View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
jjack kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 11:21 am Post subject: otevření e-booků |
|
|
Dobrý den. Sxg75 mám již dva dny, tak vše zkouším. Mám problém s otvíráním dokumentů,v aplikacích mám nainstalované PDFviewer a DocViewer, ale kniha v pdf a ani v doc se mi neotevřela, program soubor najde a při otevření napíše dokument nelze nahrát. Nebo bych prosil doporučit jiný program. Gpsko chodí dobře, je to paráda, jen ten strojek na holení schází,jak tu někdo psal. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 1:36 pm Post subject: Re: otevření e-booků |
|
|
jjack wrote: | Dobrý den. Sxg75 mám již dva dny, tak vše zkouším. Mám problém s otvíráním dokumentů,v aplikacích mám nainstalované PDFviewer a DocViewer, ale kniha v pdf a ani v doc se mi neotevřela, program soubor najde a při otevření napíše dokument nelze nahrát. Nebo bych prosil doporučit jiný program. Gpsko chodí dobře, je to paráda, jen ten strojek na holení schází,jak tu někdo psal. |
an knizky ve formatu txt je dobrý book reader _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
spike ostřílený diskusník

Joined: 16 Aug 2005 Posts: 524 Location: Kocourkov v Jižních Čechách Phone: HTC Artemis 2081.72 SMM
|
Posted: Mon Sep 04, 2006 1:40 pm Post subject: |
|
|
Nevím jak ostatní, ale já zjistil, že oba ty "readry" jsou na prd. Takže když se objevil obyč. bookreader, byla to pro mne jasná volba. Jedinou nevýhodou je, že si musíš jednu knihu vložit do toho prográmku. Ale ažtak to pravda není. Ozvi se a pošlu ti jar+jad. Ovšem je to něco za něco, takže umí číst pouze *.txt. Ale do txt se dají převést i *.pdb.
Čte jak z paměti telefonu, tak i z mmc.
Na čtení pdf nic nemám.
EDIT:// Kesu mě předběhl, sorry _________________ -> Jdoucí na smrt tě zdraví <-
Kariéra: C10->Azalis238->M35->M35->M65(fw.50)+lampička->SXG75+RSMMC-512MB+RSMMC-1024MB-> HTC Artemis_wm6+2GB |
|
Back to top |
|
 |
jjack kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 4:21 am Post subject: |
|
|
díky za odpovědi,aspoň už to mohu smazat |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Tue Sep 05, 2006 4:51 pm Post subject: |
|
|
Ano, vestavěný programy sou úplně nanic - jednak při změně velikosti písma celý dokument zcela přenačítaj (což trvá nechutně dlouho) a jednak mi to nikdy nanačetlo celou knihu - jen část _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|