Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 9:17 pm Předmět: Jak na webkameru z M75? |
|
|
Když jsem si přečetl jak z x65 udělat webkameru tak jsem chtěl to stéjné udělat z mé m75 ale narazil jsem. v programu PapuaUtils v 0.6.7 CZ se mě nevypočítá potřebný klíč - Skey ikdyž všechna ostatní vyplněná pole jsou v pořádku, pro generování klíčů ESN, a Hash používám px75v1.
Můžete mi proto prosím poradit jak mám postupovat abych získal skey a mohl si užívat své nové webkamery značky siemens M75? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: čt duben 13, 2006 10:25 pm Předmět: |
|
|
Skus sa inspirovat touto diskusiou Druhy prispevok. Je tam zopar postrehov, ktorymi by si sa mohol inspirovat. Pre teba je to aktualne po vetu: "Nezabudni vyplnit HWID podla typu tvojho telefonu". Potom uz nepokracuj. Ked budes mat vypocitany SKEY tak uved telefon do Servisneho modu (karta Nastaveni - Servisni mod) a zaved kluc do telefonu (karta Kody - Instalovat SKEY). To by malo byt vsetko. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
joebig kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 14, 2006 10:06 am Předmět: Díky |
|
|
Díky pomoci EIDZEMa se mi kameru podařilo rozchodit a za to mu děkuju!
jo a nevíte někdo jak tuhle web kameru načíst i do icq a skypu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|