View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
janforman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 12, 2006 9:42 am Post subject: Problém s pamětovou kartou v M75 |
|
|
Nevím jestli už to někdo viděl, ale při vypnutí se mi něco stalo s obsahem pamětové karty.
Prostě telefon ji najednou nevidí... v menu není a samozřejmě píše že je nedostupná.
Přes počítač a datovej kabel ji ale siemens software vidí a lze ji naformátovat, a funguje zase zcela normálně.
Stávalo se to na třech různých verzích firmware a vždycky jenom při vypnutí telefonu.
Aktualní verze FW je M75 - 25CZ, tak nevím. Je pravda že vypínám telefon i víckrát za den a stalo se mi to zatím cca 3x za celou tu dobu...
Setkal se s tím někdo?
P.S. kartou to není mám tři a na všech se to projevilo stejně |
|
Back to top |
|
 |
ozzzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 9:48 pm Post subject: |
|
|
Covece ja mam ted s kartou uplne to stejny napise mi to akrat multimediacard nenik dispozici a konec...Taky bych rad vedel co s tim!diky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|