View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 10:34 am Post subject: Re: C65 |
|
|
PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
To by určitě urazilo, když má 62ku. To je manažer tušim předchůdce 6310ky (funkcema přesně jak ME45ka krom Javy a BT - porovnávali jsme s kamošem;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
PG kolemjdoucí
20.08 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:05 am Post subject: Re: C65 |
|
|
bkf.1 wrote: | To by určitě urazilo, když má 62ku. To je manažer tušim předchůdce 6310ky (funkcema přesně jak ME45ka krom Javy a BT - porovnávali jsme s kamošem;) |
No, myslím, že v porovnání s 4 roky starou 6210 je C65 high-end :-) _________________ C25 -> C55 -> C65
K tomu záložní A52 :-) |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 11:20 am Post subject: Re: C65 |
|
|
PG wrote: | bkf.1 wrote: | To by určitě urazilo, když má 62ku. To je manažer tušim předchůdce 6310ky (funkcema přesně jak ME45ka krom Javy a BT - porovnávali jsme s kamošem;) |
No, myslím, že v porovnání s 4 roky starou 6210 je C65 high-end :-) |
Funkcema určitě ale designem určitě ne:/ _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 2:16 pm Post subject: Re: C65 |
|
|
PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
No, taťka je jezdí hodně na služebky a tak, tak by to chtělo spíš nějaký serióznější foun (S65) a ne C65, která je s prominutím takový dětský.
2bkf.1: Díky za radu.
Chtělo by mu dát tu S65-ku do ruky. |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 3:42 pm Post subject: Re: C65 |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
No, taťka je jezdí hodně na služebky a tak, tak by to chtělo spíš nějaký serióznější foun (S65) a ne C65, která je s prominutím takový dětský.
Jo přesně jsi to vystih;) C65ka je pro děti;) Já jsem ji koupil svojí mladé Ten infrák se tam fakt šikne;) Jinak zkus s ním vlízt do nějakýho obchodu (až bude otevřeno samozřejmě ať si tu S65ku podrží v ruce, to je nejjistější Mimojiné můj šéf má S65ku:) Ale tak on na tom nepíše a jenom volá... to se někdo má, když na to má Jo a jednou jsem byl u toho jak se celá sekla a pomohlo až vytáhnutí baterky. Možná to bylo starým firmem, možná ne, takže na tohle je taky dobře pamatovat;) Kdyby třeba měl jednání a padlo mu to, tak si to dokážu živě představit, jak by tě pak rozcupoval na tak malý kousíčky, že by červy ani nemuseli žvýkat:))) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Thu Dec 30, 2004 4:55 pm Post subject: Re: C65 |
|
|
bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
Jo přesně jsi to vystih;) C65ka je pro děti;) Já jsem ji koupil svojí mladé Ten infrák se tam fakt šikne;) Jinak zkus s ním vlízt do nějakýho obchodu (až bude otevřeno samozřejmě ať si tu S65ku podrží v ruce, to je nejjistější Mimojiné můj šéf má S65ku:) Ale tak on na tom nepíše a jenom volá... to se někdo má, když na to má Jo a jednou jsem byl u toho jak se celá sekla a pomohlo až vytáhnutí baterky. Možná to bylo starým firmem, možná ne, takže na tohle je taky dobře pamatovat;) Kdyby třeba měl jednání a padlo mu to, tak si to dokážu živě představit, jak by tě pak rozcupoval na tak malý kousíčky, že by červy ani nemuseli žvýkat:))) |
Hehe, no to by byl průser . To je právě s S65-kou hodně zrádné - někteří ten mobil milujou a jiní ho zas proklínají... |
|
Back to top |
|
 |
djmartyn všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 2:09 am Post subject: Re: C65 |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
Jo přesně jsi to vystih;) C65ka je pro děti;) Já jsem ji koupil svojí mladé Ten infrák se tam fakt šikne;) Jinak zkus s ním vlízt do nějakýho obchodu (až bude otevřeno samozřejmě ať si tu S65ku podrží v ruce, to je nejjistější Mimojiné můj šéf má S65ku:) Ale tak on na tom nepíše a jenom volá... to se někdo má, když na to má Jo a jednou jsem byl u toho jak se celá sekla a pomohlo až vytáhnutí baterky. Možná to bylo starým firmem, možná ne, takže na tohle je taky dobře pamatovat;) Kdyby třeba měl jednání a padlo mu to, tak si to dokážu živě představit, jak by tě pak rozcupoval na tak malý kousíčky, že by červy ani nemuseli žvýkat:))) |
Hehe, no to by byl průser . To je právě s S65-kou hodně zrádné - někteří ten mobil milujou a jiní ho zas proklínají... |
nO MI SE TREBA S65 WOOBEC NELIBI _________________ Siemens S6>Siemens C35i>Siemens MT 50>Siemens A55>Siemens MC60>SIEMENS CX 65->SERVIS->Siemens c35i+Siemens A36-> + Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:16 pm Post subject: Re: C65 |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
Si to radši 50x rozmysli;) Taky ber, že ten telefon pro otce ne pro tebe, tak hlavní je, co mu bude vyhovovat;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 12:18 pm Post subject: Re: C65 |
|
|
djmartyn wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | bkf.1 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | PG wrote: | Pokud tatíka neurazí trochu nižší třída, tak doporučuju C65. Klávesy má příjemně veliké (snad kromě 2ky, která je nižší na úkor té zbytečné funkční klávesy) a píše se na ní velmi příjemně. Překlepy jsou velmi vzácné :-) |
nO MI SE TREBA S65 WOOBEC NELIBI |
No mě taky moc ne. Ale nezačali špatně Chtělo by to domyslet;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 2:21 pm Post subject: |
|
|
Mně se zas S65 zdá jako nejhezčí mobil na světě . |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 31, 2004 2:26 pm Post subject: |
|
|
S65 vypadá skvěle, kdybych měl dost peněz tak si jí koupím místo CX65... ale penízky nebyly  _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
Marek.Eller kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 13, 2006 4:07 pm Post subject: Není špatná ale chybi ji jenom MP3 Přehraváč |
|
|
Ja si myslim ze je ta S65 nelejpsi od designu i od funkcich ale jenom skoda ze neinvestovali Siemensiani do MP3 Prehravace!!!!
 _________________ M35i->ME45->ME45i->S65 |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:37 am Post subject: |
|
|
rok a pul starej topic  _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:59 am Post subject: |
|
|
Chtěl jsem to nechat, ale koukam, že se tu jenom rozjíždí OT, takže LOCK _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|