clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Chyba v profilu u ME75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Chyba v profilu u ME75
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
brzeska
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 6:34 am    Post subject: Chyba v profilu ME75 - snad vyřešeno Reply with quote

Ahoj, Idea

mám cca týden starou ME75 s firmwarem 22 a včera když jsem si do adresáře Games přihrál nové hry (cca 30) tak se mi pak po najetí do složek ve Vl. soubory taky objevila tato "Chyba v profilu".

Myslel jsem si že to způsobila některá z her které jsem si tam nahrál, tak jsem zkusil celý obsah adresáře Games vymazat a pak hru po hře nahrávat znovu. Všiml jsem si že chyba se začla objevovat když jsem nahrál osmou hru (jakoukoliv). Z toho jsem usoudil, že možná ME75tce vadí víc jak 7 adresářů pohromadě.
Vytvořil jsem si tedy v adresáři Games podadresáře Gam1 až Gam5, do každého jsem nakopíroval po 7 hrách a problém se přestal vyskytovat.

Všem kterým to dělá, zkuste jestli tenhle postup pomůže, nebo jestli jste to už podobně řešili. Možná, že jsem to vyřešil nouzově, ale mi to zabralo a Chybu v profilu mi to už nehlásí.
Back to top
View user's profile Send private message
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 7:14 am    Post subject: Reply with quote

PeterKA wrote:
TEN VADNÝ FW NEBYL NAINSTALOVÁN VE FABRICE TY HLAVO!!! TEN SI NAINSTALOVAL AŽ DODATEČNĚ TEN, KDO TAM NAINSTALOVAL FW S PODPOROU CZ!!! A KDO MYSLÍŠ ŽE TO BYL??? JEDINĚ NĚMECKÝ DISTRIBUTOR PRO VÝCHODNÍ EVROPU. NEZNÁŠ JAK PROBÍHÁ OBCHOD MEZI ZÁPADEM A VÝCHODEM??? A TAM JIM JE JEDNO CO A DO KTERÉHO TYPU NABOUCHAJ!!! HLAVNĚ KDYŽ PRODAJ A MAJ PRACHY!!!
No to sou zase výlevy hale sklidni hormon jo?Tak za 1)Nikdo tam nic nedodělával protože čestina je lg pro více států(se podívej kolik jazyků máš v nastavfení ty jsou tam již od továrny).A ještě ke všemu když je mutace FW jako třeba u T-mobile tak T-mobil si ten FW nenahrává sám ale má smlouvu s Benq který určitou část telefonů vyrábí s mutací pro T-mobil.A proč by jim bylo co tam nabouchaj myslíš že by si to mohli dovolit?Proč by to dělali aby začali prodělávat?Nemyslíš že je to blbost?Tak začni myslet a neurážej druhý. Shame on you
2brzeska:To asi nebude jenom tim co si napsal ale i jinejma věcma já ani neměl 8 položek a když jsem vypl natrvdo hru tak Chyba v profilu.Ten Fw je pěknej šunt.Eště že mám M75 a na něj je novej FW s odstranění týhle chyby.

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 03, 2006 5:58 pm    Post subject: Re: Chyba v profilu ME75 - snad vyřešeno Reply with quote

brzeska wrote:
Ahoj, Idea

mám cca týden starou ME75 s firmwarem 22 a včera když jsem si do adresáře Games přihrál nové hry (cca 30) tak se mi pak po najetí do složek ve Vl. soubory taky objevila tato "Chyba v profilu".

Myslel jsem si že to způsobila některá z her které jsem si tam nahrál, tak jsem zkusil celý obsah adresáře Games vymazat a pak hru po hře nahrávat znovu. Všiml jsem si že chyba se začla objevovat když jsem nahrál osmou hru (jakoukoliv). Z toho jsem usoudil, že možná ME75tce vadí víc jak 7 adresářů pohromadě.
Vytvořil jsem si tedy v adresáři Games podadresáře Gam1 až Gam5, do každého jsem nakopíroval po 7 hrách a problém se přestal vyskytovat.

Všem kterým to dělá, zkuste jestli tenhle postup pomůže, nebo jestli jste to už podobně řešili. Možná, že jsem to vyřešil nouzově, ale mi to zabralo a Chybu v profilu mi to už nehlásí.

Tím to nebude. Mám v tel 3 hry a 6 aplikací a občas mi chyba v profilu skočí stejně, i když je neukončím črveným tlačítkem.

Všimnul jsem si, že Benq na svých stránkách před časem zaktualizoval všechny varianty FW pro ME75 na verzi 22. Podle mě je to bohužel známka toho, že jde o "final". Crying or Very sad

LivArt
pisatel
pisatel

7.60 SMM
PostPosted: Sun Jul 16, 2006 8:15 am    Post subject: Reply with quote

já mám verzi FW 19 a když ukončím aplikaci dlouhým podržením červenýho telefonu, tak stávkuje foťák... Think
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Jul 16, 2006 10:32 am    Post subject: Reply with quote

Mě zase včera začala blbnout kamera při na táčení videí. Když během natáčení namířím na oblast s hodně jinou jasností, třeba na nebe, nebo rychle hejbnu s mobilem, tak se přeruší nahrávání a tel napíše "Neuloženo. Chyba v systému souborů" nebo tak něco. Při dlaším pokusu už jen "Vyskytla se chyba" d'oh! Nějak se ten telefon se*e čím dál víc, a to jsem se v něm už pár měsíců vůbec nehrabal. Zkusím vyhodit S-Key a před tím nastavit standartní hodnoty v servisním menu. Když to nezabere, tak konečně podflashnu na 19 nebo tam hodím mou zálohu FF, v nejhorším tu ze SM.

To All0s: Zkoušel jsi už patchovat? Vygeneroval jsi kódy v Papua Utils a šla ti udělat záloha FF ve V-Klay? Napiš prosím svoje zkušenosti. Topiců o ME75 a trablemi s ní je tady spousta, např. tady: http://www.siemensmania.com/forum/viewtopic.php?t=21820

Pokud se patchovat nechystáš, hoď si tam firmware 22, chybu v profilu to sice hlásí stejně, ale je stabilnější. Nevíhoda je, že možná právě způsobuje problémy s patchováním. Není to ale úplně ověřené. Ještě se nanašel nikdo z čerstvých majitelů ME75, který by byl ochotný ze svého miláčka udělat pokusného králíka Smile

BoomBear
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 8:06 am    Post subject: Co tak reklamace.... Reply with quote

No týden mi vydrželo nenaskakovat "chyba v profilu" podle toho jak jsem psal předtím... Ale co říkáte na reklamaci?? Myslíte že taková chyba splňuje podmínky pro reklamaci?? vemu si jiný typ siemensu když už mám ten kabel (ne me75)
Back to top
DavidT
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Fri Aug 25, 2006 8:13 am    Post subject: Reply with quote

Tak zkusit se to může ale nemyslím si že by ti nějak moc pomohli aby třeba neudělali to co dělali s SXG nahráli to tam stejnej FW co jsi tam měl a vrátili to a jaký bylo překvapení když telefon dělal stejný chyby akorát ten dotyčnej člověk neměl u sebe 30 dní svůj foun.Tak to pak asi vyreklamovat 3X na vrácení peněz.

S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i

Firmware:13

Operátor: Vodafone

Kabel: DCA-510

Stav telefonu: OK

Karta: RS-MMC DV 1024 MB
Back to top
dankolesny
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 7:48 am    Post subject: chyba profilu me75 Reply with quote

....2brzeska:To asi nebude jenom tim co si napsal ale i jinejma věcma já ani neměl 8 položek a když jsem vypl natrvdo hru tak Chyba v profilu.Ten Fw je pěknej šunt.Eště že mám M75 a na něj je novej FW s odstranění týhle chyby.[/quote]

No ja mám M75 s fw 25 a hází to tuhle chybu taky. Předtím jsem měl fw 16 a v pohodě. Jedině se asi vrátit ke starýmu Sad

Má někdo anglickej fw 25 na M75? Dělá to tam taky takovou chybu?
Back to top
X-Frox
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 13, 2006 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

Taky mám FW25 a hází to tuhle chybu. Mě někdo zkušenosti s 23/24? Jak moc se liší od 25?
Back to top
Mareka
věrný diskusník
věrný diskusník

2106.96 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PostPosted: Mon Sep 25, 2006 12:37 pm    Post subject: Reply with quote

Tak se také přudám, tu chybu profilu to dělá min od FW23 a javu můžu vypínat sebeslušněji, tak to dělá stejně, asi se vrátím k FW13, ten mě zatím nezklamal.
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Skipy
badatel
badatel

264.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 7:29 am    Post subject: chyba profilu me75 Reply with quote

Mám ME75 flešlou na C75 fw22 od Siemensů. Chyba v profilu ze začala objevovat po nahrání MICROREADERu, vypínat sem ho mohl jak chtěl, chyba tam byla vždy. Před třemi dny sem nahrál české rozložení klávesnice a chyba se zatím neobjevila.
Back to top
martin-v
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed Sep 27, 2006 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

Máš ME75 flešlou na C75 Question Question Question
Jak se ti to povedlo? Postupoval jsi podle tohoto? http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20427
Vytvořil sis funkční loader pro V_Klay a pomocí něho udělal zálohu FF ????
Nebo ses na to vykašlal a jen přejmenoval na C75 a nahrál FF ze SM?
Jde ti patchovat????? Jestli jo, tak jsi první s ME75, kdo to dokázal Exclamation

Skipy
badatel
badatel

264.00 SMM
PostPosted: Sat Sep 30, 2006 4:32 pm    Post subject: Chyba v profilu u ME75 Reply with quote

1) loader pro V-klay pomocí poslední Papua
2) Celá záloha ME75 pomocí V-klay
3) Přejmenování na C75 pomocí x65flasher
4) Nahrání fw22 z tohoto návodu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20427
5) opravná flash aby se telefon vůbec rozjel
07CA8A4: 0E 00
0875D28: 05 02
pomocí stejného loaderu jako na tu zálohu
6) protože použité fw nemá češtinu tak nahrání originálního fw22 od Siemensů s češtinou
7) a na závěr opět bod 5 a je to
Back to top
extra
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 01, 2006 9:20 pm    Post subject: Re: Chyba v profilu u ME75 Reply with quote

Skipy wrote:
1) loader pro V-klay pomocí poslední Papua
2) Celá záloha ME75 pomocí V-klay
3) Přejmenování na C75 pomocí x65flasher
4) Nahrání fw22 z tohoto návodu http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=20427
5) opravná flash aby se telefon vůbec rozjel
07CA8A4: 0E 00
0875D28: 05 02
pomocí stejného loaderu jako na tu zálohu
6) protože použité fw nemá češtinu tak nahrání originálního fw22 od Siemensů s češtinou
7) a na závěr opět bod 5 a je to

Poznámka k bodu 3. Jakou verzi x65flashera jsi použil? Mně se snad nejnovější verze x65 flasher 1.094/1.094b s telefonem sice spojí, ale pře přejmenování telefon ME75 na C75 to nahlasí "error write flash" a telefon zamrzne! Ukázalo se ti to taky, nebo co s tím? Think
Back to top
Skipy
badatel
badatel

264.00 SMM
PostPosted: Mon Oct 02, 2006 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Flasher jsem použil R1.072 bez problémů.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Page 3 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum