View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:12 pm Post subject: MMS - problém s editorem |
|
|
Zdar, můžete mi helfnout s jednim zapeklitym kixem?
Věc se má tak: když ve vestavěnym editoru MMS dám novou zprávu a vložit obrázek tak mi to u jakýhokoliv jpegu nebo gifu vyblije "Nelze vložit, soubor poškozen nebo v nesprávném formátu".
Tohle mi dělalo už od koupě telefonu ale tak nějak jsem MMSky až doteď nepotřeboval. Nepomoh ani několikerej reinstal firmwaru ve všech možnejch konfiguracích s patchema i bez. Byl i v servisu, sice ne kvůli tomuhle ale přeinstalovávali ho načisto. Ovšem podruhý už se mi ho těm servisáckejm hovadům do pracek svěřovat nechce (stačí mi jeden drápanec na displeji, pěkně děkuju ).
Myslim že jsem kdysi slyšel o nějakym mms patchi. Nemá to s tim něco společnýho? |
|
Back to top |
|
 |
jaramara věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:20 pm Post subject: Re: MMS - problém s editorem |
|
|
AldaHALtar wrote: | Zdar, můžete mi helfnout s jednim zapeklitym kixem?
Věc se má tak: když ve vestavěnym editoru MMS dám novou zprávu a vložit obrázek tak mi to u jakýhokoliv jpegu nebo gifu vyblije "Nelze vložit, soubor poškozen nebo v nesprávném formátu".
Tohle mi dělalo už od koupě telefonu ale tak nějak jsem MMSky až doteď nepotřeboval. Nepomoh ani několikerej reinstal firmwaru ve všech možnejch konfiguracích s patchema i bez. Byl i v servisu, sice ne kvůli tomuhle ale přeinstalovávali ho načisto. Ovšem podruhý už se mi ho těm servisáckejm hovadům do pracek svěřovat nechce (stačí mi jeden drápanec na displeji, pěkně děkuju ).
Myslim že jsem kdysi slyšel o nějakym mms patchi. Nemá to s tim něco společnýho? |
No a neni ten obrazek vetsi jak 100kb? Patch na MMS existuje, je pak mozno posilat MMS az 300kb velke (nebo jakekoliv soubory....)  _________________ Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)
NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =) |
|
Back to top |
|
 |
AldaHALtar badatel

261.00 SMM
|
Posted: Thu May 04, 2006 9:26 pm Post subject: |
|
|
Právěže neni. Jak jsem psal - dělá to u jakýhokoliv obrázku, jakkoli velkýho, dokonce i když dám vložit přímo z foťáku. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|