View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tomsamson kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:07 pm Post subject: Plna/ necitatelna MMCard 256mb -preco? |
|
|
Kupil som si znackovu pamatovu kartu. Fotil som si fotky ktore pre mna velmi vela znamenaju. Tesne pred zalohou cez datovy kabel sa mi zaplnila uplne do posledneho kb. ALe stalo sa nieco co som necakal. Karta sa stala necitatelna. Ako dostanem teraz veci z karty. Subory nevidim ani cez pc len pise ze je plna a volne je 1kb. Za rady dakujem. Samson  |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:12 pm Post subject: |
|
|
Co naformátovat? Pokud nechceš formát, tak se bez čtečky karet asi neobejdeš a i tak nevím jestli by to s ní šlo. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
tomsamson kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:20 pm Post subject: |
|
|
hmmm mne islo hlavne o tie fotky ci neexistuje moznost ako o nich neprist. Toto mi neurobilo po 1 x. Znamena to ze nesmiem nikdy kartu nahrat doplna? Pred tym som kartu bezproblemov naformatoval. Ale teraz v nej mam nafotene jedno krasne porche a fotky z oslavy, nerad by som o ne prisiel prosim pomoc |
|
Back to top |
|
 |
tomsamson kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 2:53 pm Post subject: |
|
|
tak som sformatoval a na kartu sa nedostanem preco zase toto ? Len co sa rozlucim s fotkami mam sa lucit aj s kartoU? |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Sun Apr 30, 2006 3:41 pm Post subject: |
|
|
Môj sused má podobný problém z času na čas aj na digitálnom fotoaparáte.
Rieši to tak - ak sa s kartou nedá nič robiť - ba dokonca ani fotiť - že zájde do fotalabu Kodak, kde tie fotky vedia prečítať
Potom to naformátuje a čaká keď sa to stane znova...
Myslím si, že to môže byť:
1. alebo nejakým technickým nedoriešeným hazardom pri rýchlom fotení, prenášaní súborov...
2. alebo nekvalitná karta.
Ak je karta v záruke, vymeniť a zvoliť inú značku - lepšie
(poznámka: nie všetko značkové, značí vždy spoľahlivé, za posledný rok som už 2 krát reklamoval USB Flash disk - značkový a tiež RS MMC do CX75 - tiež značkový). |
|
Back to top |
|
 |
Milan.j badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 30, 2006 7:31 pm Post subject: |
|
|
Taky už se mi takhle jedna "odrovnala". Dal jsem jí do reklamace a cca. do měsíce mi jí vyměnili za novou. Položila se asi při pátém použití. Nešla čísta ani v mobilu, ani ve foťáku, ani ve čtečce.  _________________ Motorola d160, Sie C 6, Sie C 25, Sie C 35, Alcatel View, Ericsson T18, Sie M 35i,Bosch 509, Ericsson R320, SonyEricsson T200, Sie C 55, Sie SL 45i, Motorola C 650, Sie C 65, Philips 755, SE K 700i, Sie CX 75,Motorola Razr,Motorola Razr V3i |
|
Back to top |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 01, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
Doporučui formatovat vždy v mobilu protože PC formatuje trochu jinak a hlavne rychlejji a ty karty to odčas nezvladnou. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|