View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
selchet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 18, 2006 1:23 pm Post subject: C81F a problém pri prenose dát cez BT |
|
|
Vážené virtuálne publikum, poprosil by som o radu alebo aspoň navedenie v súvislosti s mojim (ale asi nielen mojim... ) problémom. Mám BT USB kľúč Epox BT DG06+ pripojený na notebook, Benq-Siemens C81F (z akcie Orangeu) a problém pri prenose dát. Je úplne jedno, či použijem Mobile phone manager alebo Mobiledit, spojenie mi niekedy v pohode drží a niekedy neskutočne padá a už ma to neskutočne keď mi to začne blbnúť. A navyše nejako totálne divne, pretože to spadne, zase sa to na chvíľu pripojí, zase spadne atď. a takto nič neprenesiem...
Tak by som bol rád, keby ste prispeli nejakou radou ak sa dá. Vopred srdečná vďaka
//hanni: nabuduce napis vystizny predmet,upravil som Ti ho |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Fri Aug 18, 2006 4:26 pm Post subject: |
|
|
na inej téme si iný sťažuje, že na C81 padá modem pri BT a vraj často
Ktovie, či niektoré série mobilov C81 nefungujú spoľahlivo
Doporčujem ešte odskúšať prenos súborov priamo cez BT Obex File Transfer - je to aj najrýchlejšie.  |
|
Back to top |
|
 |
silvo košík kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Aug 19, 2006 10:38 am Post subject: |
|
|
mne sa to chova cez MPM a SIMOCO podobne,hlavne ak sa jedna o vačšie subory,ale cez program BLUESOLEIL ktory bol dodany priamo s usb BT ADPTEROM nemam problem. skus pouzit soft ktory bol dodany
k tvojmu BTadpteru-mozno to pomoze |
|
Back to top |
|
 |
selchet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 7:19 am Post subject: ;-))) |
|
|
Páni, srdečná vďaka za pomoc a rady - hneď to idem vyskúšať a potom poreferujem o výsledku  |
|
Back to top |
|
 |
selchet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 10:24 am Post subject: :-((( |
|
|
No, tak som vyskúšal program dodávaný k BT adaptéru - dal som vyhľadať zariadenia a nič nenašlo... A teraz mi pre istotu už ani MPM nerozpozná pripojený mobil - v BT okienku je všetko v poriadku ale ten nasprostastý softvér MPM mi v kuse pindá že telefón nie je pripojený k počítaču . Ale možno keď ani v BT okienku nič nenašiel... ...???
P.S. Keď som to mal pripojené k desktopu (ale teraz ho nemám k dispozicii), podobné kraviny som nezaregistroval (teda aspoň zatiaľ nie) - čím to môže byť...??? Žeby sa medzitým pokazil firmware v telefóne...??? Ďakujem vopred, ak bude niekto ochotný poradiť... |
|
Back to top |
|
 |
dakto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 10:36 am Post subject: |
|
|
Mam C81F (orange) FW39, a BT adapter MSI, program k tomu BluSoleil. BT mi funguje, ci je to program MPM, Simico, TC plugin VSOFS. Vyskytuje sa obcasna chyba kvoli tomu, ze VSOFS pri zatvoreni portu, dako zblbne,vyhlasi chybu potom uz len pomoze restart,uvidim ci sa to stane aj pri novej verzii, ale stavalo sa to obcas takze sa nestazujem, spokojnost.
Ked som pouzival BT na sluzob. notebooku s internym BT (nb HP...) MPM mi nedokazal netiahnut zoznam adries, ostatok fungoval. _________________ A55-CX65-C81f-C81
Last edited by dakto on Mon Aug 21, 2006 10:41 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Joined: 09 Nov 2004 Posts: 2128 Location: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Posted: Mon Aug 21, 2006 10:40 am Post subject: Re: :-((( |
|
|
selchet wrote: | No, tak som vyskúšal program dodávaný k BT adaptéru - dal som vyhľadať zariadenia a nič nenašlo... ... |
BT zariadenie je dosť citlivá záležitosť, pokiaľ sa na všetko príde
Doporučujem nanovo spárovať mobil s PC, ale pozor, aby mobil bol vyhľadateľný...
Ja s obľubou v poslednom čase využívam Obex Transfer Files, je to jednak najrýchlejšie a je to súčasť BT softu a nepotrebujem k tomu žiaden iný soft, samozrejme na bežné veci najviac používam Simoco s BT  |
|
Back to top |
|
 |
dakto kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 10:44 am Post subject: Re: :-((( |
|
|
selchet wrote: | No, tak som vyskúšal program dodávaný k BT adaptéru - dal som vyhľadať zariadenia a nič nenašlo... ... |
Ani mne ten program k BT adapteru telefon nenasiel a preto som to robil opacne dal vyhladavat v telefone, nasiel, dal som doveru, poslal kod a chodi to.  _________________ A55-CX65-C81f-C81 |
|
Back to top |
|
 |
selchet kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 21, 2006 12:35 pm Post subject: |
|
|
Páni, vďaka za odpovede, ako - tak som to rozchodil, len dokedy... . Len mi nie je jasné, prečo ak BT spojenie funguje v pohode (ikonka pripojenia je aktívna, telefón a notebook spárované, pripojené a dôvera), tak sa mi zo softvéru pribaleného ku adaptéru BT nedá telefón nájsť a teda ani nič preniesť (ale skúsim ešte softík citovaný Stanom pohľadať na nete - vďaka za tip ) a po spustení MPM mi SmartSync stále (teda sem-tam nie ako aj teraz )vypisuje že mám skontrolovať pripojenie mobilu... . A pritom mobil nabetón pripojený je... A tiež je zvláštne že ak už sa spojenie podarí a prenášam niečo, môže toho byť aj 30 a viac mega a v pohode drží...  |
|
Back to top |
|
 |
peterbee kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 9:19 am Post subject: |
|
|
Mam podobny problem, Mam ten telefon asi 3 tyzdne, prvy tyzden mi to fachalo aj na desktope aj na NB bez problemov. No od isteho casu sa mi to tiez pripaja a odpaja hore dole, a tym padom tam nedokazem nic nasypat. Som v koncoch, uz ho nedokazem dat do toho stavu ako to bolo 1. tyzden :-( Cim uz len toto moze byt ??? |
|
Back to top |
|
 |
Lexicek začátečník

94.00 SMM
|
Posted: Tue Oct 17, 2006 8:34 pm Post subject: |
|
|
Jsem na tom stejne ale zatim nikdo neporadil |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|