View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mafioSSi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 1:20 pm Post subject: Vsechno o ME75 |
|
|
popovidejte si vsichni o tomhle skvelem mobilu ME75! _________________ nokia 5110 , nokia 3310 , siemens C60 , siemens ME75 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 1:29 pm Post subject: |
|
|
Můžu začít? Měl jsem půl roku C75 a bylo to pěkný šméčko.
Uniká my smysl týhle diskuse, o ME75 se tu popsalo hafo témat, stačí hledat. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
edahim začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Jul 22, 2006 3:12 pm Post subject: Re: Vsechno o ME75 |
|
|
mafioSSi wrote: | popovidejte si vsichni o tomhle skvelem mobilu ME75! |
No mě se velice líbí, ale co mě odradilo od jeho pořízení je nemožnost synchronizace. ,Kdoví proč to páni od Siemensu dali do C75 a sem do tohodle founu ne! Zlatá M65, ta tu synchronizaci má . Myslím, že dosud nepřekonaný odolný telefon je právě M65, jen ten blbý plastový zámeček vzadu dole, je to slabina M65, hrůza..
Další věc, co mi na ME 75 vadí, je prý chybějící otvůrek na provlečení šňůry, sám ji nepoužívám, ale spousta lidí ano, např. horolezci pro zajištění mobilu by to určitě uvítali....nechápu, proč nikdo dosud neudělal dobrý telefon se vším všudy, vždy na každém tel. něco chybí, nebo zásadně vadí, přitom po těch letech snad už každý výrobce ví, co je třeba, nebo že by to byl záměr¨? Protože kdyby vyrobili " ideální " mobil, těžko by se jim prodávaly další modely...tak to podle mne asi bude, čau....  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|