View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
brzeska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 7:11 am Post subject: ME75 - po odemknutí kláves se nerozsvítí displej |
|
|
Ahoj,
stává se taky někomu když odemkne klávesy u ME75, která byla ve stavu "Šetřit energii", že se mu nerozsvítí display ????
Telefon mám cca 3 týdny a stalo se mi to zhruba 5x
Když klávesy opět zamknu a pak odemknu už je to OK. |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 1:42 pm Post subject: |
|
|
Tak tohle se mi ještě nikdy nestalo. Spořič Šetřit energií nepoužívám, většinou tam mám analogové hodiny. Zkusím otestovat. Vsadil bych si na chybu firmwaru. Jakou verzi tam máš? Když tak nahraj vyšší, mělo by to pomoct. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
A pak rozsvítit jde?
Zkontroluj, jestli ještě omylem před podržením křížku krátce nezmáčkneš 9. Když se totiž na displeji objeví ta 9 (čeká to, že napíšeš 911 SOS volání) a přitom odemkneš, tak se displej nerozsvítí. To mi dělala i C65. _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 17, 2006 2:35 pm Post subject: |
|
|
No to bych viděl na chybu FW.Jeden čas mi tohle dělala i C65.  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
wojnar (člen klubu SM) badatel

0.24 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 5:19 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | A pak rozsvítit jde?
Zkontroluj, jestli ještě omylem před podržením křížku krátce nezmáčkneš 9. Když se totiž na displeji objeví ta 9 (čeká to, že napíšeš 911 SOS volání) a přitom odemkneš, tak se displej nerozsvítí. To mi dělala i C65. |
Potvrzeno: Tímto postupem, jak píšeš Ty, se to na ME75, fw 22 tak chová
Jako šetřič používám dig. hodiny. _________________ N3210 -> Sie MT50 -> SE T630 -> Sie ME75, fw22 + DCA 500 - home made -> SE C702 -> HTC Desire |
|
Back to top |
|
 |
brzeska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 7:42 am Post subject: |
|
|
martin-v wrote: | Tak tohle se mi ještě nikdy nestalo. Spořič Šetřit energií nepoužívám, většinou tam mám analogové hodiny. Zkusím otestovat. Vsadil bych si na chybu firmwaru. Jakou verzi tam máš? Když tak nahraj vyšší, mělo by to pomoct. |
no mám tam verzi 22. ... ale jak jsem řekl ... za 3 týdny se mi to přihodilo asi jen 5x a záměrně se mi ten problém nepodařilo nasimulovat. |
|
Back to top |
|
 |
brzeska kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jul 18, 2006 7:45 am Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | A pak rozsvítit jde?
Zkontroluj, jestli ještě omylem před podržením křížku krátce nezmáčkneš 9. Když se totiž na displeji objeví ta 9 (čeká to, že napíšeš 911 SOS volání) a přitom odemkneš, tak se displej nerozsvítí. To mi dělala i C65. |
tím to asi nebude ... to jsem si teď vyzkoušel ... když zadám 9 tak ona se tam i při zamknuté klávesnicí objeví (na zhasnutém displeji), ale když jsem odemknul tak samozřejmě zmizla a displej se rozsvítil ...
doplnění: ... jo, jednou se mi to teď podařilo nasimulovat, ale když jsem cokoliv zmáčknul tak se displej rozsvítil.
Ale v moje prvotním problému zůstaval displej zhasnutý a teprve po opětovném zamknutí a odemknutí se rozsvítil. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|