View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
viroman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:06 am Post subject: Akumulatory... |
|
|
Ale vsimnete si, jak vyvoj akumulatoru stoji na miste... Vzdyt porad jsou nejaky novinky co se tyce mobili (14mm tenky, fotaky s velkym rozlisenim, videofoni nebo jak se tomu nadava, vysokorychlostni net (ackoliv ten trochu vazne u poskytovatelu) atd.... a akumuloatory jsou uz x let porad 300mA - 1200mA sice vetsinou bez pametoveho efektu, ale stejne, je to slabota... Zajimalo by me, jestli to zamerne nekdo brzdi, nebo se porad nic nevymyslelo?! |
|
Back to top |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 9:14 am Post subject: Re: Akumulatory... |
|
|
viroman wrote: | Ale vsimnete si, jak vyvoj akumulatoru stoji na miste... Vzdyt porad jsou nejaky novinky co se tyce mobili (14mm tenky, fotaky s velkym rozlisenim, videofoni nebo jak se tomu nadava, vysokorychlostni net (ackoliv ten trochu vazne u poskytovatelu) atd.... a akumuloatory jsou uz x let porad 300mA - 1200mA sice vetsinou bez pametoveho efektu, ale stejne, je to slabota... Zajimalo by me, jestli to zamerne nekdo brzdi, nebo se porad nic nevymyslelo?! |
Ony už existují lepší technologie, ale jsou ještě natolik drahé, že by cena aku přesáhla cenu nového MT. Navíc to jistě brzdí sami výrobci, co by s tema tunama NiMh,Lipol atd co už jsou vyrobené dělali!? _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
mart22 elfmaster

56669.28 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 12:04 pm Post subject: Re: X65 Větráček |
|
|
[quote="Hojas86"] cotech wrote: | Hojas86 wrote: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  | Tak ten mám doma.S tim vypadá člověk jako exot.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
cotech (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 12:21 pm Post subject: Re: X65 Větráček |
|
|
[quote="DavidT"] Hojas86 wrote: | cotech wrote: | Hojas86 wrote: | Něco mě napadlo ale je to asi blbost když jsou teďka takový horka tak mě napadlo jestli by někdo nedokázal napojit takovej malej větráček na baterky na mobil.Nevím jestli by to někdo svedl a taky nevím jestli by to někdo použil. Nechce se do toho někomu já takový věci neumím. |
Teď si ještě vzpomínám, že jsou v prodeji kšiltovky s vrtulkou v kšiltu a napájené solárními články. tak to můžeš řešit takhle, bez použití MT  | Tak ten mám doma.S tim vypadá člověk jako exot.  |
No vidíš, a já ju sháním.. zatím mám jen ten deštníček na hlavu, jak měl Bohuš v Kuva hoši gutentag... A když s tím chodím, tak taky čumněj, no a co, hlavně že mám hlavu ve stínu...  _________________ S10-->C25-->C35-->C45-->C55-->CF62-->C65-->C75_FW22+xxxPatch DCA-500-->HTC S710 |
|
Back to top |
|
 |
pluto3 všeználek

Joined: 07 Apr 2005 Posts: 739 Location: Slovácko Vinné Sklepy Phone: SiemensSK65 9404.40 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 12:43 pm Post subject: |
|
|
To já slyšel o akumulátorech na moč takže se stačí vychcat a můžeš volat
Jinak o tom větráku mě to napadlo taky jak sem půl hodiny čekal v kačeně (vlaku) _________________ Siemens S65 FW58 zcizen
Teď používám primár SK65 (volání, SMS), VF845 (+16GB mp3 player, WiFi), náhradní Motorola V3i
Dále: A35, C25, C55, M55, M75 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Wed Jun 21, 2006 2:16 pm Post subject: Re: X65 Větráček |
|
|
[/quote]No vidíš, a já ju sháním.. zatím mám jen ten deštníček na hlavu, jak měl Bohuš v Kuva hoši gutentag... A když s tím chodím, tak taky čumněj, no a co, hlavně že mám hlavu ve stínu... [/quote]Tak ten deštníček co se nasadi na hlavu mam taky....  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|