View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lopik kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jan 31, 2004 3:14 pm Post subject: novej firmware problémy |
|
|
tak už mám taky v.06, ovšem tím jak jsem si obnovil data ze zálohy začal se opět kousat foťák. nerozchodil to už někdo? do továrního nastavení se mi zpátky nechce.
nadále mám stále potíže instalovat symbian. aplikace přes SDS na PC přímo na paměťovou kartu. vždy to nainstaluje na C: i když vybírám pam. karta. jediný způsob mi jede když zkopíturuju .sis do mobilu a tam spustím.
nadále mám potíže s připojením SDS přes BT. mám 3Com a vidím že je naprd, jelikož nejede s Widcommem a má pěkně starý ovladače a svůj blbej soft, kterej neumožní ani nastavit APN k modemovýmu připojení. (musel jsem do registrů). takže teď nevím kde je víc problém.
ale jinak pohoda...  |
|
Back to top |
|
 |
kubina kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 02, 2004 1:35 pm Post subject: foťák a fw 06 |
|
|
- i když jsem ze zálohy data neobnovoval, foťák se mi kouše taky a občas i video
- instalace přes SDS na kartu chodí OK
- podle mého názoru SDS neumí nic jiného než kabel, ale nejsem si stopro jistý
- je to dobrý telefon, čekám že už fw 10 by mohl být použitelný a lituju že jsem s koupí mobilu nepočkal tak půl roku  _________________ Jirka |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|