View previous topic :: View next topic |
NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ |
ANO |
|
61% |
[ 148 ] |
NE |
|
38% |
[ 91 ] |
|
Total Votes : 239 |
|
Author |
Message |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Apr 25, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
Dracula-Paja wrote: | jirkab wrote: | FOXXX wrote: | Se slzou v koutku oka vám oznamuju, že můj už dlouho umírající telefon dnes zesnul nadobro. Snad mi ho vymění rychle... | No to nevím, byl bych spíše pesimista - jinak vítej v klubu. Dnes jsem volal do servisu jak je to s mojím telefonem? Bylo mi řečeno, že technik přehrál fw - to však nepomohlo-čeká se na náhradní díly-desku. Na mojí otázku jestli je již nový fw mi odpověděli, že ještě ne, ale že nahrávají do telefonů 12, to však v mém případě nepomohlo takže zřejmě hw chyba. Jak jsem psal test mého přístroje po zadání *#06# proběhl bezchyby, když jsem však zadal pin a telefon se chtěl přihlásit do sítě tak se restartoval (při nápisu siemens). |
kecali, já jsem z nich fakt po dlouhý debatě dostal že neuměj ten FW přehrát tak se tě snažili uchlácholit...já ho tam dával 7.5.2006 a pořád se čeká na náhradní díly... |
Atz je to jak chce tak si každopádně myslím že to neni chyby HW..Je jasný že nestačí pouze přehrát fw...protože je poškozená jiná čast paměti...na tento problém by mělo pomoc nahrání puvodní zalohy (ve formě bin souboru)...ale tahle novinka se jim asi ještě doservisu nedostala _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Tue Apr 25, 2006 10:40 pm Post subject: |
|
|
Tak jak jsem psal ohledně chyb v tématech..
Doma jsem to normálně bez chybové hlášky převedl, ale to celé moje
se mi v mobilu nechtělo zobrazit. Vzal jsem teda Audi, kompletně ho
předělal na můj a už to funguje bezproblémově, tudíž už budu tenhle
používat jako vzor pro všechny budoucí..
Díky za snahu pomoct xaunicky..
PS: Ale tady se teď nikdo theme editorem nikdo nezabívá..
Já to musím zaklepat, ale zatím nechybuje, ale děsně mě štve chybějící
sms archiv, měl jsem tam udělaný odjezdy vlaků a autobusů a stačilo
kliknout na menu-5-7-název podsložky a byl jsem tam.. Asi to budu řešit
návrhama sms nebo předlohama, uvidím..  _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
dilbert kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 6:44 am Post subject: |
|
|
Ahoj všem, také se hlásím do klubu reklamujících SXG. Při nahrávání aplikace Mobilní banka od KB se telefon restartoval a už nenaběhl. Teda vlastně fungoval, ale nelze z něj volat, podívat se na zprávy, kontakty atd. Což (jak určitě uznáte) je u telefonu dost zásadní problém. Takže při služebce do Prahy (neb v brněnské Agoře to prý neumí) jsem ho hodil do servisu a čekám, co s tím bude.  |
|
Back to top |
|
 |
IT_man kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 8:37 am Post subject: |
|
|
Heuréka !!!
GPS se rozjela. Už jsem uvažoval, že hodím SXG z 11. patra a skočím za ním
Pro alpha2: udělal jsem si samostatný spojovací profil pro internet (APN + DNS 1 + DNS 2) a ten jsem nastavil jako spojovací profil v položce Java nastavení sítě u Navigace v položce Vlastní soubory - Aplikace. Zkus, snad se to taky podaří. Držím palce !!!
Omlouvám se za mírný offtopic, ale mám radost
Jinak se objevil malý žert - nastavil jsem si vlastní melodii pro příchozí SMS a při příchozí SMS SXG hrálo a hrálo až do vypnutí zvuku. Po zapnutí hrálo zase až do vypnutí telefonu.
Krásný den všem. |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 1:24 pm Post subject: |
|
|
mydyingbride wrote: | Tak jak jsem psal ohledně chyb v tématech..
Doma jsem to normálně bez chybové hlášky převedl, ale to celé moje
se mi v mobilu nechtělo zobrazit. Vzal jsem teda Audi, kompletně ho
předělal na můj a už to funguje bezproblémově, tudíž už budu tenhle
používat jako vzor pro všechny budoucí..
Díky za snahu pomoct xaunicky..
PS: Ale tady se teď nikdo theme editorem nikdo nezabívá.. |
A jak se ti to téma podařilo nahrát do founu, aby se v pořádku zobrazilo?? Nahrával jsem si ho tam přes infra z mý S65 a stejně mi to SXGčko nevezme, že je to jako neznámej soubor a že na jeho otevření chybí aplikace :-/ všechno mám vykonvertovaný správně..chyby nemám žádný, jen nějaký konflikty..tak teda nevím, jak jinak to už udělat
edit: tak já teda nevím..díval jsem se na to, kam se to po odeslání ukládá. Přes BT mi to vesele napsalo, že do adresáře s tématy..ale když do toho adresáře najedu, kde nic tu nic. IrDa to stejný, taky do témat a taky nic tak teda nevím, kam mi to vůbec ten soubor zkopírovalo  _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 2:05 pm Post subject: |
|
|
musí téma přijmout (přes BT, Irda), bez ukládání vypnout mobil a zapnout. Téma se po zapnutí nainstaluje samo _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 6:30 pm Post subject: |
|
|
narazil sem na naprosto totální nesoulad mezi mobilem a MPM. Příklad: v MPM vytvořim soubor s diakritikou ("ž"). V telefonu se mi zobrazí jako "ž" ale v MPM se mi zobrazí jako "~". Když vytvořim v mym programu soubor s diakritikou ("ž"), tak se mi v telefonu zobrazí jako "_" ale v PC se mi normo zobrazí jako "ž" Dokonce vidim kde dochází k chybě a je to rozhodně na straně telefonu.  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 7:04 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | musí téma přijmout (přes BT, Irda), bez ukládání vypnout mobil a zapnout. Téma se po zapnutí nainstaluje samo |
ano, přesně tohle udělám a tak tedy dostanu to téma do founu..ale tam mi to napíše že jej nelze aktivovat..a nevím proč, ať to procházím, jak to procházím, tak na nic nepřicházím :-(  _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:07 am Post subject: |
|
|
Nevím jestli je to přímo už dobrá zpráva, ale na fóru BQS se objevil tento příspěvek:
Got a reply from Siemens support yesterday (same day as I mailed them :-) ), regarding new software.
They told me that sv23 has been released to their service centers, and that it shortly will be available to download.
I know this patch is very slow coming, but at least it's finally on its way. Personally I can't wait, as my phone have the annoying prefix problem and a host of other bugs seriously interfering in my day-to-day usage.
PS: Heard a rumor that one of the reasons it takes so long, is that they discovered errors in the "version" of sv23 that was released for testing. (Eg. faulty language in the GPS application, etc) And it had to be redone.
Apparently it seems to be complex and difficult work ironing out the bugs. This is their first BREW phone after all..
Doslovný překlad nechám raději na někom zdatnějším v angličtině, ale v zásadě tam píše, že FW 23 byl otestován a odeslán do servisních center a za krátko bude ke stažení. Snad je to pravda a servisy už budou konat svou práci a download se blíží... _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
weasel pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:57 am Post subject: |
|
|
skoro se mi chce říct HALELUJA ale ještě s tím chvíli počkám, až to tu doopravdy bude  _________________ C25 -> S45 -> S55 -> S65 fw 50 -> SXG 75 fw22
|
Back to top |
|
 |
mydyingbride VIP

3071.50 SMM
Příspěvky na SM: 200,- |
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:28 pm Post subject: |
|
|
No, že by si někdo přečetl tu petici už tady?..
Třeba mají zvědy všude a když se dozvěděli, jaký jsou tu machři
a počet lidí tady na fóru celé SM, radši si dali na čas a snad ( ťuk ťuk ťuk )
ten nový fw23 brzy konečně bude!..
edit: ps: nejdřív nám to asi poví kesu, ten má tajný zdroje.. 8) _________________
M35i -> MT50-> M65 -> SXG75/fw22 | IMS-700 | Graphic Tunning by MDB + HTC HD |
|
Back to top |
|
 |
Martasek06 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 12:43 pm Post subject: |
|
|
Ja myslim,ze "lide" okolo Benq-Siemens urcite procitaji podobna fora...nove verze FW delaji proto,kdyz si uzivatele stezuji na chyby v nich,at uz v servisech,hotlinkach nebo v internetovych diskuzich.
Komunita okolo siemensu je velice silna.....nekde na MManii byl prispevek ze uzivatele Motoroly V3x take sepsali jakousi petici pro vyrobce,totiz aby byl v JAVE naplno vyuzit onen genialni Gfx cip,kterym "vecko" disponuje" a nejen pri stremovani videa pres 3G(myslim ze ma nbeco od ATI).
Bojim se ze se na ne vyrobce s prominutim vy....a radsi to da do dalsiho modelu....tohle u simenesu nastesti nehrozi,FW jsou vydavany v takove hojnosti ze se jeden nestaci divit!!! |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 4:08 pm Post subject: |
|
|
mydyingbride wrote: | No, že by si někdo přečetl tu petici už tady?..
Třeba mají zvědy všude a když se dozvěděli, jaký jsou tu machři
a počet lidí tady na fóru celé SM, radši si dali na čas a snad ( ťuk ťuk ťuk )
ten nový fw23 brzy konečně bude!..
edit: ps: nejdřív nám to asi poví kesu, ten má tajný zdroje.. 8) |
No mám mít v kratké době něco nového,ale měla by to být upravená verze 22 nikoliv 23...tak uvidíme...také bych si hrozně přál aby zprávy z Benq byli pravdive...nezbývá než doufat. _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
Jack2 badatel

265.50 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 6:41 pm Post subject: |
|
|
mydyingbride wrote: | Zase tak horký, že se stahuje z prodeje nebo co, to nebude..
Nevím jak Cybex, ale dalších x web-schopů mi tvrdilo, že je dodací lhůta
21dní. Nebo je prodávají jen s en menu, což je v dnešní době zcestný..
Mrkni sem, už jsem tam i volal a mají je skladem a do dvou dnů je doma:
http://siemens.deltamobil.cz/index.php?p=detail&id=1629&MODEL=Siemens-SXG75
Já ho tam chtěl koupit, ale nakonec ho mám s kamenýho obchodu v
Pardubicích za 9600,- a až se vyskytne nový fw, zdarma mi to do druhého
dne nechaj v Praze nahrát. Teď je otázka, kdy to bude, ale jsem optimista,
kdybych nebyl, určitě bych ho přes různé strašáky v tomhle tématu
nekoupil, ale věřím, že se vše v dobré obrátí, jako třeba s SX1..  |
Takže mám chápat že další zásilka SXG75 do ČR bude asi za 21 dní? Už když to mám objednaný tak to nebudu rušit a cena tam vychází pro mě nejlépe. Tak ještě budu muset nějakou dobu vydržet. A třeba se zadaří a budu tam mít FW23  _________________ C35->ME45->M65->SXG75<< siemens ende :-( N95, KM900, Galaxy S, Galaxy S3 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Apr 28, 2006 9:10 am Post subject: |
|
|
Tak podle sdělení servisu mám svůj SXG75 opravený . Jdu si pro něj. Tak uvidíme. Třeba budou ještě nějaké další příznivé zprávy. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|