuji a ještě jednou se omlouvám za svou lenost Razz

Podívej se na http://jiri.etnetera.cz/gpska/index.html

mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Apr 18, 2006 8:57 am    Post subject: Tak aby tu bylo neco noveho Reply with quote

Telefon uz mam zpatky akoerat ze jsem zavalenej praci, takze se nejak nejsem schopen dostat ke GPSce.

Nicmene neco malo se stalo: zdrojaky jsou http://sourceforge.net/projects/gpska a ted je cistim aby tam byly komentare a vypadalo to co k cemu apod.

Pro pobaveni: taky jsem extremne nasranej na Eurotel. Mam uz nekolik let DataNonstop tarif. Ten puvodne mel neomezena data (internet i wap), jak jsem ale s hruzou zjistil, tak nekdy loni to zmenili tak ze WAP je zpoplatneny. Tedy moje metoda ladeni - nahraju na web, stahnu wapem nebyla uplne domyslena. Ta nasranost je pochopitelne castecne na Siemens, nebot kdyby slo instalovat normalne pres bluetooth, tak to taky vypadalo jinak.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 54, 55, 56  Next
Page 23 of 56

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum