clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Volanie na EL 71

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Volanie na EL 71

Reply to topic     Forum Index -> Třída E
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Wajco
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 3:09 pm    Post subject: Volanie na EL 71 Reply with quote

Zdravim vas.Ked vytacam cislo tak zvuk vytacania a aj zvonenie hra cez reproduktor a nie cez sluchatko.Ale hned ako hovor niekto prijme tak uz pocut normalne v sluchatku.Robi to aj vam?Neviete ci sa to neda nejak nastavit lebo som to nikde nenasiel.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kimlo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 3:54 pm    Post subject: Reply with quote

zdar, ja ked volam cez handsfree tak vytacanie aj vsetky zvuky idu v sluchatkach Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Wajco
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 4:02 pm    Post subject: volanie Reply with quote

No cez HF aj mne.Ale ja myslim bez HF ze mi to zvoni cez reproduktor (kde hraju aj mp3) a nie cez sluchadlo (nad displayom)
Back to top
kimlo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

ahaaa, no ale ved to je predsa normalne... ved ked si chces nadstavit ako zvonenie nejaku mp3 tak neviem si predstavit ako by to hralo zo sluchadla Smile ved nato tam je ten repro... ako na prehravanie mp3 tak aj na zvonenia Applause
Back to top
View user's profile Send private message
Wajco
začátečník
začátečník

79.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:12 pm    Post subject: Nechapeme sa Reply with quote

Ked ja niekomu volam tak to tutanie hra cez repro
Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:23 pm    Post subject: Re: Nechapeme sa Reply with quote

Wajco wrote:
Ked ja niekomu volam tak to tutanie hra cez repro

To je OK, u novejch mobilů to tak je - na mý SXG75 taky tóny tlačítek nebo zvuk "obsazeno (tút-tút-tút)", když někomu volám, přehrává reproduktor na zadní straně a ne repro na hovory vpředu. Exclamation
Na starších phonech to chrčelo all-in-one na tom "hovorovým" repráčku.

btw teprve po tomhle topicu jsem si uvědomil jednu věc - že SXG při vytáčení čísla neindikuje zvukem, když telefon to číslo vytáčí, tůtání se začne až ve chvíli vyzvánění na druhé straně... Neutral Stejně tak už SXG nepípá po přihlášení do sítě. Je zvláštní, že na C75 jsem si tyhle protivný zvuky rád vypnul patchem, ale na SXG mi najednou tolik chybí... Think

Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Thu Jul 06, 2006 9:58 pm    Post subject: Re: Nechapeme sa Reply with quote

ccd98 wrote:
btw teprve po tomhle topicu jsem si uvědomil jednu věc - že SXG při vytáčení čísla neindikuje zvukem, když telefon to číslo vytáčí, tůtání se začne až ve chvíli vyzvánění na druhé straně... Neutral Stejně tak už SXG nepípá po přihlášení do sítě. Je zvláštní, že na C75 jsem si tyhle protivný zvuky rád vypnul patchem, ale na SXG mi najednou tolik chybí... Think

Sice to sem moc nehodi, ale kdyz uz si tu psal. SXG PÍPÁ pri prihlaseni do site, ted jsem to zkousel. Ale neni to klasicke 3x tut.

vbvbvb
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Jul 07, 2006 4:25 pm    Post subject: Re: Volanie na EL 71 Reply with quote

Wajco wrote:
Zdravim vas.Ked vytacam cislo tak zvuk vytacania a aj zvonenie hra cez reproduktor a nie cez sluchatko.Ale hned ako hovor niekto prijme tak uz pocut normalne v sluchatku.Robi to aj vam?Neviete ci sa to neda nejak nastavit lebo som to nikde nenasiel.
robi to iba ked je otvorena klavesnica, inak normalne cez sluchatko wink
Reply to topic     Forum Index -> Třída E All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum