clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - V Brně již nemáme autorizovaný servis telefonů B-S

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

V Brně již nemáme autorizovaný servis telefonů B-S
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Norton
rozumbrada
rozumbrada

1272.54 SMM
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 8:08 pm    Post subject: Reply with quote

Matce se dnes vrátil telefon z reklamace (už si ho byla vyzvednout v té Nokii) a hned mi volala,že je nějakej divnej displej,celej rozmazanej a že ho tam musí zanést znovu (jsem jí samozřejmě hned vynadal,že si ho měla vyzkoušet a vůbec ho nepřebírat Mad ).Nevíte někdo jestli ještě platí Siemens GoldClass?Budu tam muset hodit sluchátka...začínám z toho mít docela strach. Sad
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

Tohle už vím bohužel delší dobu Crying or Very sad

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
maydayanthem
badatel
badatel

174.76 SMM
PostPosted: Mon Aug 07, 2006 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Nuz pani,
nedivme sa, preco to speje tam, kam to speje.
Jednoducho Nemci (ale uz ani Svajciari na tom nie su o nic lepsie) nedokazu tak pracovat ako ich otcovia, ci stari otcovia.
Maju asi najkratsi pracovny tyzden, najviac sviatkov a dovoleniek, najviac socialnych vyhod a co ja viem co este na svete.

Povedzme si to praaaamo - dost sa zaj*bavaju, nikam sa neponahlaju, na vsetko maju cas a potom to aj tak vypada.

Mam zopar kamosov v Siemense.
Oni vedia o vsetkych problemoch, ktore trapia nase-ich telefony a vyrobky.... lenze nejak tomu nevenuju pozornost, az kym nepride den D odovzdania sw, rychlo nieco zbastlia najma akutne problemy (maju kategorie problemov ako kriticke, menej kriticke, da sa, mozno by bolo dobre....) a na ostatne neostane cas.
Projekt sa uzavrie a dovidenia.
Ide sa do vyvoja noveho produktu.

Priznajme si to - zastihla nas konzumna spolocnost - na nejake zlepsovanie nie je cas.
Rolling Eyes

Back to top
View user's profile Send private message
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 7:25 am    Post subject: Reply with quote

Chamtivosť a lakomosť... Embarassed
Je tiež možné, že CX75 bude mojím posledným Siemensom a v rodine C65, CF62. Chcel som EL71, ale už NIE Shame on you počkám na E71, a je možné, že s rodinou potom premigrujem na inú značku.
Think Firma, ktorá si neváži zákazníkov, ich názory a vedome podrýva dôveru v svoj imidž si asi nezaslúži, aby som aj ja trpel, nie som masochista Arrow Shame on you
Back to top
View user's profile Send private message
nosferatu
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 10:44 am    Post subject: Reply with quote

Že zrušili polovinu autorizovaných středisek je debilita na druhou. O tom nemá cenu mluvit. Nejhorší je, že místo střediska funguje na reklamace Nokia hned naproti. Že by se rýsovala zas nějaká krásná fúze? Benqia?

Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +

M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB

und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700
Back to top
PatoPD
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 11:22 am    Post subject: Reply with quote

Benq to je snáď najhoršia značka s ktorou sa mohol Siemens spojiť Crying or Very sad .
Back to top
jakub.karasek
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 11:46 am    Post subject: Reply with quote

Tohle už vím delší dobu, ale ani mě to nijak nese*e. Chodil sem si tam jen nahrávat fw do M65 protože mám DCA-540. Vzhledem k tomu, že BenQ už asi do M65 žádnej novej fw nevydá, tak už tam nemusím lozit. Ale pochybuju, že v tý prodejně, kde sem foun koupil ví o Gold Class... Případná reklamace by trvala měsíc, což jest nemilé. Ale co, za dva měsíce sem po záruce a je načase se ohlížet po jiným founu. A začínám přemýšlet poprvé v životě o jin= značce

C25>C35>M35>ME45>M65fw50, Skin:Win_XP, Icons:12 Win_XP>HTC S710 Vox

My life is one big dream

I'm lost in what it means

Don't wake me up cuz its almost over
Back to top
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 2:09 pm    Post subject: Reply with quote

Tady je vidět politika Benq co nejvíc prodat vidělat na zákazníky se vys*at. Rolling Eyes Ten servis je tam jen kvůli tomu že ze zákona musej opravovat jinak by to určitě zrušili i tam.Neříkám do servisu to mám kousek jilikož bydlím 30km od Prahy ale co má dělat člověk kterýmu sem mobil po.. třeba v Ostravě? Think

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
LOCHi
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:27 pm    Post subject: Uz sem Nokiar Reply with quote

DavidT wrote:
Tady je vidět politika Benq co nejvíc prodat vidělat na zákazníky se vys*at. Rolling Eyes Ten servis je tam jen kvůli tomu že ze zákona musej opravovat jinak by to určitě zrušili i tam.Neříkám do servisu to mám kousek jilikož bydlím 30km od Prahy ale co má dělat člověk kterýmu sem mobil po.. třeba v Ostravě? Think

Presne! OD vcerejsiho vecera se ze me stava nokiar, ma M55 jde do duchodu... je mi strasne lito ze opoustim lod, ale potrebuju mobil kterej je spolehlivej a hlavne ma vysokou podporu. Pamatuju, kdyz jsem pred rokem zacinal a chtel odstranit v M55 t-mobile ostudu... NIKDO v prerove nebyl schopnej! (asi 5 servisu a misto toho aby to vymazali jen prehravali za prachy FW). Takze jsem byl dlouho pysnej ,co se siemensem umim a co jde s nim vubec urobit. Za tu dobu jsem provedl hodne FW update znamym i sobe, 5 krat mobil uz se chystal na testpoint a vzdy jsem ho nakonec rozjel bez řezu. Určitě na něj budu vzpomínat. M55 nebyl idealni ale docela to stačilo. Škoda že neměl karty, MP3 a aspon Irda. Ostatni zavideli.... Snad sezenu nejaky navody jak si doma updatovat nokie a vyrobit servisni prostredi. wink

Tak i kdyz jsem asi moc prispevku tu nenapsal, doufam ze jsem pomoh a tak se se vsema loucim, treba nekdy v budoucnu. Jsem moc rad ze siemensmania jede je to nej neof. web o mobilni znacce (nokiamania je hruza, musim pak pozdeji neco vymyslet pro nokiare). Taky beinspired nebyl marnej, ale jak se na to vykaslal lord maxx, od te doby to uz neni... Zkuste to tu udrzet. Bude to tezky.
Drzim vam palce a obcas si vzpomenu snad pri maticovym menu svy nokie, ze neco jako siemens existovalo ... Sad

Smile

sidbin
táta fóra
táta fóra

7892.64 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:34 pm    Post subject: UZ budu SE Reply with quote

-tam si taky nahraju FW doma

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Back to top
Gwin
čestný člen
čestný člen

0.84 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:39 pm    Post subject: Reply with quote

Shrnul bych to asi takto: Dalsi duvok k odchodu ke konkurenci Sad

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:41 pm    Post subject: Reply with quote

Já už se chystám pouze na P51, ale kdo mi ji pak opraví, to nevím Brick wall

Back to top
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:42 pm    Post subject: Reply with quote

LOCHi: Na nokiamania.cz si připadá člověk jak v jiným světě, daleko pustším a divnějším...
Všechno je tam za prachy - odblokování, přehrání FW (tím neříkám, že lidé se siemensem jsou sociálně slabí)... Brick wall

a tohle tam mají lidi v podpise (mírně cenzurováno) Exclamation :
Alcatel 303 Arrow Blokia 6510 Arrow B3510i Arrow B6610i Arrow B7260 Arrow B6230 Arrow B6230i,6280

Vůbec bych se nedivil, kdybych takovýho člověka někde potkal a vůbec mu nerozuměl... Neutral

BTW co máš za cihlátko? Je to aspoň něco z té Nesérie?

pip@
administrátor
administrátor

Phone: SXG75
132978.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:51 pm    Post subject: uz nebudu mobil Reply with quote

já tyhle sračky-pseudotelefony jako SE, Blokia nebo BenQ nežeru Shame on you

můj příští mobil nebude mobil, ale PDA s možností telefonování a bude mít Windows a rozhodně nebude od těchhle pseudovýrobců Shame on you

Pojďte pokecat na:
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Tue Aug 08, 2006 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

souhlas s PDA. Tady si ale myslím, že na výrobci až tak záležet nebude. Widle budou pořád widle a jinak jsou taky vesměs podobné... Takže bych do té P51 asi šel. Otázka je, jestli s tímhle přístupem nebude BenQ-Siemens, tada jeho servis hůř dosažitelný než třeba HTC Think Rolling Eyes

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Diskuse k článkům All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 2 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum