View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
MT50-2005 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:44 pm Post subject: Problém s originálním configem C72 + problém s tématy ZIP |
|
|
Potřeboval bych poradit...
Chci se zbavit otravné t-mobile kustomizace..
zkoušel jsem údajně originální config z nějakého německého serveru, který je někde na foru odkazován.... jenže topak vypadalo spis jako originál C65 (soude dle ikon) a navíc nefunfovaly některé položky typu nastavení hlásilo to eror apod.. nicméně kustomizace T-mobile byla pryč.. zejména to tlačítko pod joystickem bylo mrtvé..a le celkov enefunkční, tak jsem nakopíroval config a cache zase zpět.. NEMA někdo nahodou opravdu originální nekustomizovaný CONFIG na C72 ? Diky predem
Problém cislo 2.. na některých serverech jsou okdazovany témata.. např. WindowsXP s emi docela líbí.. jenže je to ve formátu ZIP a ne STD.. pruzkumem jsem zjistl, ze to bude zrejme obdobny format.. ale proste prejmenovani zip na STD nestaci.. a zip ani prejmenovany STD.. telefon ani po vyp/zap ve složce THEMES nevidi.. jak tedy udelat ze ZIP STD ? Asi lamerska otazka.. ale fakt sem na to neprisel.. diky |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Tue Sep 19, 2006 1:48 pm Post subject: |
|
|
2. pokud je to jen překlep, tak sorry, ale jestli přejmenováváš na std, tak se nediv... je to *.sdt _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|