clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - SXG75 - koupeno - zkušenosti

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

SXG75 - koupeno - zkušenosti
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 167, 168, 169  Next

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75
View previous topic :: View next topic  

NAPLNIL VAŠE OČEKÁVÁNÍ
ANO
61%
 61%  [ 148 ]
NE
38%
 38%  [ 91 ]
Total Votes : 239

Author Message
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 6:30 am    Post subject: Reply with quote

kesu wrote:
Dneska sem narazil na jednu celekm zajímavou věc....víte že se vypnuta SXG nedá pripojit ke kabelu? Jakmile ji připojíte automaticky se spustí...celekm haluz

To musí být novinka ve FW22. Já jsem byl totiž naopak překvapený, že se dá telefon v PC procházet vypnutý.

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 9:16 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
kesu wrote:
Dneska sem narazil na jednu celekm zajímavou věc....víte že se vypnuta SXG nedá pripojit ke kabelu? Jakmile ji připojíte automaticky se spustí...celekm haluz

To musí být novinka ve FW22. Já jsem byl totiž naopak překvapený, že se dá telefon v PC procházet vypnutý.

Zkoušel to i Bungee1 na fw12 a dela mu to to samy..proste telefon se jako vypnuty neda pripojit..vždy se zapne

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 9:24 am    Post subject: Reply with quote

Vím co píšu...
Můj telefon dokud žil, komunikoval s PC i vypnutý. V nastavení muselo být zapnuto nabíjení přes usb. Možná to byla další z mnoha chyb, které jsem na něm měl

Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 9:35 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Vím co píšu...
Můj telefon dokud žil, komunikoval s PC i vypnutý. V nastavení muselo být zapnuto nabíjení přes usb. Možná to byla další z mnoha chyb, které jsem na něm měl

To nebyla chyba....pokud máš nastaveno nabíjení přes USB tak je telefon i ve vypnutel stavu stale zaply :-) stačí když se ho pokusíš spustit a objeví se ti tam na první zmačknutí hned lišty hlavního menu

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 10:41 am    Post subject: Reply with quote

Tak tohohle jsem si teda nikdy nevšiml. Škoda, že to nemám jak vyzkoušet. Moc se mi to totiž nezdá... Think

Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:00 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Tak tohohle jsem si teda nikdy nevšiml. Škoda, že to nemám jak vyzkoušet. Moc se mi to totiž nezdá... Think

Není nic jednoduššího než ti to dokázat

Proste telefon když se nabíjí po kabelu ve vypnutem stavu je jakoby v takovém "částečnem" offline modu....A pokud se ho pokusíš zapnout tak ti tam na okamžik jakoby naskočí lišta s menu. (jinak pokud by nebyl aspon častečně zaplý...nikdy by se nespojil s MPM resp. se servisními programy

SM
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:19 am    Post subject: Reply with quote

Jak říkám vyzkoušeno to nemám. Ale má to logiku, vzhledem k tomu, že telefon nemá mass storage a jinak by se fakt procházet nedal. Snad si to s tím automatickým zapnutím ještě zkusím. Pokud mi totiž vrátí peníze, není úplně jisté, že se rozhodnu opět pro SXG

Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:22 am    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Jak říkám vyzkoušeno to nemám. Ale má to logiku, vzhledem k tomu, že telefon nemá mass storage a jinak by se fakt procházet nedal. Snad si to s tím automatickým zapnutím ještě zkusím. Pokud mi totiž vrátí peníze, není úplně jisté, že se rozhodnu opět pro SXG

Proč by měli vracet peníze? po kolikáte ho máš v opravě?

SM
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Poprvé. Problém je v tom, že už 3 týdny čekam na náhradní díl (pravděpodobně desku-co jiného) a vůbec si nejsou jisti, kdy jim dorazí. Včera mi dokonce řekli (neoficiálně), že je bohužel pravděpodobné, že mi to pošlou po termínu zpět jako "neopravitelné", poněvač už mají díly objednané přes měsíc a z Německa se stále neuráčili cokoliv poslat...

Back to top
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed May 17, 2006 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

FOXXX wrote:
Poprvé. Problém je v tom, že už 3 týdny čekam na náhradní díl (pravděpodobně desku-co jiného) a vůbec si nejsou jisti, kdy jim dorazí. Včera mi dokonce řekli (neoficiálně), že je bohužel pravděpodobné, že mi to pošlou po termínu zpět jako "neopravitelné", poněvač už mají díly objednané přes měsíc a z Německa se stále neuráčili cokoliv poslat...

Hmmm..jelikož mám stejnej problém s founem jako ty, úplně mrtvej, tak jsem teda zvědavej, jak to dopadne..snad to z Německa dovalí a budou to schopni opravit..pze jinej foun nechcííííí Brick wall Brick wall Brick wall

Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého...
Back to top
View user's profile Send private message
dilbert
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 10:49 am    Post subject: Reply with quote

Poté co mi vrátili sxg75 ze servisu (při nahrávání aplikace Mobilní banka od KB se telefon kousl a spálil přitom display) jsem zjistil, že má tendenci mi zkracovat hovory. Každý druhý třetí hovor po cca minutě ukončí. Dělá to i při zapnutém HF, takže to není tím, že bych třeba omylem něco stisknul. Už tomu telefonu přestávám rozumět... Confused
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 11:09 am    Post subject: Reply with quote

dilbert wrote:
Poté co mi vrátili sxg75 ze servisu (při nahrávání aplikace Mobilní banka od KB se telefon kousl a spálil přitom display) jsem zjistil, že má tendenci mi zkracovat hovory. Každý druhý třetí hovor po cca minutě ukončí. Dělá to i při zapnutém HF, takže to není tím, že bych třeba omylem něco stisknul. Už tomu telefonu přestávám rozumět... Confused
Zkus si zaškrtnout ve výběru sítí pouze gsm (dokud jsem to neudělal měl jsem u t-mobile stejné problémy). Pokud máš jiného operátora tak nevím.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kvr
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 12:04 pm    Post subject: Reply with quote

jirkab wrote:
dilbert wrote:
Zkus si zaškrtnout ve výběru sítí pouze gsm (dokud jsem to neudělal měl jsem u t-mobile stejné problémy). Pokud máš jiného operátora tak nevím.

To je hezká představa... k čemu pak vlastně ten 3G mobil bude? To si měl koupit teda jen klasický GSM mobil? Nehledě na to, že trochu lepší pokrytí UMTS bude kdy?? Nebo problémy s GPS..Ted když vidím, jaké jsou s tímto mobilem problémy, musím se smát...vzpomněl jsem si na můj příspěvek Arrow Zde
a jsem celkem rád, že mě nepálili prsty, a hned jsem si SXG75 taky nekupoval. To ale neznamená, že je to špatnej mobil, určitě je hodně spokojených vlastníků SXG75... Ale to, že servis nemá od výrobce náhradní díly, to něco znamená Think

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 12:40 pm    Post subject: Reply with quote

kvr wrote:
To je hezká představa... k čemu pak vlastně ten 3G mobil bude? To si měl koupit teda jen klasický GSM mobil? Nehledě na to, že trochu lepší pokrytí UMTS bude kdy?? Nebo problémy s GPS..

No v síti t-mobile je ti 3G ještě rok na nic (a co psali ostatní třeba o eurotelu tak ti s tím problém nemají). Takže není nutné to mít zapnuté. A zřejmě se to s něčím u t-mobile "tříská". Takový jsem udělal závěr - po té co jsem si zapnul pouze gsm mi hovory přestaly vypadávat sami od sebe.
Jinak konkrétně s interní GPS jsem byl naprosto spokojený. Včetně pro mě dostačující citlivosti. Je to jediná věc, která mě ještě brzdí od toho koupit si nějakého SE anebo Nokii až mi mojí SXG75 vrátí ze servisu jako neopravitelnou. (S těmi náhradními díly s tebou naprosto souhlasím. To již o něčem začíná svědčit Think podle mého o brzkém konci byť i chabé podpory. Stejně tak bych viděl i EF81 u toho vlastně neexistuje důvod si ho koupit - nemá ani gps ani radio...kromě toho, že je to véčko jsou stejné).

jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 18, 2006 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

Tak dnes den před vypršením 30-ti denní lhůty na opravu mi byl telefon vrácen opravený (výměna základní desky - jiný IMEI) s fw22. A to mi ještě včera na reklamacích tvrdili, že to vypadá na to, že mi dají papír neopravitelnosti z důvodu nedostupnosti náhradního dílu. Už jsem celkem poměrně dost otravoval prodejce jak s dalším postupem. Celkem jsem rád, že jsem nemusel podstupovat martýrium vrácení peněz, protože to vypadalo, že nemají mobily náhradní na výměnu (no dneska jim došly a byli ochotní mi nějak vyjít vstříc co nejrychleji, přestože je ještě jakoby neměli na skladě). Takže asi takhle. Jen mě trochu mrzí, že to trvalo tak dlouho.
Jinak na servisu jsem potkal nešťastnou slečnu s SL75 (telefon krásný především na pohled a na omak - výborná mechanika posuvu). No nešly jí SMSky - měla tam fw.16. Trošku jí sice vyvedlo z míry, že jí tam nový fw nechtěli nahrát na počkání (1 hodinové) v 17.15 (otevřeno mají do 19.00), ale nakonec hodila nešťastný pohled a ukecala to.

Reply to topic     Forum Index -> BREW -> Siemens SXG75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 86, 87, 88 ... 167, 168, 169  Next
Page 87 of 169

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum