clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Reklamace SX1

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Reklamace SX1
Goto page 1, 2  Next

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JuN10R
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 5:51 pm    Post subject: Reklamace SX1 Reply with quote

Dnes jsem byl reklamovat SXko a rekli mi ze mi to na reklamaci vezmou pouze v autorizovanem servise, ktery je v Praze a Kladne.Jak mam postupovat pri reklamaci?Navic jsem ztratil krabici od telefonu-potrebuju ji pri reklamaci?Diky za odpoved
Back to top
View user's profile Send private message
Miroslav Šůs
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Nejdriv potrebujes vyjadreni autorizovanrho servisu, jestli je to opravitelne nebo ne a kdyz je tak ti to opravi. Krabici bys nemel potrebovat, stacit by mela uctenka nebo neco takoveho.
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Mon Jul 17, 2006 9:00 pm    Post subject: Reply with quote

Co je to za nesmysl?!Pokud máš telefon v záruce,tak je povinen ti ho přijmout i prodejce,kdes ho kupoval..to bych se s nima pěkně pohádal...
Jinak si přečti TENTO článek,snad ti pomůže.Už je straší,tak už bohužel možná některé místa nemusí existovat.A krabici mít nemusíš potřebuješ pouze záručák,případně účtenku (ale po mě nikdy nechtěli ani tu).

P.S. Kdybys trochu pohledal,tak bys ten článek určitě našel taky a i tu na fóru to bylo již několikrát řešeno.

JuN10R
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 8:17 am    Post subject: Reply with quote

Britex v Ostrave uz davno neexistuje tam jsem byl vcera, a jedinny autorizovany servis je pry jen v Kladne a Praze.Mam to tedy poslat do Prahy?
Back to top
JuN10R
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 8:23 am    Post subject: Reply with quote

Miroslav Šůs wrote:
Nejdriv potrebujes vyjadreni autorizovanrho servisu, jestli je to opravitelne nebo ne a kdyz je tak ti to opravi. Krabici bys nemel potrebovat, stacit by mela uctenka nebo neco takoveho.

Kde mam vzit vyjadreni autorizovaneho servisu?To jim to tam mam poslat a pak se uvidi?
Back to top
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 9:25 am    Post subject: Reply with quote

Ten prodejce je asi tak trochu mimo...pokud vím,tak jedinný autorizovaný servis je v Praze na Radlické,kam se ze sběrných míst posílají všechny mobily...tedy i z Kladna.A pokud měl na mysli sběrná místa tak ta rozhodně nejsou jenom v Praze a Kladně.Já bych si na něho pěkně došlápnul.Máš orig. záručák od Siemensu nebo jenom záručák od toho prodejce?V Siemensu ti to stejně bez orig. záručáku nevezmou (tedy mojí známé to aspoň nevzali,tak usuzuji podle toho).
JuN10R
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 11:00 am    Post subject: Reply with quote

Norton wrote:
Ten prodejce je asi tak trochu mimo...pokud vím,tak jedinný autorizovaný servis je v Praze na Radlické,kam se ze sběrných míst posílají všechny mobily...tedy i z Kladna.A pokud měl na mysli sběrná místa tak ta rozhodně nejsou jenom v Praze a Kladně.Já bych si na něho pěkně došlápnul.Máš orig. záručák od Siemensu nebo jenom záručák od toho prodejce?V Siemensu ti to stejně bez orig. záručáku nevezmou (tedy mojí známé to aspoň nevzali,tak usuzuji podle toho).

On mi rekl, ze protoze to mam kupovane z netu tak mi to na zarucak nespravi, jedine za prachy.Na zarucak ze mi to udelaji jen v Siemensu.Jinak mam origo zarucak od siemensu.
Back to top
Mio
čestný člen
čestný člen

10930.24 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

Tak to je jasne a srozumitelne, udelas nejlepe kdyz to posles na reklamaci primo do Prahy. Nebo spise udelas si tam vylet.

Reklamovat se da bud u prodejce (internetovy obchod je z ruky a akorat by se to zdrzelo) a nebo v autorizovanem servisu znacky kde ti staci predlozeni Original zarucniho listu od vyrobce se vsemi nalezitostmi.

Autorizovany servis je v Praze na Radlicky a v Bratislave.

Dalo se jim to poslat na jejich naklady pres PPL myslim, ale nepamatuju si podrobnosti.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Do PPL stačí zavolat a při objednávce odvozu říct, že je to reklamace do siemensu. To mi vždy stačilo k tomu, aby na druhý den přijeli a zdarma to odvezli

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jul 18, 2006 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

Však se to v tom článku píše: Pro prepravu na servis zdarma v ramci zaruky kontaktujte prepravni spolecnost PPL s.r.o.. Nase zakaznicke cislo, ktere je potrebne uvest je 7868.

V pripade neuznani zaruky a vraceni mobilniho telefonu bez opravy zpet se uctuje manipulacni poplatek 381,Kc s DPH. Stejny poplatek se plati pri vraceni telefonu z nezarucni opravy (bez opravy zpet).
V pripade provadeni placene opravy se uctuje jen vyse ceny opravy stanovena v cenovem navrhu, ktery je zasilan pro provedeni analyzy zavady nasim servisem.

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
JuN10R
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Aug 14, 2006 3:11 pm    Post subject: Reply with quote

Tak dneska mi ji dovezli opravenou.Sice jsem cekal 38 dni ale aspon mi ji zpravili..
Back to top
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 11:12 am    Post subject: Reklamace a vrácení peněz Reply with quote

Témat o relkamacích je tu už spousta a nechtělo se mi zakládat další,tak to pisnu sem.

Nevíte někdo,jak je to s vracením peněz po třech (resp. čtyřech) reklamacích?Telefon sám o sobě byl na reklamaci jednou (výmena MMI),sluchátka už dvakarát a měly by jít znovu,protože opět nefungují.Všechny předchozí reklamace jsou normálně zapsané v záručním listu k telefonu.Mám nárok na vrácení peněz?Na Symbianforu mi bylo řečeno,že mám.Že se to vztahuje i na příslušenství (které bylo součástí při koupi),kromě akumulátoru.Rád bych slyšel ještě nějaký názor,tak se ptám znovu tady.SXko bych opouštěl s těžkým srdcem,ale když by mi vrátili peníze,tak bych si přidal 3000Kč a pořídil bych si MDA Vario a to je,si myslím,dobrá náplast.

busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 11:28 am    Post subject: Reply with quote

IMHO:
Zasel bych za prodejcem, ze ho jdes poctvrte reklamovat,on by to mel poslat do servisu na posouzeni,kdyz se tam vyjadri ze je to zavada tak by ti mel vratit penize...

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

Jako závadu by to uznat měli...stejnou závadu již dvakrát uznali (špatný kontak v konektoru sluchátek).
locki
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 23, 2006 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

JuN10R wrote:
Tak dneska mi ji dovezli opravenou.Sice jsem cekal 38 dni ale aspon mi ji zpravili..

cau taky jsem z ostravy a potreboval bych vedet jak sis to nechal prepravit od PPL nak mi to neni jasne

SX1 150 Mhz FW 15 CZ + 20 patchu + grafika+ 512 MMC Kingstone | vymeneny origos kryt | Prodan|doma dve mrtve MMI desky | Presel jsem na Mio A701|PDA|GSM|GPS|
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum