View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alpine badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 6:57 pm Post subject: |
|
|
paveljurek wrote: | Tak mi došla trpělivost a koupil sem si 14 dní starej razr V3i za pět klacků. Za tu cenu je to bonbovej telefon. Myslím že nejsem sám, koho Benq siemens odradil tou zdrženlivostí. | Tak to ja porad cekam!!A cekam ale nemam zase tolik trpelivosti...jestli nebude do konce prazdnin na kramech jdu ke konkurenci a BS prijde o dalsiho verneho pobocnika kterym jsme jiz 7 let.  |
|
Back to top |
|
 |
paveljurek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 1:09 pm Post subject: |
|
|
Máš recht, já toho ani v nejmenším nelituju. Před tím sem měl siemens A50 a C75. Teď mám tu V3i a na ovládání sem si hned zvykl. Na jednu stranu Benq chápu, teď v létě je hodně novinek a Benq nechtěl zůstat pozadu, tak příchod svých novinek ohlásil chvilku dřív, teď to pořád protahuje a myslí si že všichni počkají. Je to jenom můj názor, nejsem žádný odborník, ale docela to dává smysl.Nevím , ale myslím že čím víc to protahuje tak ztrácí důvěru zákazníků. Druhá možnost je, že je vina na české straně, myslím tím české zástupce Benq. |
|
Back to top |
|
 |
-AcHeRoN- kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 3:14 pm Post subject: kocky vo videu |
|
|
kocky vo videu: Cital som ze niekto hovoril o kockach vo videu, teraz myslim tie kt. nie su sposobene kompresiou. Porovnaval som totiz videa na Nokii 6280 a EL71 a nokia aj malicke videa, kt. roztiahne na 320x240 ma pekne zahladene a nema kocky... Naproti tomu EL71 ma .mp4 videa strasne kockate a aj mensie videa skaredsie "zvacsuje" na cely displej. N6280 tie videa zahladzuje podobne ako graf. karta v kompe, neviem aky graf. cip tam ma. Podobne je to aj na videach 320x240 ale tam to uz neni tak viditelne.
Uz som vyskusal asi 200 videii a 5 celovecernych filmov (v 320x240). Na 512 to bud trha alebo padne zalezi od bitrate a framerate ale aj tak je to nehratelne a vcera som zistil ze aj s videami s bitrate 256 a frame rate 15 mi padne soft (zrazu sa vypne mobil), ale pri niekt. videach to nerobi doteraz som nezistil preco, hladal som aj suvislosti pri povodnom nekomprimovanom videu, napr. podobny format, velkost alebo kvalita ale nic z toho ...
Mimochodom: sa mi v tel podarilo padnut soft aspon 50 krat, tak ze mi samo vyplo mobil.. vacsinou pri videach ale nasiel som aj par veci kt. ked spravim za sebou pri normalnom provoze tak tiez padne skoda toho softu(firmware)...
Ja sa iba modlim aby vyrobili neskor poriadny FUNKCNY firmware, kt. mi do toho mobilu nahraju v ramci zaruky.
>>Za hlavne chyby povazujem video, padanie softu v normalnej prevadzke, a TEL.ZOZNAM, ze to nemaju poriadne vyriesene to ma tiez nastvalo, mam doma Siem.S55 a tam sa dalo pracovat aj so zoznamom na SIM karte, a netrebalo ani kopirovat, a ked sa aj skopiroval zoznam tak bol zvlast, nezobrazovalo obidva naraz !!!! co je nezmysel.
>> konstrukcne negativa: mala baterka a jej vydrz, a umiestnenie slotu pre microSD kartu! (to som este nevidel ze je umiestnenie slotu tak schovane, coz je vlastne negativum pozivania karty) Mam citacku cez usb2.0 coz je vyborne (rychle) a castejsie pouzivam pomaly bluetooth (30KB/S) napr. ked nemozem al.nechcem vypinat mobil alebo ked je na nabijacke.
Last edited by -AcHeRoN- on Wed Aug 23, 2006 5:49 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
sweet začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 5:47 pm Post subject: |
|
|
paveljurek wrote: | Máš recht, já toho ani v nejmenším nelituju. Před tím sem měl siemens A50 a C75. Teď mám tu V3i a na ovládání sem si hned zvykl. Na jednu stranu Benq chápu, teď v létě je hodně novinek a Benq nechtěl zůstat pozadu, tak příchod svých novinek ohlásil chvilku dřív, teď to pořád protahuje a myslí si že všichni počkají. Je to jenom můj názor, nejsem žádný odborník, ale docela to dává smysl.Nevím , ale myslím že čím víc to protahuje tak ztrácí důvěru zákazníků. Druhá možnost je, že je vina na české straně, myslím tím české zástupce Benq. |
ja myslim ze ta vina je dost aj na ceskej strane pretoze na slovensku je uz asi 2 mesiace |
|
Back to top |
|
 |
alpine badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
sweet wrote: | paveljurek wrote: | Máš recht, já toho ani v nejmenším nelituju. Před tím sem měl siemens A50 a C75. Teď mám tu V3i a na ovládání sem si hned zvykl. Na jednu stranu Benq chápu, teď v létě je hodně novinek a Benq nechtěl zůstat pozadu, tak příchod svých novinek ohlásil chvilku dřív, teď to pořád protahuje a myslí si že všichni počkají. Je to jenom můj názor, nejsem žádný odborník, ale docela to dává smysl.Nevím , ale myslím že čím víc to protahuje tak ztrácí důvěru zákazníků. Druhá možnost je, že je vina na české straně, myslím tím české zástupce Benq. |
ja myslim ze ta vina je dost aj na ceskej strane pretoze na slovensku je uz asi 2 mesiace | No a cekani se vyplatilo,teda doufam!Doufam ze budu s telefonem spokojeny!!V patek bych ho mel mit doma... |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:05 pm Post subject: |
|
|
alpine wrote: | sweet wrote: | paveljurek wrote: | Máš recht, já toho ani v nejmenším nelituju. Před tím sem měl siemens A50 a C75. Teď mám tu V3i a na ovládání sem si hned zvykl. Na jednu stranu Benq chápu, teď v létě je hodně novinek a Benq nechtěl zůstat pozadu, tak příchod svých novinek ohlásil chvilku dřív, teď to pořád protahuje a myslí si že všichni počkají. Je to jenom můj názor, nejsem žádný odborník, ale docela to dává smysl.Nevím , ale myslím že čím víc to protahuje tak ztrácí důvěru zákazníků. Druhá možnost je, že je vina na české straně, myslím tím české zástupce Benq. |
ja myslim ze ta vina je dost aj na ceskej strane pretoze na slovensku je uz asi 2 mesiace | No a cekani se vyplatilo,teda doufam!Doufam ze budu s telefonem spokojeny!!V patek bych ho mel mit doma... |
kdes ho sehnal?????? |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:07 pm Post subject: |
|
|
nečtš ostatní vlákna?  _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:07 pm Post subject: Re: kocky vo videu |
|
|
-AcHeRoN- wrote: | kocky vo videu: Cital som ze niekto hovoril o kockach vo videu, teraz myslim tie kt. nie su sposobene kompresiou. Porovnaval som totiz videa na Nokii 6280 a EL71 a nokia aj malicke videa, kt. roztiahne na 320x240 ma pekne zahladene a nema kocky... Naproti tomu EL71 ma .mp4 videa strasne kockate a aj mensie videa skaredsie "zvacsuje" na cely displej. N6280 tie videa zahladzuje podobne ako graf. karta v kompe, neviem aky graf. cip tam ma. Podobne je to aj na videach 320x240 ale tam to uz neni tak viditelne.
Uz som vyskusal asi 200 videii a 5 celovecernych filmov (v 320x240). Na 512 to bud trha alebo padne zalezi od bitrate a framerate ale aj tak je to nehratelne a vcera som zistil ze aj s videami s bitrate 256 a frame rate 15 mi padne soft (zrazu sa vypne mobil), ale pri niekt. videach to nerobi doteraz som nezistil preco, hladal som aj suvislosti pri povodnom nekomprimovanom videu, napr. podobny format, velkost alebo kvalita ale nic z toho ...
Mimochodom: sa mi v tel podarilo padnut soft aspon 50 krat, tak ze mi samo vyplo mobil.. vacsinou pri videach ale nasiel som aj par veci kt. ked spravim za sebou pri normalnom provoze tak tiez padne skoda toho softu(firmware)...
Ja sa iba modlim aby vyrobili neskor poriadny FUNKCNY firmware, kt. mi do toho mobilu nahraju v ramci zaruky.
>>Za hlavne chyby povazujem video, padanie softu v normalnej prevadzke, a TEL.ZOZNAM, ze to nemaju poriadne vyriesene to ma tiez nastvalo, mam doma Siem.S55 a tam sa dalo pracovat aj so zoznamom na SIM karte, a netrebalo ani kopirovat, a ked sa aj skopiroval zoznam tak bol zvlast, nezobrazovalo obidva naraz !!!! co je nezmysel.
>> konstrukcne negativa: mala baterka a jej vydrz, a umiestnenie slotu pre microSD kartu! (to som este nevidel ze je umiestnenie slotu tak schovane, coz je vlastne negativum pozivania karty) Mam citacku cez usb2.0 coz je vyborne (rychle) a castejsie pouzivam pomaly bluetooth (30KB/S) napr. ked nemozem al.nechcem vypinat mobil alebo ked je na nabijacke. |
Telefonni seznam zvlast je dobra vec me se to libi, ale to maj uz siemensy od x65. OPosledni rada co mela oba seznamy najednou byla x55, ale byl v tom bordel,tohle vidim jako +
kolik ti tak ten telefon vydrzel, kdyz s nim neblbnes? jenom ho mas zaplej, napises tak 7-10 SMS denne, a zavolej ti tak 3 lidi (a pouzivas MP3 zvoneni) ? |
|
Back to top |
|
 |
lahab kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:13 pm Post subject: Re: kocky vo videu |
|
|
-AcHeRoN- wrote: |
|
Trošku jsem se v tom ztratil. Když máš stejné číslo v adresáři i na SIM kartě, tak se Ti zobrazuje 2x? Tj. že nelze tak jako u x65 a výše si hned zvolit, jestli budu pracovat se SIMkou nebo s Adresářem? Je to pro mne důležité.
Díky za odpověď, přeji krásný den. _________________ Přeji Vám krásný den.
LaHab |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:18 pm Post subject: Re: kocky vo videu |
|
|
lahab wrote: | -AcHeRoN- wrote: |
|
Trošku jsem se v tom ztratil. Když máš stejné číslo v adresáři i na SIM kartě, tak se Ti zobrazuje 2x? Tj. že nelze tak jako u x65 a výše si hned zvolit, jestli budu pracovat se SIMkou nebo s Adresářem? Je to pro mne důležité.
Díky za odpověď, přeji krásný den. |
jo, je to tam jako u x65.
A on prave pise ze mu to vadi.
Vadi mu, ze nezobrazuje oba seznamy (SIM a adresar najednou), ale musi si zvykat  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:23 pm Post subject: |
|
|
Pozor. To jsi nenapsal pravdu. Adresář má stejný jako S75, nebo třeba SXG.
Kontakty ze sim i z telefonu ZOBRAZUJE NAJEDNOU. Pokud je chceš vidět samostatně, musíš si zapnout filtr a nebo přejít na záložku SIM.
U X65 si vybereš co se ti zobrazuje a hotovo. Tady je to při prvním kliknutí na adresář dohromady, rozlišené ikonkama. Takže stejný kontakt opravdu vidíš 2x pod sebou. A mně osobně to vadilo natolik, že jsem SIM smazal _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:28 pm Post subject: |
|
|
aha, tak to sorry, sem to nak nepochopil.
a da se aspon ten filtr nastavit naporad? |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

|
Posted: Wed Aug 23, 2006 7:30 pm Post subject: |
|
|
to je právě to... u dosavadních telefonů ne. proto jsem to vyřešil tak, jak jsem psal. Ale nakonec k čemu seznam na sim... Důležité je si jen adresář pro jistotu občas zálohovat
možná to u EL půjde, ale pochybuju...
EDIT: teda jinak. On ten filtr zůstane, ale je až na jiné záložce. taklže je to o kliknutí víc. Na první klik ti to ukáže společně. Stejně tak třeba při zadávání čísla u SMS.. _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
-AcHeRoN- kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 8:36 pm Post subject: |
|
|
lahab, N3o21:
ad tel. zoznam: na EL71 ti to zobrazuje 2 krat, a ak neskopirujes cisla do mobilu tak s nimi nemozes pracovat - skupiny, zvonenia a pod.
Ja som to vyriesil podobne ako FOXXX s tym ze som to trochu zjednodusil a to tak, ze som si skopiroval do telefonu iba tie cisla ktore chcem dat do skupin a tie ktorym xem priradit specialne zvonenia alebo obrazky. Tym padom som mal menej kopirovania, a tie cisla co som prekopiroval do tel. som zo SIM vymazal aby som ich nemal 2x.
N3o21 : baterka mi vydrzi jeden den s tym ze cely den skusam videa a filmy (hladam naj.pomer kvalita/vykon). Podla tohto odhadu by mi mala vydrzat aspon 2 dni keby som len pisal sms a sem tam nejaky telefonat... ak sa mi podari nehrat sa tolko s telefonom tak ti poviem  |
|
Back to top |
|
 |
N3o21 řád zlaté antény

5892.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 8:43 pm Post subject: |
|
|
-AcHeRoN- wrote: |
N3o21 : baterka mi vydrzi jeden den s tym ze cely den skusam videa a filmy (hladam naj.pomer kvalita/vykon). Podla tohto odhadu by mi mala vydrzat aspon 2 dni keby som len pisal sms a sem tam nejaky telefonat... ak sa mi podari nehrat sa tolko s telefonom tak ti poviem  |
fajn, me ted CX70 taky vydrzi tak 2-3 dny. na vikend bez nabijecky stejne nemuzu jet, takze to zadnej nezvyk nebude  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|